Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ez az url-es kretenseg...query string-et mi a halalert kell elrejteni? hogy veletlenul se lassa a user, hol van?
Nekem személy szerint tetszik ez a fejlesztés. Egy hétköznapi user számára szerintem átláthatóbb, míg a power user bármikor kikapcsolhatja, ha zavarja
Nem mindenki webfejlesztő, hogy tisztában legyen minden protokoll jelentésével és céljával. Egy egyszerű embernek többet mond az, hogy "local" vagy "secure" mint az, hogy "file://" vagy "https://".
A tab stacking pedig kifejezetten hasznos, még akkor is, ha van még mit csiszolni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
A tömegek igényeinek irányába halad a dolog az egyszerűbb felülettel, a több vizuális elemmel, az egyszerűbb címsávval. Amíg kikapcsolható, miért zavar az egyszerűsített sáv? Sokszor volt kritika, hogy túl bonyolult a felülete, és szeretnének kedvezni a nagyobb tömegeknek. Szerintem logikus lépés, de nyilván olyat senki sem fog tudni csinálni, ami mindenkinek tetszik, és senkiből sem vált ki ellenérzéseket. Nekem pl. pont a 9-es óta történt dolgok jönnek be a legjobban (speed dial, visual tabs, unite, win7 tálca funkciók és most a tab stacking). Számomra ezek hasznos dolgok. Az extension viszont egyelőre nem mozgat meg.
#34: ha gyakran látogatott oldalakkal nem tudod használni (vagy nem minden funkciójukat), akkor nyilván halott ügy, miért csinálnál magadnak felesleges kényelmetlenségeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Sok újdonságot hoz az új kiadás, de a legfontosabb mindenképpen a kiegészítők támogatása.
- Amazon
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest