Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz rt06 #33 üzenetére

ez az url-es kretenseg...query string-et mi a halalert kell elrejteni? hogy veletlenul se lassa a user, hol van?

Nekem személy szerint tetszik ez a fejlesztés. Egy hétköznapi user számára szerintem átláthatóbb, míg a power user bármikor kikapcsolhatja, ha zavarja :U Nem mindenki webfejlesztő, hogy tisztában legyen minden protokoll jelentésével és céljával. Egy egyszerű embernek többet mond az, hogy "local" vagy "secure" mint az, hogy "file://" vagy "https://".

A tab stacking pedig kifejezetten hasznos, még akkor is, ha van még mit csiszolni rajta. :K

[ Szerkesztve ]

• Dave™

nagyúr

válasz rt06 #33 üzenetére

A tömegek igényeinek irányába halad a dolog az egyszerűbb felülettel, a több vizuális elemmel, az egyszerűbb címsávval. Amíg kikapcsolható, miért zavar az egyszerűsített sáv? Sokszor volt kritika, hogy túl bonyolult a felülete, és szeretnének kedvezni a nagyobb tömegeknek. Szerintem logikus lépés, de nyilván olyat senki sem fog tudni csinálni, ami mindenkinek tetszik, és senkiből sem vált ki ellenérzéseket. Nekem pl. pont a 9-es óta történt dolgok jönnek be a legjobban (speed dial, visual tabs, unite, win7 tálca funkciók és most a tab stacking). Számomra ezek hasznos dolgok. Az extension viszont egyelőre nem mozgat meg.

#34: ha gyakran látogatott oldalakkal nem tudod használni (vagy nem minden funkciójukat), akkor nyilván halott ügy, miért csinálnál magadnak felesleges kényelmetlenségeket.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák