Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Én ezt értem, és éltem is a lehetőségekkel. Azt kéne megérteni, amit úgy látszik ennyi idő után talán a fejlesztőknek is sikerült, hogy egy baby duck júzer inkább megijed a "lehetőségektől". Lehet ezen röhögni, meg "axiómázni", de a korábbi felállás inkább riasztó volt egy laikus számára -- tapasztalatom szerint.
De ezt a hibát sok szoftvernél elkövetik, kezdve az operációs rendszertől, az irodai szoftvereken át egészen a könyvelőprogramokig, és akkor a játékokat még nem is említettem.szerk.: Azt kéne megérteni, hogy nekem sem a programmal van alapvetően bajom, sőt talán most először mondom azt, hogy van értelme újra elővenni. Azt kifogásoltam, hogy sokak számára felesleges fejlesztések, felesleges opciók vannak benne, miközben a böngésző alapfunkcionalitásának fejlesztésére így kevesebb erőforrás jutott. Nomeg a siralom marketing.... hagyjuk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest