Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz ForRedGlory #270 üzenetére
Wondercsabo segitett nekem kissé elötte ott van linkelte mit keleltt tenni.
-
PazsitZ
addikt
Most tettem fel, a sebbesség tényleg meggyőző ,főleg nálam volt amikor oldaltöltés belassította picit.
- http://pazsitz.hu -
-
Ati007
őstag
válasz Winner_hun #295 üzenetére
ja talaltam is ami muxik [link]
-
-
tomp
félisten
Na a 8millás rekordott döntse meg az IE
-
Bibby
addikt
-
Ati007
őstag
A tab mix plus nem kompatibilis vele pedig jo kis progi volt
-
tomp
félisten
válasz WonderCSabo #287 üzenetére
Ja értem
-
k_laci
tag
szó szerint :
Awesome work - we’re almost there!
Thanks to the support of the always amazing Mozilla community, we got more than 8 million Firefox 3 downloads in 24 hours. That’s more Firefox downloads than we’ve ever had in a single day -- an impressive feat indeed!
Please be patient while the good people of Guinness review our World Record attempt. This might take a few days so please check back here. And, a huge thanks for all of your support!
és mi ( mint letöltők ) mit kapunk az ő kis rekordjukért cserébe ? [ ]
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Asszem ideje levenni a címlapról, vagy mást tenni helyébe ennek az elavult cikknek. Hiszen nem kezdődik, hanem vége is van a csúcskísérletnek.
-
tomp
félisten
Aszem vége. Kint van vmi köszönet
-
Bibby
addikt
Hogyajó... hát nem elfelejtettem.
Ελευθερια η θανατος
-
copin
őstag
Átlépte a 8 milkás határt a letöltések száma!
-
ronaldo
őstag
Nem feltétlen a jóságról beszélek, hanem eladott darabszámról. Hisz általában ha rossz egy termék, a multi akkor is azzal jön, hogy márpedig "billion dollar profit". Azért az iPod ezen a versenyen picit vezet. De mint mondtam sosem vennék, se a Zunet se az iPodot, mert nem ér fel egy iAudio-val (hangminőség, támogatott fileformátumok, szoftver, esetleg méret).
Furky: igen, ismerem az Air-X300 összevetést, nem is kéne nekem Air, de beláthatjuk rengeteg fog fogyni(fogyott), egyrészt az amcsik "nemzeti öntudata" miatt az applet hájpolják, másrészt a célközönség is más. Egy újgazdag 19 éves New Yersey-ben biztos hogy egy ezüst pengevékony (persze kompromisszumokkal teli) Airt fog venni, mint egy "kínai" Lenovót. Persze nekem is utóbbi kéne, viszont egyiket sem engedhetem meg magamnak.
-
liquidmoon
aktív tag
válasz Winner_hun #280 üzenetére
Semmilyen kiterjesztés nincsen telepítve...
-
Winner_hun
titán
válasz liquidmoon #279 üzenetére
Nekem is így van. Ctrl+F5? Bár ezt nem igazán hiszem. Esetleg valamelyik kiterjesztés kavarhat be
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
liquidmoon
aktív tag
válasz Winner_hun #278 üzenetére
Vmi ötlet, hogy mi lehet a gond? XP +FF3. Minden más jól müxik...
-
Winner_hun
titán
-
ForRedGlory
félisten
válasz Winner_hun #272 üzenetére
thx. ez megoldotta
-
liquidmoon
aktív tag
Nektek bejön a gmail? Nekem csak a standad view, ott pedig nincsen chat
-
Froclee
őstag
válasz WonderCSabo #224 üzenetére
ja upsz, miért nem*
-
Winner_hun
titán
-
Keem1
veterán
Szerencsés vagyok, már tegnap este sikerült letölteni
Viszont délelőtt a munkahelyemen sokadszorra tudtam csak.Más:
Nem azon lepődtem meg, hogy Nyugat-Szaharából senki nem töltötte le, vagy hogy Ománban csak 600-an, hanem hogy Észak-Koreában senki. Pedig azért van lakossága, úgy rémlik, nem is kevés. Fura... -
ForRedGlory
félisten
Szerintetek miért van az, hogy FF3-ban egyszerűen nem tudok bejelentkezni a fórumra? Amikor beírom a nevem és jelszavam, akkor kiírja hogy sikeres bejelentkezés, rögtön továbbítunk... de amikor továbbít, nem vagyok beléptetve.
-
tomp
félisten
válasz WonderCSabo #265 üzenetére
De akkor már nem ér a 24órás buli.
-
Sanya
nagyúr
sokan nyígnak, hogy úgy csordogál a firefox lefele, mintha cérnaszálon csöpögtetnék. na ez azért van, mert a firefox szerver nem tudom milyen algoritmust használva, de nem biztos, hogy a legközelebbi szerverről indítja a letöltésedet. nos, nekem japánból 10K/sec-cel, de lengyelektől már olyan 100-zal jött.
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Korcsii
őstag
válasz WonderCSabo #265 üzenetére
ehh... most látom, tényleg... 22:16
-
Korcsii
őstag
The End!
Grat az új világrekordhoz...
-
tomp
félisten
Már csak 20perc!
-
Vistaboy
veterán
Total: 7,554,307.
Nekem reggel sikerült leszednem (Tegnap túlterhelt volt az oldal), idáig nagyon tetszik, bejön az új design. A sebességnél nem érzek szignifikáns különbséget, de lehet hogy erről a 64-bites Ultimate-em tehet. Amióta használom, pár program lassabban működik, így hát a Firefox ugyanolyan működése gyorsnak számít...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
copass
veterán
én portabbleapps-al használom és semmi bajom sincs vele, folyamatosan megy napi 8-10órát sosefagyott le,rc1-el voltak bajok szétfagyott a joomla adminból néha,de rc2-vel már stabil azóta is
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
tomp
félisten
Greenland: 91
Iceland: 4195 -
Traxx
őstag
Elég jól állunk, 67 ezer letöltő.
Ellenben Bissau-Guinea 0, Nyugat.Szahara szintén, Csád 1. És a németek félmillió fölött...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #255 üzenetére
Itt lehet letölteni tanúsítványt, hogy letöltötted.
-
Winner_hun
titán
válasz Macilaci457 #253 üzenetére
44 kiterjesztést használok, nekem nincs vele semmi gondom.
Ezek közül 17 inkompatibilis, melyek közül csak 4 nem működik rendesen.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Furky
őstag
válasz Macilaci457 #248 üzenetére
Szerintem ez egyedi eset, nekem semmi problémám, beták óta használom, azokkal volt megjelenítési probléma bizonyos oldalakon, de az RC-k már jók voltak, sohasem fagytak, nem záródott be csak úgy, mint régebben a 2es néha, a vinyó nem kerreg sohasem, a memóriából átlag 110MB-ot eszik, de hát ezért van a memória, hogy használja. Egy fecske nem csinál nyarat, többségünknek tökéletesen megy, és gyorsulás is észrevehető, de ezt már RC-ken tapasztaltam. Adott kiterjesztésekhez nem kell mindig feltétlen ragaszkodni, kereshetsz helyettük újabbat, jobbat...
-
Macilaci457
őstag
válasz Winner_hun #252 üzenetére
Szerinte az összes inkompatibilis volt.
Amúgy keresgéltem, és a 3-as szériának volt nem egy ilyen betegsége még beta1-nél, ezek szerint még mindig xar.
Ez ezért szomorú, mert eddig haladó fejlődést mutatott, most meg ott tartunk mint a Microsoft a korán kiadott bugos szoftverekkel. Én ellettem volna még 1-2 hónapig a 2-essel, ha addig házon belül kijavítják a hibát!
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Macilaci457 #251 üzenetére
Lehet valamelyik inkompatibilis kiterjesztés okozza...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Macilaci457
őstag
XP-n
-
Finwe
őstag
válasz Macilaci457 #248 üzenetére
Pista vagy xp? Most próbáltam ubin és vistan, ubin jó volt, a vista meg szétfagyott... jó ez túlzás, csak belassult.
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
Madárpók
aktív tag
Letöltöttem, feltettem, azóta nem indult el a FF. Most IE-vel vagyok itt, de ha restart után se indul akkor visszateszem a 2-t.
-
Macilaci457
őstag
Szerintem ez még megy a kukába egy ideig!
Tegnap többször fagyott. Ma alig pár oldalt néztem meg a PH!-n, és máris 112 Mb-ot eszik a memóriából!!!! Valamint folyamatosan kerreg a winyó már 5 perce, és csak a Ffox 3.0 fut.
Asszem rakom vissza a 2-est!
Köszi Mozilla!
-
copass
veterán
majdnem 7millióan szedték le eddig, dúrva. lehet kérni igazoló okiratot is hogy letöltötted és részt vettél a rekordkísérletben!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
RexpecT
addikt
Szoftverbázisról majdnem 20 ezren töltötték le .
-
k_laci
tag
éljen a rekord ! leszedtem én is
-
WonderCSabo
félisten
Igaz, de egyben ő a MS feje. Szóval amit mond elvileg az az álláspont. Ha télleg jó kapcsolat van a 2 fejlesztőcsapat között (amit én kizártnak tartok) az nagyon is szép dolog.
Vladi: "A meglepetés információink szerint nem volt mérgezett." - Winportal, FF2-es tortás cikk.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz WonderCSabo #233 üzenetére
és a MacBook Air-t, mondjuk azon van is mit. ez csak marketing, nem szabad komolyan venni. Ballmer egyébként nem fejlesztő, hanem üzletember
-
sunpswd
csendes tag
[OFF]esetleg szedd le a portable verziot, azt nem kell telepiteni, es elvileg nem hasznal mast, csak azokat a bealitasokat, amik a sajat alkonyvtara alatt vannak.
En egy ideje mar csak a portable verziot hasznalom, mert ha ujratelepites van, akkor nem kell exportalgatni, masolgatni stb. hanem minden megy, arrol nem is beszelve, hogy vista/xp alol is ugyan azt a bongeszot lehet hasznalni[/OFF]
En is leszedtem vagy 15X, persze nem ment fel egyik se, mivel a portable-t hasznalom
Amugy kivancsi vagyok, hogy hanyan irtak scriptet, amivel 200 szalon tolthetnek max savszellel, csak hogy minel nagyobb szam jojjon ki.
Reklamnak tok jo, de egyebkent faszsag.
Na megyek toltok meg vagy 5-ot.[ Szerkesztve ]
-
domi007
őstag
Már teljesen jó minden oldal.
Magyarországról 55 000-en töltötték le, az összesített szám jelenleg 6 200 000 környékén van.Hát, az 5 milliónál kicsit több
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
moonman
titán
válasz WonderCSabo #230 üzenetére
az igazi fejlesztők között sosem rossz a hangulat, csak a fórumokon szokás egymás torkának esni a kiskedvenc kedvéért.
emlékezetes, hogy Mozilla team volt látogatóban Redmondban is, ahol közösen fejlesztgettek Vistára...
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
Love, The IE 7eam
[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
A hírrel kapcsolatban: az írás azzal kezdődött, hogy _ma_ 19:00ig lehet letölteni. Ebből következik, hogy nem kell rögtön szervert gyilkolni. Tegnap regeltem, most töltöttem le. Jött, mint a vihar.
Türelem élő szervert terem.
-
Gabis
őstag
aki a sokallja a memóhasználatát a FF3-nak ajánlom ezt a progit
Firefox Ultimate Optimizer -
Vladi
nagyúr
Én most 3.0 alól írok. Igaz Linuxon. Megoldás?
Mindent törölj ami FF. Beállítást, mindent. Majd reinstall. Próba.Ja hogy közben megoldva. Mindegy. Furi, de iwiw pl. opera 9.5-el nem működik rendesen ezzel meg igen.
Most nem tudom mi tévő legyek. Mindkét böngésző faszát alkotott.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
RexpecT
addikt
Narancsok lettünk .
-
k.
őstag
Na ezer köszi mindenkinek.Most jó.
-
Olasza
aktív tag
válasz WonderCSabo #219 üzenetére
onnan 6kB/s.
eredetileg ide küldött: http://mozilla.mirror.ihug.co.nz[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
..megvan a rekord...khirály...este töltöttem le, azóta megy...mondjuk nekem is baromi lassan jött le ez a hét mega..van ami tetszik benne, van ami nem...meglátjuk..:-D
Üdv:
Geller"Mindössze 15 óra kellett ahhoz, hogy 5 milliószor töltsék le a netezők a Mozilla új böngszőjét. "
[ Szerkesztve ]
-
Olasza
aktív tag
válasz WonderCSabo #217 üzenetére
töltöm másodszorra is: 2,1 kB/s-mal jön.
-
Olasza
aktív tag
letöltöttem a hivatalos oldalról: extraction error: file is corrupt
ez tartott 1órán át, hogy letöltsem -
HappyMe
csendes tag
Helló.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most, hogy megjelent a 3.0, ezt feltehetem a régire is, vagy mindenképpen szedjem le a régi, 2.0-ás verziót? Mert amikor feltelepítettem régebben, instabillá vált a működése.
Kösz előre is. -
k.
őstag
Az semmi Jan mayenben(legfölül grönland melett) 0 darab letöltés van.Azét az sem semmi.
WonderCsabo:Ezer köszi megpróbálom.
-
k.
őstag
Hát az nehéz lesz.Ugyanis novemberben 2× kelett újratennem.Azóta megfogadtam hogy egy évig nem vagyok hajlandó.Tehát akkor várok novemberig
Egyébként bennem az is erősiti hogy ie8(vagy sokaknak még 7) plusz ie7pro és nem foglalkozok mással.Az opera van vészesetre.Például ph-zásra.Ugyanis valamiért csak az viszi a 3 böngésző köül ami a gépen van.Az ievel nem tudom megnézni az első 50 hozzászólás utánniakat a firefox nem akar belépni.Váá jöjjön már az ie8 beta 2....De hatalmas grat a magyaroknak azért amit elértünk.Levertük a cseheket és az ausztriaiakat is.
-
klambi
addikt
http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord
Total Downloads
5,689,434[ Szerkesztve ]
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
Guinea: 4
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest