- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Angol FF3at és a ThunderBird-öt tettem fel, viszont az addon oldalon egyikhez sem találok magyar szótárt. Megszünt ennyi? Kénytelen vagyok a magyar verziójú softot használni?
-
YODA mester
senior tag
FF3 ismeri már a negatív z-index-et..?
-
9CS
senior tag
válasz
Macilaci457 #253 üzenetére
Nálam is jelentkezik a vinyó tekerés. Ráadásul semmi + kiterjesztés nincs föltéve. Illetve havernál is, ott nem tudom mik vannak mellé telepítve. Persze ez gondolom nem nyugtat meg, csak hogy látható legyen, nem egyedi eset és nem is ritka.
Sikerült valami megoldást találnod, vagy vissza 2-es?
-
fishi
tag
válasz
ThuG4LifE #349 üzenetére
Próbáld ki, hogy azt csinálja-e...
Ne aggódj, én azzal kezdtem, még mielőtt bármit is írtam volna, és mint már fentebb említettem, nagyon szép, és jó az elmélet, de a gyakorlatban nem működik ez a kapcsoló.
Kíváncsi lettem volna, hogy daa-raa csak a levelgőbe beszél-e, vagy van működő megoldása, de úgy tűnik már sose tudjuk meg. Mellesleg engem nem zavar, mert miután csomó olyan tapasztalatot olvastam, hogy a kezdeti kellemetlenség után néhány hét alatt eszméletlen (awesome) hatékony és kézreálló, ezért még adok neki esélyt egy darabig.
-
-
MTbc
senior tag
Sziasztok sikerült teljesen megölni a Firefoxom 12mb -os hdvideo-t szedtem majd a végén meg fagyott a kiírás szerinte 100% nál de szerintem a vírus ellenőrzés elején! Nem tudom sehogy letörölni a az eredeti fájl az asztalról (oda mentetem) a .part fált tudta törölni ha indítom a firefoxot 10 másodpercen belül megfagy, próbáltam újra tenni csökkentet mód nem segít akkor is fagy! Hogyan tudnám a letöltés vezérlőt "nullázni " mert ha megnyitom ott van a fájl de azonnal meg fagy nincs időm listát törölni! Köszi
Mod.: Sikerült!
-
tototos
addikt
Hello!
Milyen karakterkódolást érdemes használni? Megnéztem és a FF2-n unicode volt beállítva, de FF3-nál azzal alig jelenít meg rendesen oldalakat és egyből vissza is vált Közép-európia(ISO-8859-2)-re -
cousin333
addikt
válasz
szitaati #329 üzenetére
Használj kulcsszavakat! Nyisd meg a könyvjelzőt, Több gomb és láthatóvá válik a kérdéses mező. A legnépszerűbb könyvjelzőidnek adj egy rövid, frappáns kulcsszót (kulcsbetű(ke)t). Például, ha az Indexnek megadod, hogy "i", akkor elég ezt beírni a címsávba, majd Enter és már ugrik is, függetlenül a felajánlott találati listától. Awesome...
-
fishi
tag
válasz
#65675776 #335 üzenetére
Álljon meg a menet! Két külön dologról van szó:
1. "oldbar makes the location (URL) bar look like Firefox 2"
Magyarán csak úgy néz ki, mint FF2-ben (tehát egysoros, csak a linkek látszanak), de a működés FF3-as ("mindenhol" keres).
2. megfelelő about:config-os beállítással (a linkelt oldalon rosszul van) elérhető, hogy kb. úgy működjön a keresés, mint FF2-ben, de marad a kétsoros "bőbeszédű" megjelnítés -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
WonderCSabo #338 üzenetére
kommenteknél ott van az oldalon, hogy hogy jó, mert az írásban ami van az nem jó
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #336 üzenetére
Nem őrjíti meg, csak rendesen be kell állítani. Van ott még jópár opció.
Persze az addon kényelmesebb, lustáknak ideális.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #333 üzenetére
Csakhogy nem kell hozzá semmiféle addon. [link]
-
szitaati
aktív tag
válasz
WonderCSabo #333 üzenetére
Köszi Neked is, meg mindenkinek! Nem volt kedvem végigrágni a topicot, elolvastam az utolsó oldalt, és kész.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
szitaati #329 üzenetére
Nem próbáltam, de szerintem ezt keresed.oldbar makes the location (URL) bar look like Firefox 2.
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok! Ezt a fantasztikus új feature-t, hogy megjegyzi, hogy milyen oldalon miket néztem meg, nem lehet kikapcsolni valahogy? Arra gondolok, hogy eddig lusta voltam pl. az index-et könyvjelzőzni, nyomtam egy ,,i"-t, és a címsornál felajánlotta az indexet, mert benne volt a legutóbb nézett oldalak között. Igen ám, de most minden ott megnézett cikk linkjét külön megjegyzi, és már be se tudom a szokott módszerrel hozni a főlapot, mert kb a lista legalja.
Egyébként meg kb hárman-négyen használjuk a gépemet, és kurvára senkinek semmi köze, hol mit nézek meg..
Szóval tudtok erről valamit? -
ForRedGlory
félisten
válasz
WonderCSabo #325 üzenetére
Jáj de amatőr vagyok. Erre nem is gondoltam. thx
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ForRedGlory #324 üzenetére
Letörlöd a "Friss hírek"-et és felveszel a könyvjelzők eszköztár mappájába egy másik feedet, amit akarsz.
-
ForRedGlory
félisten
A "friss híreket" lehet valahogy módosítani? Alapból ugye az indexről szedi őket, de más is beállítható?
Ha igen, akkor hogy? -
tototos
addikt
Nem tudja valaki miért van az, hogy egy oldalán több felhasználó és jelszó van elmentve, és eddig abc sorrendben jelenítette meg őket amikor be akartam írni valamelyiket, most meg össze vissza
-
klambi
addikt
baszki megelőztek a románok....
-
Furky
őstag
Vajon a mostani letöltések száma spread firefox oldalon az a 24 órás eredmény, vagy hozzáadódtak azok is a letöltések is, ami a 24 órán kívül estek?
-
Agostino
addikt
válasz
Winner_hun #318 üzenetére
Üdv.
Hát, kérem tisztelettel 11 kiterjesztés van fenn, ebből 9 üzemel. Amely jelenleg nem megy, az egy Megaupload plugin és egy Cookie remover. Most is közel a fent említett mennyiségű memó fogy, ahogyan ezeket a sorokat pötyögöm - konkrétan 134.080K - úgy, hogy csak ez a PH! oldal van nyitva. Mondom, egyelőre nem zavar, akkor lesz gáz, ha holnap tovább kúszik.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hát én amiatt szedtem le, mert az elődje simán megette a rendelkezésre álló 1 giga memóm felét ha már sok ablakban dolgoztam. Most csak egyetlen munka-oldalam van nyitva, de már így is 160 012 K memó fogyott. Mondjuk ha itt megáll ennyinél akkor okés. Majd holnap délelőtt kiderül mi is a helyzet, ha nekiállok melózni. :-|
-
CYBERIA
őstag
Azért lessétek meg Litvániát!!!
Nagyon durva, többen töltötték le, mint Olaszországban, de tudjátok, mekkora különbség van a két ország között! -
klambi
addikt
oroszoknál kínaiaknál, indiaiaknál még talán az ausztráloknál is meglepően kevés a letöltés szám...
szerintem -
sgergi
veterán
válasz
liquidmoon #311 üzenetére
-
-
liquidmoon
aktív tag
válasz
liquidmoon #275 üzenetére
Gmail után még egy hiba nálam: a "kéksárkány" magyar torrent oldalon a menü alatt egy apróhírdetés szöveg fut, na az sem látszik most...
-
Franklin
addikt
Többen nem értik, miért nem volt Észak-Koreából egy letöltés sem.
Nem vagyok biztos benne, de tudtommal ott a magánszemélyek nem vásárolhatnak internet előfizetést, mert tiltva van. Ugyanúgy, mint pl. saját autó tulajdonlása is tiltott.
Szegényeknek amúgy kisebb bajuk is nagyobb annál, mint hogy Firefox 3-mat töltögessenek...
-
klambi
addikt
válasz
Macilaci457 #248 üzenetére
ott van fent ami kicist csökkenti az étvágyát, amúgy meg én pont lesz..m mert 2G ramnál nem izgat,és szinte mindíg hallgatok valamilyen zenét...
-
Apollyon
Korrektor
Na én ebből most kimaradtam.
Tudom hogy ma este hétig lehetett volna letölteni, de kb most értem haza. Tegnap próbáltam, de csak a 2-es verzió volt fennt. Kösz.
Ma reggel meg 6-tól fél7ig újra megpróbálkoztam, de be volt halva az egész.
Na mindegy, most már frissült RC3-ról véglegesre, je. -
k_laci
tag
válasz
WonderCSabo #292 üzenetére
ez mekkora !
majd egyszer kinyomtatom
Új hozzászólás Aktív témák
it Holnap 19 óráig tart a Mozilla világrekord-beállító kampánya. Több millió letöltéssel számolnak.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest