Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz ForRedGlory #324 üzenetére
Letörlöd a "Friss hírek"-et és felveszel a könyvjelzők eszköztár mappájába egy másik feedet, amit akarsz.
-
WonderCSabo
félisten
Asszem ideje levenni a címlapról, vagy mást tenni helyébe ennek az elavult cikknek. Hiszen nem kezdődik, hanem vége is van a csúcskísérletnek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #255 üzenetére
Itt lehet letölteni tanúsítványt, hogy letöltötted.
-
WonderCSabo
félisten
Igaz, de egyben ő a MS feje. Szóval amit mond elvileg az az álláspont. Ha télleg jó kapcsolat van a 2 fejlesztőcsapat között (amit én kizártnak tartok) az nagyon is szép dolog.
Vladi: "A meglepetés információink szerint nem volt mérgezett." - Winportal, FF2-es tortás cikk.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Most vettem csak észre, hogy a Spreadfirefox ígéretes oldala már a letöltéseket számlálja. Tök jó.
-
WonderCSabo
félisten
Én most vettem fel PH! Fórumot és megy. Viszont az awesomebar a prohardver.hu és itcafe.hu linkek mellé nem képes megjegyezni a képet. Érdekes prohardver.hu/xx alá már képes...
Pheadar #102: Igen van Adblock Plus és ha újraéled a kiegészítő oldal, le is tudod tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
WonderCSabo
félisten
Jól elcseszték ezt a Mozillás srácok. Az a torrentes dolog nem is rossz ötlet. A Blizzard ilyet használ a StarCraftos videóik letöltésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest