Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
-
fojuzer
aktív tag
Igen ez hasznos,bár kicsit gyengélkedik hozzállásban,! sajnos müszakilag nem vala észben mikor ezt kezdték,Szaba antenna használata lehetséges legyen,Sugárzás ado. teljesitmény átjátszási,erösités ezek mejdana ez után fognak majd kibukni.Settop Box-t esetleg ingyért is adhatnák a ténylegesen rászorultaknak. Van 101 DB miliárdoskánk,sok-sok szupis-mutyis gazdag.hát kis pénzt összedöbhatnának ilyen célra.Igaz a gazdag nem szivesen ad a sajátjábol/Magyari pláne/
föolvaso
-
Nordic
Közösségépítő
Anyukámnak a leszázalékolása húzódott 7 hónapig, azaz kidobták, fellebeztünk, dec 4-én ment a fellebbezési bizotság elé, majd hét hónap múlva közölték, hogy nem nyert. A papíron rajta volt, hogy 30 nap az elbírálás, de rögtön oda is biggyesztették, hogy jan. 1-től -febr. 28-ig, valamint márc.1-től máj.31-ig tartó időszakokat valamilyen jogszabály miatt nem lehet figyelembe venni, ergó le is védték magukat, hogy miért is ment a f*szverés 7 hónapig. Ez Mo.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Mamámnak 35napja elküldtük az igénylését azóta se kapot választ, 30nap alatt ell kellet volna bírálniuk és megküldeni a végzést
Ma fel is hívtam őket , az ügyintéző hölgy közölte hogy lehet hogy csúszásban vannak
Ere én jó úgyis mi azon a részen vagyunk ahol később lövik le, de legalább azt mongja meg hogy a kérelem benne van e a rendszerbe(mert ugye a postán az ajánlott levél is elveszhet), ere az a választ adta hogy ő nem tudja megnézni, hát ere már nem tudtam mit mondaniMajd jövőhéten újra hívom őket ha nem jön levél
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest