Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Most megint kaptak valami új vasat:
[link]Kíváncsi vagyok mikor kerülnek fel a régi cuccok a hwapróra
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
Akkor az alig 3 éve kapott szintén hasonló összegbe került SGI Itanic-ot kukázták is?
[link]
Ilyen jól megy?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Drótszamár
őstag
-
nem_tom
őstag
Örülnék egy ilyen gépnek ide haza.
Amúgy jó ötlet az egész.
Most már tudni fogom, ha cunami közeleg. -
EmberXY
veterán
-
BalaNce87
addikt
Van itt pénz gyerekek! Az előrejelzés meg egy nagy fos kb xD
-
Fooler89
őstag
válasz WonderCSabo #23 üzenetére
Már azt hittem webszerver lesz......
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok a javulásra. Én rászoktam, hogy úgy 3 hónapja, hogy napi szinten nézegetem a met.hu-t de egyszerűen csak az aznapi időjárást tudtam megsaccolni belőle. Ráadásul mostanában ezek a durva viharoknál is úgy készültem, hogy ne kelljen kimozdulnom a lakásból, azt kiderült tök felesleges volt.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
190 milla már nem kevés. Bár gondolom szükség is van rá...
A met.hu fogja használni ezt ugye?hábm bábm
-
zuchy
őstag
válasz WonderCSabo #18 üzenetére
És ha esetleg le tudná emulálni a DirectX-et? Mondjuk én ehhez a témához nem nagyon értek.
PC-STYLE.hu
-
törölt tag
válasz elfelejtette #12 üzenetére
190 milla
-
félisten
válasz elfelejtette #12 üzenetére
A teraflops nem olyan mertekegyseg, mint a 'kilo', hogy csak ugy ossze lehessen hasonlitani. A GPU-k TFlopsai a legtobb problema eseten nem sokat ernek.
while (!sleep) sheep++;
-
elfelejtette
veterán
Látod? Ezért jobb választás az én ajánlatom! 6db GTX295-ön már eldöcög a krájzisz, míg a GTX275-öt befogod fi(zi)kázni...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Mennyibe van vajon egy ilyen masina?
Csak azért, mert a Fastra II 12 Teraflops teljesítményt ajánl 6000$-os árért (és nem mellékesen a fogyasztása is a töredéke ennek..)!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
pityeszka
őstag
Ide vele!Vagyis az árával.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
FRENK1988
veterán
-
Fooler89
őstag
Nem az enyém Magyarország leggyorsabb számítógépe
Na megyek veszek egy másik gépet1. A met.hu fogja közölni ezeket a szuper pontos méréseket?
2. Gyakorlatban mi halandó emberek mit fogunk ebből profitálni?
Végre nem ódák lesznek a időjárás jelentésben? -
Metalfan
senior tag
Na ez mér egész szép teljesítményű, nem úgy, mint az a másik tudományos "szuperszámítógép", ami asszem az 1 TFLOPS-ot sem érte el
-
félisten
„Az OMSZ választása komoly versenyeztetés után esett az IBM System x iDataPlex Cluster szuperszámítógépére, melynek maximális számítási teljesítménye 14 ezer milliárd műveletet tesz lehetővé másodpercenként (14 teraflops). Az IBM iDataPlex szuperszámítógép speciális kialakításának köszönhetően nagyon jól skálázható és energiahatékony rendszer”
Hehe, nemreg meg azt mondtak, h azert vesznek SGI-t, mert a NUMA memoriaeleres nagyon lenyeges, es a kluszter nem megfelelo.
while (!sleep) sheep++;
-
negyedes
addikt
Gondolom ezen mar fut rendesen a krajszisz.
Viccet felreteve: szep nagy dog. Az ilyen szervereken milyen os/sw fut?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest