Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula72
senior tag
Nekem elég a 200MB
Ennyi pénzért (2990Ft) korlátlan belföldi beszéddel
Pont jó. Szám a nevemen, hűség nélkül
Részletek ITT( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
kalifa777
tag
Ezek a mennyiségek a lepkefinggal egyenlőek.
-
-Skylake-
addikt
Kozben a szomszedunk szomszedjaban : Telenor Denmark :
249DKK = ~33 euro, 6 honapos szerzodes nem ket eves, ingyen telefon/ingyen sms minden halozatba +40 gb LTE es ez mind a 3 ervenyes 36 orszagba (tehat ennyi helyen nem szamitja roamingnak sem a telefont, sem a netet)[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
sketchifun
senior tag
-
gerii
addikt
-
-Skylake-
addikt
Neked is : TARTOZIK 5GB a csomagokhoz. Csak azt a csomagot kell venni. Mi az, hogy had hasznalja mar szegeny juzer az instagramot meg a facset ha mar mobil elofizetest vett ? Pont ez az, mobil elofizetest vettel nem pedig adatcsomagot. Komolyan nevetseges, mikor veszel nyarra egy klimat akkor utana neked ingyen aram kene ? Mer ugye szegeny juzer had hasznalja mar a draga klimajat... A masodik felere nem is reagalok, ha neked a munkadhoz kell a mobilnet akkor az munkaeszkoz. Magyarul ha er annyit a dolog, hogy tobbet keresel rajta mint amibe kerul, akkor egyertrlmu, ha nem, akkor nyugodtan felmondhatsz ebbol a szempontbol.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-
Dealer95
őstag
Én most kaptam pá napja SMS-t, hogy 300MB-ról 2GB-ra növelik az előfizetésemben foglalt adatforgalmat (ingyen).
Szintén Like S[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Ez komoly.
-
haxiboy
veterán
Nekünk most Like S díjcsomagot 300mb-ről 2gb-re emelték, korrekt húzás.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
hemaka
nagyúr
Itthon mar reges-reg igy van, hogy az elofizetesek szama meghaladta a nepesseget, joval.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Pano
addikt
Ja, mint amikor a hús áfáját csökkentették és pár hónapra rá már drágább volt, mint amikor 27%-os áfa terhelte
M.o-n élsz, ezt mindig bele kell kalkulálni.***
Egy kb 5 giga igazán tartozhatna a csomagokhoz. Nem akarok én HD videókat meg filmeket nézegetni, torrentezni, de az ember had használja már a többi alkalmazást szabadon, ne kelljen szívrohamot kapnia, amikor mondjuk instagramon vagy a facebookon elindul egy rövid videó, esetleg munka ügyileg az embernek kollégák passzolgatják a fájlokat vagy részt tudjon venni konferencia hívásokban.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Apollyon
Korrektor
Jelenleg én a blue mobilenál számolgatom hol tudok a legtöbbet spórolni a mobilneten. Az elmúlt 1 évben kb 600 Ft-ot sem költöttem rá összesen, mégis folyamatosan volt netem. Sajnálom a pénzt kiadni ilyen párszáz megákért, meg az ezreseket az 1 gigáért. Egyszerűen nem éri meg ezért a vicc mennyiségű adatforgalomért huf-ot kiadni.
Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. A cikkben leírtakat meg a cikkíró sem gondolja komolyan.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
gerii
addikt
M.o. ezt a statisztikát alaposan lehúzza. Már a horvátok is jobban élnek...
-
kalifa777
tag
Az adatcsomagokat tényleg emelhetnék. Most úgyis lesz áfacsökentés azt erre fel lehetne használni.
-
Yodafon
senior tag
Ja és ahhoz képest ilyen 200Mbyteos adatcsomagokkal akarják kiszúrni a szemünket...
I'm gangsta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest