Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Mihez képest drága? Ingatlan, élelmiszer és bérleti díjak valóban erősebbek, mint itthon, na meg a sör sem 149 HUF.
Ellenben ruhák, szórakoztatóelektronika és mint ahogy látod szoftver: ezek mind szignifikánsan olcsóbbak.A válasz a miértre meg többek között abban rejlik, hogy az egy nagyobb piac, mit a miénk. Ott fogy is a termék.
Erre persze lehet azt mondani, hogy nálunk is fogyna, ha olcsóbb lenne, de a helyzet az, hogy nálunk "aránytalanul" kéne olcsóbbá tenni a szoftvert ahhoz, hogy jelentős emelkedést érjenek el az eladási mutatókban.
Nálunk ami jól fogy, az a teszkógazdaságos épített dzsunka előtelepített Windows-al. Itthon ebből jön pénz, a boltban dobozos verziót vásárolókból nem különösebben.És azt sem szabad azért elfelejteni, hogy bármennyire is jók az amazon-os árak, ez jelenleg egy előrendelési kedvezményes akció. Egyébként 230 font, ami azért 72K. Nem mondom, ez is olcsóbb, mint itthon, csak érdemes ezt is szem előtt tartani.
Mi a tanulság: ha megtanulsz angolul, pénzt fogsz spórolni
Fecogame: Na meg ott a minimálbér is havi 300 - 400e Ft
Ellenben mondjuk egy átlag albi havi bérlete nem is 50 rongy plusz rezsi netestől meg mindenestől. Na meg a sajtburger sem 200 a Mekdonáldszban. Szóval azért ott sem kolbászból van a kerítés.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
veterán
És ez Anglia ,ami Magyarországhoz képest iszonyatosan drága hely.
De nem minden! A többség olcsóbb, vagy ugyanolyan árú. Na meg ott a minimálbér is havi 300 - 400e Ft
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Morden24
nagyúr
Nézd, soha még senkitől (és a komplett Win fórum így van vele itt a PH!-n) nem hallottam még olyanról, akinek nem aktiválták volna szó nélkül.
Mellesleg most ez a könyörgés, hazugság dolgot úgy írod, mintha az alternatívaként létező illegális szoftverhasználat jobb lenne.A másik a támogatás .Tudom tudom ha jó fej a diszpécser akkor segít meg ha jó napja van .Ha nincs akkor simán azt mondja hogy uram sajnálom ez OEM termék hívja a számítógép gyártóját.Nekem ez a kettő igen is fontos
Közölném, hogy évek óta külföldi Windows-t használok, és igaz dobozos, de gyakoratilag nekem Magyarországon nem jár support. Ennek ellenére (bár nem sokszor, de kellettek azért jópárszor) még sosem volt atrocitásom az MSHU-val. Ez persze logikusan nem egy hivatalos álláspont, hanem az én tapasztalatom.
És had zavarjon ha más ugyan annyit fizet a teljesért mint én az OEM-ért
Zavarhat, de az még sem pénzt, sem terméket nem szült. Persze lehet jómagyar módra puffogni a semmin. Meg lehet keresni megoldást is. Egyébként én sem azt mondom, hogy jó vagy fasza a magyar állapot, de az nem a Windows áránál kezdődik - sőt, ez aztán egy rohadt lényegtelen pontja a dolognak.
(#25) Jocy: Te vagy az első, akitől ilyet hallok. Persze megpróbálhatta volna még egyszer, egy másik üszissel, de legyen ez lényegtelen.
Egyébként meg meg kell tanulni külföldiül, és nem kell itthon vásárolni. Minden téren jobban jár az ember.
Mellesleg nem az MS Magyarországot kellett volna felhívni, hanem a termékaktivációs vonalat.[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest