Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedIris
csendes tag
Nem talált!
Én az a fajta vagyok aki a kurmányunk miatt, az indokolatlan nem háritják át plusz költségek miatt, megszünetette a folyószámláját, majd a Matolcsicska ámokfutásai miatt megszüntette a megtakarítási számláját. Majd a fizetését készpénzben veszi föl (mert nem a törvények szerint én döntöm el) a megtakarításait (ami euróban van) Ausztriába vitte 4%-os kamatra. Ezen felül olyan ember vagyok akinek számos befektetése is vannak.
Te viszont az a fajta lehetsz aki tapsol a narancskomcsiknak és a kis összekuporgatott pénzecskéjét a Questorba viszi meg Marcsikához, mivel azok adnak ugyan annyi kamatot, mint egy ausztriai bank, persze 100%-al kockázatosabban. Kattingass csak örül neki a bankod a tranzakciós és telekom adók kiszámlázása miatt is! Szerintem te vagy nagyon eltájolva!
Nem várom a postást hiszen a nélkül is hozza a csekket, viszont fél perces sorban állással befizetem szinte nulla költséggel, mint azt egy magyar számlaszámmal tudnám. Sőt 2 sarokra van és pont útba esik a Spar felé ahol be szoktam vásárolni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest