Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuchera
tag
givi6:Ez a játékipart nemhiszem hogy érdekli.sajnos
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Kuchera
-
givi6
csendes tag
Lehetne olcsóbb!! manapság a magyar emberek nem kapnak mindenap 100.000Ft-ot!!Melesleg inkább csökkentika fizetésüket!
-
kenny123
addikt
Megjelenésből adódóan ez érthető.Nem kis idő van a kettő játék között, éppen a bc2 az újdonság, MW2-t meg már mindenki megvette, aki igényt tartott rá.Viszont picit furának tartom, hogy ps3-on máris "csak" második, bár figyelembe véve, hogy egy PS exkluzív játék győzte le..
[ Szerkesztve ]
yo
-
félisten
válasz PowerBuldog #6 üzenetére
Pff, jah, és a védelem is remekül szerepelt, mert feltörték....
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
teeem
aktív tag
Elnézést szórakozik a net.
[ Szerkesztve ]
-
teeem
aktív tag
Ahogy elnézem a BC2-t még mindig többen viszik mint a MW2-t. A wow gc meg már gyökeret eresztett a második helyen.
-
kuchera
tag
LOL sims 2
Egyébként csak egy kérdés a bad company 2 minden platformon olyan bugos(hibás) mint ps3-on?Mert ott nagyon sok benne e a hibaÜdvözlettel: Kuchera
-
Arcképgyáros
és a mw2 még mindíg
-
PowerBuldog
veterán
Én biztos vagyok benne. GameSpot-on a User Score 3.5 ami azért sokat elárul...
A MetaScore-nál még ennél is rosszabb a helyzet...Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Narxis
nagyúr
3. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
én ezen vagyok kiakadva, mondhat bárki bármit, de szvsz sokan beleestek abba a csapdába, hogy meglátták a nevét a játéknak és már mentek is vele a pénztárhoz. Aztán az angolul tudók mennek EA fórumára anyázni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Scholes9
nagyúr
Tényleg mielőtt megint előjönne: "A wow prepaidcard miért van a listán, az nem is szoftver?" Egy szoftverhez szükséges kiegészítő, talán ennyiben lehet maradni
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
félisten
Megelőző csapás:
"A wow prepaidcard miért van a listán, az nem is szoftver?"
Most, hogy volt nem kell többet leírni.
A sims2 DVD nagyon komoly."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest