Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz fordfairlane #22 üzenetére
Jó, legyen ,de nekem nem tetszik az egységesítés. Asztali gépen asztali rendszert akarok, nem tízcentis csempékkel szórakozni. Tabletre/mobilra viszont jöhet, oda való. Persze ki lehet lőni a csempéket asztalon is, tudom... majd megszokjunk (persze titkon örülnék neki, asztalin kicsit bukó lenne)
kiskaktusz: Hater vagyok azért, mert a Vista óta a start menüből keresek. Ja, hogy olyan nincs Win8-on? Van más, már írtam, rá leszünk kényszerítve, pont.
Ja, azt külön bírom, hogy évekig azt csinálták, hogy mindent megoldhass egérrel, erre 2012-ben vissza akarnak szoktatni a billentyűparancsokra. Kösz, ne. Amíg nem muszáj ,asszem maradok a 7-nél. Vaskalaposnak tűnök? Nemtom, a Win7-et a legelső beta óta használom, a Win8 esetében viszont bazinagy öngól-szagot érzek a levegőben.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz fordfairlane #19 üzenetére
"Kíváncsi vagyok, hogy a Surface + Win8 / WinRT bejelentése nem gyorsítja-e fel az iOS/OS X közelítésé"
Remélem nem, hányingert kapok desktopon a metro-tól. Persze magánügy, tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest