Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz Wolverine #61 üzenetére
ezt különvettem mert lejárt a szerk.
Az ügyfélkapu használhatóságából indultunk ki és a két dolognak nem sok köze van egymáshoz, de ha a példánál maradunk akkor ha felhívják a céget hogy adja el az összes lekötést akkor a cég akkor teszi jól ha eladja szó nélkül.Esetleg felhívja az ügyfél figyelmét a várható veszteségre. Hiába gondolja úgy hogy rossz a döntés, egy magára valamit is adó cég -bármilyen profilban- nem gondolkodhat úgy hogy a júzer hülye.Ha a júzer később rájön hogy nem kellett volna eladni akkor az az ő baja.
A weboldalnál a fejlesztő dolga úgy megcsinálni a keresőt hogy figyelemfelkeltő legyen, illetve értelemszerű legyen a használata.Ha ott van az orra előtt és mégsem látja akkor talán a betűméretet kell növelni stb.stb.stb. Ez a fejlesztő dolga, hogy kitalálja a lehetséges változtatásokat, és nem a júzer kritizálása.
Persze csak szerintem..
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest