Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- VoIP telefonálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux haladóknak
- Ubiquiti hálózati eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WonderCSabo
félisten
Én ha gördítek, lent fekete-fehér kockás mező lesz egy fél másodpercig... Nálatok?
-
Jégkokó
veterán
dehát már van mozilla böngésző, az ujabb sybianos nokiákon. Vagy ez más platformokat fog csak érinteni?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
marcias
őstag
Fennec vs. Opera Mini/Mobile?
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
Két apróság, ami nekem hiányzik belőle:
- az oldal betöltődését jelző csík
- az oldalak nagyíthatóságahttp://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Stiky
senior tag
Sztem jóféle. Ezt is erről írom . Kifejezetten tetszik ez a "drag-right" - és akkor látni a megnyitott ablakokat - módszer Hasznos lesz a mobil eszközökön.
Hajrá!~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
cousin333
addikt
Na megneztem magamnak. Latvanyosnak latvanyos, de szerintem zavaro is egyben ez az oldal huzom, megjelenik a menu dolog. Kicsit csaloka ez a nagy meret, nem sok keszuleknek van ekkora kijelzoje. A sebesseg is jo, mondjuk ez el is varhato egy mobilra szant programtol, ha az ember PC-n hasznalja. Vannak benne jo otletek, peldaul a kis elonezeti kep a megnyitott fuleknel. Ami ezt a hozzaszolast illeti, az a rivalissal irodott, ami szinten kiprobalhati itt: http://www.operamini.com/demo/
"We spared no expense"
-
7
addikt
Kifejezetten megfogott a logoállat.
Furának tartom viszont, hogy ennek a neve nem bontható szét két/több külön szóra.
Hogy érthetőbb legyek:
Firefox = vörös panda, de a Fire (tűz) és a Fox (róka) is értelmezhető külön-külön.
Seamonkey = valamiféle tengeri rákféle, de a Sea (tenger) és a Monkey (majom) is értelmes külön-külön.
Thunderbird = az Észak-amerikai mitológiában szereplő madár, de a Thunder (mennydörgés) és Bird (madár) ugyanúgy értelmes külön-külön.Persze nem ismerem az összes Mozilla-terméket, tehát könnyen el tudom képzelni, hogy nem mindegyik volt ilyen eddig sem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Na jó, egy próbát megér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest