Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
Johnny Cage #12 üzenetére
en azota latok ilyeneket (munkaidoben legalabb napi 20-30 alkalommal), hogy kulon kontenerben fut a flash (elotte csak csontrafagyott), viszont a poen az, hogy meg igy is behal neha az egesz bongeszo (pedog pont azert tettek kontenerbe a flash-t, hogy ilyen ne tortenjen
-
catroot
veterán
válasz
Pont ezért váltottam róla
-
bozont
veterán
válasz
Nekem Chrome alatt is összeomlik néha, szerintem ez az Adobe Flash hibája lesz.
Feltettem most ezt a verziót erre a P4-es laptopra (win xp, 512mb ram, valami sis vga), eddig Chrome volt rajta mert állítólag gyorsabb és ez az öreg gép már netezésre sem igazán alkalmas, viszont a FF7 gyorsabbnak tűnik. A Chrome sokszor indokolatlanul nekiállt gondolkodni én meg várhattam hogy töltődjön az oldal és néha nagyon tekerte az amúgy sem sebességbajnok vinyót, olyankor az egész rendszer megállt, semmit nem lehetett csinálni. Asszem marad a FF7.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az új verzió gyorsabban indul és kevesebb memóriát foglal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tanuljunk angolul!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest