Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz Johnny Cage #12 üzenetére
en azota latok ilyeneket (munkaidoben legalabb napi 20-30 alkalommal), hogy kulon kontenerben fut a flash (elotte csak csontrafagyott), viszont a poen az, hogy meg igy is behal neha az egesz bongeszo (pedog pont azert tettek kontenerbe a flash-t, hogy ilyen ne tortenjen
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
catroot
veterán
Pont ezért váltottam róla
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
bozont
veterán
Nekem Chrome alatt is összeomlik néha, szerintem ez az Adobe Flash hibája lesz.
Feltettem most ezt a verziót erre a P4-es laptopra (win xp, 512mb ram, valami sis vga), eddig Chrome volt rajta mert állítólag gyorsabb és ez az öreg gép már netezésre sem igazán alkalmas, viszont a FF7 gyorsabbnak tűnik. A Chrome sokszor indokolatlanul nekiállt gondolkodni én meg várhattam hogy töltődjön az oldal és néha nagyon tekerte az amúgy sem sebességbajnok vinyót, olyankor az egész rendszer megállt, semmit nem lehetett csinálni. Asszem marad a FF7.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mikrotik routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest