-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Murphy-nek mindig igaza van ám!
Tavaly nyár elején eldöntöttem, hogy veszek egy tablet-et... Vettem idehaza egy Hyundai A7-et. Hát borzalom volt! Gyorsan kiraktam a Vatera-ra és Kínából rendeltem egy hasonló árfekvésű, de jóval komolyabb vassal bíró Ainol Mars-ot. Vártam-vártam, közben meg eljött az idő, hogy lemenjünk a Balatonra... (Az egész tablet mizzéria onnan indult, hogy esténként jó lenne valami videókat bámulni, valami tisztességes méretű kijelzőn.)
Természetesen (?) akkorra hozta meg a postás, mikor már vastagon lent voltunk... (Így maradt a Galaxy W 3,7"-os moncsija. Mondjuk a Family Guy-nak végülis mindegy is volt, így jókat röhögtem.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- ASUS notebook topic
- Xbox Series X|S
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest