Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
válasz DiamondBack #222 üzenetére
Megkeresed a CFG-t, és oda írod be, vagy konzolba.
(#223) Dilikutya:
"Még a L4D2 is elindul szerintem olyan gépen is, amiről te már lehet nem is hallottál."
Nem kell a fika, nem vagyok újgazdag. Nincs csilli-villi asztalim. De valakinek igen is sokat számít pár FPS. 25 fps alatt igen szar az élvezeti faktora a játéknak.
Az első gépemben volt egy 1.7-es celeron, 256mb RAM, és egy g'force 2-es integrált VGA. Doom 3 akkor nagy számba ment, nehézkesen, de kijátszottam. Akkor mit meg nem adtam volna egy plusz pár FPS-ért.
De a következő gépemen is veszélyes volt a Crysis. Csoda, hogy elindult. 2000+-os AMD, 1GB RAM, 9550-es ATI.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz #32839680 #225 üzenetére
Nekem a Source 2004-ben azért volt kellemes meglepetés, mert a HL2 nagyon szépen ment az akkori (P4 2,4GHz/512Mb RAM/Radeon 8500 64Mb) gépemen, ami egyáltalán nem számított erősnek. Sajnos a L4D-hez már nem volt elég a VGA, csak megjelenés után játszottam vele először, a proci hasonló erejű AMD volt, csak az már kapott 2Gb RAM-ot, meg egy Radeon X300-at. Ez se volt acélos, de már jól elbánt mindkét L4D résszel, egyedül a 2-nél volt csúnya grafikai hiba, elment a textúra a vízről bizonyos látószögnél - tehát a VGA le tudta kezelni magát a vizet még, legalábbis részben, nem tudom, miért kínlódott.
Személy szerint kicsivel több vért el tudnék viselni, a vágószerszámmal darabolás nem tökéletes, a leszakadó végtagokat is hiányolom, pedig ez már régóta nem kihívás. Ez tetszik pl. a Dead Island-ben, hogy térdig gázolhatok a bikinis zombik vérében és testréseiben. Meg testrészeiben.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sutyesz96
őstag
megtetszett ez a game!
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
pucz
senior tag
válasz DiamondBack #219 üzenetére
Bindold ki egy tetszőleges betűre. Nálam így néz ki: bind "k" "toggleconsole"
Meg aki nem tudta, lehet karaktert váltani, ha van persze több szabad slot.
Azt meg úgy kell csinálni, hogy fent vagy a szerveren, nem tetszik pl. az, hogy Rochel-al vagy. Kiteszed AFK-ba, konzolt előhívod ha kivan bindolva, és beírod hogy jointeam 2.Így átdob egy másik, szabad karakterre.
Még egy kis okosság:
Steam könyvtárad/Left 4 Dead 2/jobb klikk rá/tulajdonságok
Indítási opcióba ha beírod ezt: -novid
Akkor nem fog az indulni az intro. Így gyorsabban tölt a játék. Van sok ilyen parancs egyébként.Ha nincs ki bindolva a konzol, azt is beírhatod: -console
Így ha indul a játék, ott is kényelmesen ki bindolhatod a konzolt.CFG execelés is mehet az indító opcióból. Ez meg a gyengébb géppel rendelkezőknek előny. Lehet találni olyan CFG-ket, amik tele vannak tweak-ekkel.
Ajánlott oldal a moddolóknak, akik most csöppentek bele a L4D2 világába:
Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
válasz Dr. Romano #218 üzenetére
de azért előtte: Disable my Wirelles Connection
-
DiamondBack
senior tag
Ha konzolbol lépnék be szerverre de tele van (itt ugye rá katt arra hogy ok) utána hogy lehet a konzolt visszahozni? Ki kell lépni és újraindítani a játékot?
-
Dr. Romano
veterán
-
sutyesz96
őstag
válasz Dr. Romano #215 üzenetére
Nem is tudtam hogy van még betárcsázós internet..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Dr. Romano
veterán
De nem folyamatosan, csak most jutott eszembe folytatni. De legalább ténylegesen bebizonyosodott -számomra- hogy nem a letöltés befejezése számít az ilyen steames akcióknál, hanem csak hogy elkezd.
vicces
Ezt a tippet figyeld: vedd lejjebb a grafikát[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
ledgeri
nagyúr
válasz Dr. Romano #211 üzenetére
Mikor kezdted?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
addikt
de az én laptopomon csak kb 10-12 fps-el megy. igy nem sok értelme volt..
:)
-
Dr. Romano
veterán
Na végre letöltöttem.
-
Kicsimix
őstag
Valaki game most?
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Pőze
aktív tag
válasz pulyka jocó #203 üzenetére
király vagy pulyka
-
Dilikutya
félisten
Én a processzort is cserélném, abban az alaplapban egy AMD FX-el megtáltosodna a neted, 120mbitet simán tudna.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Lehetne még pár ilyen akció. Kár, hogy a Valve-től már minden megvan a Steam-en, egyéb kiadó cuccait meg aligha adják ingyen.
-
gyáliSanyi
őstag
Semmi köze sincs a gépednek a letöltési sebességhez.
A videókártya, meg max. beállítás mellett is elég ehhez a játékhoz!Live poor, die rich.
-
sto1911
veterán
Aki lemaradt a L4D2-rol: a GMG-n (Green Man Gaming) most 5 euroert behuzhatja.
Elvileg ehhez hasznalhato meg egy kupon is, tovabbi 20%-ot lehet vele sporolni, aki keri, az irjon egy privit. Elso viszi. -
pulyka jocó
senior tag
Venni is fogok új videókártyát,de a pénz állja az utam,sajnos
-
Sirandrish
legenda
válasz Bad Pritt #200 üzenetére
Nekem erre volt a Killing Floor...az valahogy 50szer jobban tetszett
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bad Pritt
félisten
válasz Sirandrish #199 üzenetére
Mert nem úgy kell. 3-4 haverral összeverődsz és lezúzzátok a csőcseléket, közben ordibáltok, mert meghaltatok, töltötök, épp rátok mászott valami (vagy személy szerint azért, mert nem én találom meg a szamurájkardot, hanem más). Ez a poénfaktora a játéknak, és ilyet nem sok másik tud
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sirandrish
legenda
válasz Bad Pritt #198 üzenetére
Sok embertől hallottam már hogy amúgy milyen kafa játék, de mikor egyik havernál sikerült kipróbálnom, 5 perc múlva inkább kimentem az erkélyre cigizni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bad Pritt
félisten
-
Sirandrish
legenda
Ez az a játék ami nekem még ennyit sem ér meg
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
az üvöltözést itt pozitív értelemben gondoltam
egyébként tudom, hogy hangulatos tud lenni a multi, de sosem voltam igazán jó semelyik játékban, úgy meg nem sok élményt nyújt, ha te vagy a legbénább
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
gyáliSanyi
őstag
Ez egyébként egy olyan játék amit nem akartam megvenni, de ki szerettem volna próbálni. A Steamnek köszönhetően most sokunk kipróbálhatja.
Ugyanakkor a magyar steam szerverek is levizsgáztak, ekkora terhelésnél megállt szinte minden.
Steam-nek köszönhetően +1 pont újra a PC mellett.
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Válasz Boombasticc (#172)-ra
Ma is játszottam, random majdnem mindenhol volt magyar játékos. De a nagy hentelésnél szinte nem is nézed, hogy kivel játszol.
Név átírása Steam-en:
Nézet/Beállítások/Barátok Itt a profilnév végére beütöd, hogy [HUN] nyomsz egy OK-t.
View/Settings/Friends/Profile Name ....[HUN]/OK
Így könnyebben megtaláljátok egymást.
Az átírástól a Steam belépésnél még ugyanúgy a régid neved kéri, az account név marad csak a profilnév változik.[ Szerkesztve ]
Live poor, die rich.
-
ledgeri
nagyúr
válasz DiamondBack #172 üzenetére
Nem... vagyis inkább nem tudom... az onlinenevemből adódóan (ledgeri [HUN]]) ha magyar van az meglát:
Általában úgy szokott lenni, hogy játszok bármilyen nemű utalás nélkül, és kapom a kérdést, hogy magyar vagyok-e, aztán visszaírok, és köszönnek még páran.. szóval érdemes belerakni
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
őstag
Ezen ne múljon
****@nihil:~$ rm left4dead2/left4dead2/addons/sourcemod/plugins/L4D2Gore.smxSzívesen veszem a véleményeket, de nem nagyon jut el hozzám.
A jelszavazás amúgy nem működik, mert offline-nak látszik a szerver.
Hozzárendelem a prohardver steam grouphoz, ha az egyik admin elárulja a group ID-t.A custom mapok sem tudom mennyire mennek, elég bénán van megolva, klienssel kell letölteni, majd addolni játékba, utána a fájlokat feltölteni a szerverre. Kényelmes megoldás. Grátisz nincs content letöltés szerverről, így akinek nincs meg az addon, megy a levesbe
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
sutyesz96
őstag
válasz isizakhi03 #188 üzenetére
én ma már nyitottam egy local servert, kb 10 másodperc alatt megvolt a 4 játékos
-
isizakhi03
tag
jön ma valaki esetleg játszani? lehet már vele játszani? túlterheltek még mindig?
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
dilipok
veterán
válasz pulyka jocó #184 üzenetére
ja, mert annak a gepnek annyi, de annyi koze van a letoltesi sebesseghez foleg a vga kartyanak, na annak aztan foleg
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
pulyka jocó
senior tag
Húh de jó hogy megtudtam szerezni,de a letöltés volt a legrosszabb,5 órán keresztül csinálta bár pentium e5500 on 2gb ddr2 rammal meg már kicsit viharvert geforce 9600gt 512mb ossal nem is csoda:-)
-
őstag
4 player olyan hamar fellép, hogy mire elindítom a játékot, már tele van, nem éri meg rugdalni.
Vagy jelszó kell rá, vagy steam grouphoz rendelni akkor már.Részemről ritkán jászok, L4D1 megjelenésekor szerettem, a 2-t már kevésbé.
Ismerős bírja, miatta megy a dedikált szerver.93.189.118.16:27014
Jelszó: phhu
Próbáljátok ki be tudtok-e lépni rá.
Ez a neve, ha kihozza a lista: -=[HU]=- Mirage L4D2 SRV #2
Ha nagyon akad, akkor ennyit bír a gép.
Viszont most nincs időm kiszedni róla a custom mapokat, ugyhogy ha olyanra vált, ahhoz kelleni fog ez a gyűjtemény.[ Szerkesztve ]
-
TOM-202
senior tag
Sajnos nekem nem sikerült letöltenem, pedig a multit kipróbáltam volna.
-
őstag
Hmm, elindítottam a leállított 2. l4d2 szerverünk, mire ránéztem a konzolra, megtelt.
Max olyat tudok, a prohardver steam grouphoz rendelem hozzá, és csak azok tudnak rálépni, akik benne vannak.
Csak ugye 4 player a max, így rendelhetsz szervert nyugodtan, én a kis athlon II x3-on nem tudok hova pattogni
Segítek beállítani, bár sok minden nem kell az alap dolgokhoz.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
pucz
senior tag
A szerver hiányra tekintettel, valaki esetleg ért a szerver konfigurálásához? Ha igen, akkor én szívesen rendelnék szervert! Csak legyen valaki, aki tud nekem segíteni a beállításában! Később egy komolyabb csóka jöhet realizmusra!
-
sutyesz96
őstag
Valaki jön játszani?
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
egy időben sokat LANoztam, tudom milyen, mikor 30 ember üvöltözik egymással Carentanban Call of Duty-ban. hatalmas hangulata van.
de kinőttem már ebből. ha nincs normális single, akkor nem izgat.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
ripla
addikt
kb. ennyi igen.
viszont amikor csapatban nyomjátok négyen, és már túl vagytok mondjuk a hetedik 50-60 fős rátok törő zombi hordán (mert ha pl. sokat álltok egy helyben akkor is ösztönöz a játék a haladásra, ugyanis x időnként rátok küld nagyobb csoport zombikat, megspékelve azzal, hogy különböző irányokból is akár ), meg voltak közben speciális zombik is (savköpő, tank, felrobbanó dagadék, stb.), mindezt ugye csapatban a haverokkal úgy, hogy már mindenki alig áll a lábán, kötszer sehol, lőszer is alig, persze tomika elkóborolt meg kéne keresni, és ilyenkor a parásabbak elkezdik a skype-on keresztül nyomatni a szöveget, hogy "meghalunk bazze...mind itt fogunk megdögleni!!!...."fejezd már be, mindjárt ott vagyunk!"...."jönnek, jönnek, áááá....!!"
na azt hívom én a nagybetűs hangulatnak.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Mindig ilyen lagos vagy csak a sok ingyenélő (köztük én is) miatt pusztulnak le a szerók? Nincs olyan játékmód, ami rendesen menne
Amúgy beléptem a PH-s csoportba, majd csapathatnánk, csak szóljatok előtte
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
ledgeri
nagyúr
Nekem már estefelé "átlagos" szerverkeresési" időm volt + mindig magyarhoz dobott
-
pucz
senior tag
Örülök neki, Köszönöm Steam! A free weekend-ek is szörnyűek, kb játszhatatlan olyankor. Sok 1 órás kezdők felmennek realizmusra, és elrontják más játékát. Még csak a szép szóból sem értenek....
Mióta kidobta a Steam ezt az ajándékot, azóta meg kész kínszenvedés a szerver keresés.
Meg ami még nagy trend, hogy feljön a pár órás hülyegyerek, agyonlő, kiakar rugatni, és lemegy...
Mindezek ellenére, aki otthonosan mozog realizmusban, azzal lőhetünk párat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ace owner
addikt
Anno tirexi jo kis vidiket csinalt multizasrol vagy ezer fele modolt mapon. Nagyon otletes palyakat csinaltak hozza, probaljatok ki parat.
Galaxy Fold 4
-
Wolverine
félisten
válasz MegalodonS #163 üzenetére
Nem nagyon számítanék rá. A Portal volt az egyetlen játék, amit a Valve kétszer is ingyen adott.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Lenry
félisten
válasz MegalodonS #163 üzenetére
ezt most komolyan kérded?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
MegalodonS
őstag
Errol lemaradtam Mikor lesz kovetkezoleg ingyenes????
-
tixem
addikt
válasz isizakhi03 #153 üzenetére
hát belelestem a single-be. Azt mondanám, hogy árában volt a cucc irtózatosan monoton, unalmas egy valami, első pályát végigszenvedtem, aztán a második elején alt f4 szevasz.
Talán a multi izgibb valamelyest, de ez a szűk óra amit eltapsoltam vele egy időre elég volt.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
BoB
veterán
Na most töltődik.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Lenry
félisten
de így sztori vagy ilyesmi? vagy csak annyi, mint egy átlag zombifilmben, hogy "reggel 5:43, mindenki zombi lett, a következő néhány napot a biztonságot jelentő katonai bázis felé haladva töltjük random összeverbuválódott társainkkal, és útba ejtünk egy plázát"?
-
kinghaxor
senior tag
Lehet vele egyedül is játszani. Amíg nem áll helyre a rend az is több mint a semmi.
-
tixem
addikt
válasz hodostamas #149 üzenetére
na ja, feltettem hogy hú de hűha mekkorát hentelek én most. Sehova nem csatlakozik
[ Szerkesztve ]
-
mope
tag
nagyok vagytok, thx.
most kezdtem el, már eltelt 7 óra de tölti...Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
hodostamas
addikt
Hát ez teljesen halott... se szervert létrehozni, se csatlakozni nem enged sehova... brrrr miért is lett free (bocsi akinek nem volt még meg )
-
Radnix
senior tag
Elkezdtem leszedni, remélem már befejezi hiába mindjárt 7 óra lesz.
szerk: visszaolvastam megnyugodtam
[ Szerkesztve ]
-
FZsolt15
aktív tag
Köszi az infót
Elkezdtem telepíteni, az elég? (7-ig nem jön le) -
ledgeri
nagyúr
Jó a game!!!
-
tixem
addikt
tegnap nem volt sikerem, de ma megvolt a reg egy 5 perc alatt, + egy szűk óra alatt le is csorgott.
-
törölt tag
-
Wolverine
félisten
válasz Tomi0703 #127 üzenetére
Elvileg igen.
1. Töltsd le a Steam appot a telefonodra.
2. Csinálj egy Steam acc-ot.
3. Lépj be és keresd ki a L4D2-t a játékok közül.
4. Kattints az Install gombra, ezzel elvileg az accountodhoz adódik a játék.
5. Ellenőrizd este 19.00 után, hogy még mindig rajta van-e; ha igen, akkor már meg is marad."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
matepalfi
aktív tag
megszereztem (Y)
[ Szerkesztve ]
-
Jani18
aktív tag
Ha ha kedvetek játszani akkor csatlakozok szívesen. steam: hollowhardy Aki akar vegyen fel.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
Kicsimix
őstag
Nekem most megy ... 3 ember kék : )
-
őstag
válasz Dr. Romano #135 üzenetére
Beállítások->Letöltések->Letöltési régiónál próbálj másikat választani, Ausztria, Németország, Magyarországot érdemes variálni, hátha másik szerverre esel be, és ott még van sávszél.
-
őstag
válasz Dr. Romano #133 üzenetére
Szerintem ha rányomtál az installra, onnantól a tiéd, tök mindegy hány százalékon áll. Nem azt írták, hogy el is kell indítanod a játékot.
Amúgy nem szokott ekkora tetű lenni, 240es UPC-t ki bírja pörgetni szebb napjainJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Dr. Romano
veterán
Hát elég lassan csorog lefelé. Mi van akkor ha elérem a határidőt, de még mindig töltődik? Akkor még be tudom fejezni a letöltést vagy hogy működik?
Egyébként a steam mindig ilyen lassú? (most használom először)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz fityesz9 #129 üzenetére
A Valve azt mondja, a content szerverek különálló egységet képeznek, ehhez képest este lefeküdt a community is.
Bár fura volt, mert a Payday2-t este 8 körül kezdtem el letölteni, ami 20x giga, 20on pár perc GTA V alatt lejött. Viszont utána már nem tudtam megnézni a store-t sem.
Esélyes erősen függ attól melyik content szerverről próbálkozik a kliens.A játékszerver amúgy annyira van kapcsolatba a steammel, hogy induláskor kapásból kepeszt a vac után, majd amint belép egy kliens azt authentikáltatja. Ha utóbbi nem jön össze, X idő után repül az ember lefele.
Itt a gond talán az, hogy a l4d2 lobby alapú, a lobby-kat meg nem a dedikált szerveren hozza létre, hanem valami központi helyen, ami nem bírja a gyűrődést.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
-
fityesz9
tag
-
Sanchez638
addikt
Olyan lessz mint a d3-om, mindenki ezzel tolja, ozt pár napig nem lesz rendes szeró...
Számom az adatlapomon.
-
Tomi0703
addikt
Udv!
Egy ideig most nem vagyok otthon. Steam accom nincs. Mobilrol megoldhato, hogy meglegyen a jatek? -
feka007
veterán
Akkor ezek szerint nem csak nekem nem talál szerót, ugye? De nekem furcsa, hogy 67 ezren kockulnak vele elvileg, azoknak meg akkor beadja a szerókat?
-
Lenry
félisten
válasz BackspaceHD #120 üzenetére
Külön felhasználói fiókon játszotok, ugye?
-
Kicsimix
őstag
Én is készen állok egy kis mókára ha van kedve valakinek társulni : )
Vagy ha valahova lehetne..
szerk; N4MKA a nickem
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Milyen rendes ez a Valve. Bár nem hiszem hogy túl sokat fogok játszani vele, de azért behúztam.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
őstag
válasz BackspaceHD #116 üzenetére
Ketten vannak bent, a szolidaritás jegyében kilőjjem alóluk a szervert?
-
RaZroX
addikt
én se tudok online játszani most.
This is the way
-
őstag
válasz BackspaceHD #111 üzenetére
Azért egy próbát megér a konzolos connect parancs, az elvileg kihagyja a lobby keresős részt.
Gondolom rászabadult egy adag ember, mondjuk este gázabb volt, akkor ohne steam.Lehet amúgy otthon is dedicated servert futtatni hozzá, de nem hiszem, hogy megéri vele szívni. Lemegy a roham, aztán menni fog.
De pl konzolon sem jobb a helyzet, látszott GTA V-t sokan most kapták meg, mert az Online részébe belépés félóra alatt jött össze
[ Szerkesztve ]
-
isizakhi03
tag
én sem tudok játszani nem tudok csatlakozni senkihez sem ! azt írja ellenőrizzem a hálózati kapcsolatomat. pedig van netem. lehet a router kavar be neki?
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
hokuszla
senior tag
Csak a szokásos.
Nem lehet tölteni, mert szétterhelik a szervereiket.
Kik?
Az iparszerűen csencselők. 100+ példányban töltik egyszerre, aztán majd később akciósan 19.99-ért lehet tőlük steam klienst venni l4d2 játékkal.
Aki meg egy példányban akarja magának, annak meg nem jön le határidőig.
Rohadt világ.10600k 16GB 1660s 5TB
-
őstag
Indítási paraméterbe -console toljátok be, majd ha elindult a játék konzolba próba:
connect nihil.hu:27017Mondjuk csak 4 férőhelyes a szerver, mint mindegyik coop móddal futó, meg ismerős felrakatott két tonna custom kampányt, szóval lehet nem értek be
#109: tűzfal?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz BackspaceHD #106 üzenetére
nekem sem megy sajnos. pedig már nagyon kipróbálnám.
gondolom még mindig a terhelés miatt haldoklik minden szervere a seatmnek:)
-
dredbiro
senior tag
válasz BackspaceHD #106 üzenetére
tolj egy restart-ot,hátha
#109: akkor szerver hiba,légy türelmes és próbáld meg kicsit később.Nekem a belépés sem volt egyszerű a steam-be,nemhogy letölteni
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
Mengele
tag
Hi
Hogy kell Online jatszani barkivel
Nem tudom
Vegtelensegik tolt.
Helpet elore is koszonom
Na most meg nincs munka kapcsolat meg nincs jatek.
Ekkora fost.
[ Szerkesztve ]
-
dredbiro
senior tag
válasz BackspaceHD #101 üzenetére
gépekről több infó kellene,de ezt már írták....
Good hunting,STALKER !
-
atila4
senior tag
Valaki tud most játszani?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
dilipok
veterán
válasz BackspaceHD #101 üzenetére
ha leirnad, hogy milyen gepekrol van szo, az talan segitene.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest