Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- YouTube
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- XPEnology
- DIGI internet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
wintikek
tag
Soha nem használtam SecureCode-ot.
Én SMS szolgáltatásról beszéltem amit pld az OTP havonta von x HUF/SMS. Ez mindenről küld SMS-t ami a számlaforgalommal kapcsolatos, legyen az aliexpresses rendelés vagy mediamarktos.
Így még ha el is hagynám a kártyát és nem is tűnne fel még aznap - ami soha nem fog megtörténni - az SMS-ből tudnám hogy valami nem kerek. Ez gondolom minden banknál opció, csak valaki úgy van vele, hogy nem éri meg mert hát őt lehúzza a bank. Ismerek ilyet, remélhetőleg nem hagyja el ő se a kártyáját...Biztos én ülök fordítva a magaslovon, de igen figyelmetlennek, mármár balpénisznek kell ahhoz lenni, hogy elhagyja valaki a bankkártyáját és ne tűnjön fel neki minimum még aznap. Kevés fontosabb dolgot tudok elképzelni ami gáz ha elhagyja az ember. Mondjuk a saját gyerek
-
wintikek
tag
Such hacker.
Nem szép dolog amit csinált, de több hülye kell az ilyenhez.
Először aki elhagyja a kártyáját és nem tiltja le azonnal.
Utána az aki megoszt képet más bankkártyájáról CVC kóddal együtt... Az ilyet egyébként elég súlyosan büntetni is kéne, nincs erre már valami szabály?
Az, hogy ezt több kártyával is el tudta játszani csak arra mutat rá, hogy sok a hülye.Meg amúgy tényleg drága dolog az SMS értesítés is... Aki arra sajnálja a pénzt meg is érdemli.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest