Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nah jó itt látszik, hogy teljesen komolytalan veled vitázni. Ez a nem tetszik nem kell használni, meg csinálj jobbat típusú visszaszólogatás a maci csoportban működik, felnőtt emberek között nincs helye....
Te most komolyan nem akarod látni a problémát ezzel a hozzáállással? Itt egyértelműen az egyik szerződő fél nem tartja be a ráeső részt (a bérletvásárlásért a BKK vállalja, hogy biztosítja a közlekedést és az igénybevétel feltételeit) amit te úgy oldasz meg, hogy akkor a hátrányt szenvedő felet további hátrányos helyzetbe hozod és ez szerinted teljesen rendben van? Milyen jó is lenne, ha a munkahelyeden nincs irószer amire azt mondja a főnök, hogy hát most nem tudtak rendelni, de a munkát azt végezd el mert egyébként bérlevonás van, úgyhogy menj el vegyél magadnak, igazán beleférhetne. Meg amúgy is több a levonás, még te is jól jársz.
Remélem nincs céged, vagy nem kezeled mások pénzét....
(#53) Keem1
Te meg szűklátókörű vagy.
Rengeteg oka lehet, hogy valaki miért nem tudja előre megvenni a bérletét kezdve attól, hogy fizikailag nincs Pesten, pénzügyi gondokon át, munkahelyi hülyeségekig. Pl sok helyen úgy van, hogy a bérletpénzt csak akkor kapod meg, ha a régi lejártat bemutatod. Ne kérdezd mi benne a logika. Szóval igazából áll benne a pénzed ami alacsony fizetés esetén bizony sokat számít.
Ha nincs időd megvenni, vagy nagy a sor, vagy elfelejted az a te hibád, teljesen más tészta. Ezt senki nem keni senkire. De ha nem működik az automata az tisztán a BKK hibája. Más hibájából keletkező költséget pedig senki nem szeret fizetni. (Bár kezdem úgy hinni ezen topic alapján, hogy ez mégis kéjes élvezetet okoz egyeseknek)
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
nemlehet
őstag
Nem, nem egyszerűbb, mert ezért (is) ilyen elcseszett magyar szolgáltatói kultúra. Mert akkor hol van ennek a vége? Hát néha kifogy a benzin a buszból, szóval akkor mindenki fél literes petpalackban vigyen magával. Néha defektet kap, akkor igazán tudod görgetni magad előtt a pótkereket. Néha nem tartják be a menetrendet még tájékoztató jelleggel sem, szóval mindenki fél évi pénzt tegyen félre ha kirúgják legyen miből élni.... Persze ez eltúlzása a dolognak, de nem lenne egyszerűbb ha mindenki betartja a rá eső részt?
Plusz 2 havonta egy jegy az nekem 1800 Ft egy évben amiből én 2 napig eszek. Ezt ki adja nekem vissza azért mert ŐK nem képesek üzemeltetni a saját infrastruktúrájukat?Valóban nincs ilyen pont az utazási feltételekben, de az pl benne van, hogy piszkos ruhában nem lehet felszállni, de a csöviket senki nem zaklatja, vagy legnagyobb poggyász méret is benne van, de engem szállítottak már összehajtogatott rollerrel ami belefért ebbe. Tehát akkor most hogy van ez? Szelektíven tartjuk be?
Kár mosdatni a BKK-t, egy dillettáns kifizetőhely az egész, ahol az utas inkább zavaró tényező mint ügyfél.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
nemlehet
őstag
Az előttem szólókkal egyetértve még megjegyezném, hogy ez elvi kérdés. Könnyű beböfögni, hogy miért nem tartasz jegyet magadnál erre az esetre, de ebbe kár belemenni mert messzire vezet. Biztosítsa a cég a szolgáltatásához a megfelelő infrastruktúrát.
Ha ki van rakva az automata az elvárom, hogy működjön. Ha ezt nem képesek megoldani, akkor ne büntessenek meg. Őket se érdekli, hogy éppen miért nincs jegyem, engem se érdekel az ő nyűgjük. Ha kell állítsák oda Tarlóst jegyet árulni, marhára nem érdekel.
-
nemlehet
őstag
Amiért pl a HÉV vonalon a kijelzők fűtését sok helyen úgy oldották meg, hogy beleraktak egy hajszárítót. És ez nem "okosba" történt hogy valahogy menjen, hanem eleve így szerelték be. Az eredeti tervet nem láttam, szóval lehet, hogy út közben lopódott ki a fűtési megoldás, de, hogy a műszaki átvételen hogy ment át azt nem tudom...
Amúgy én azok közé tartozom aki szereti az automatákat, 1-2 perc alatt el tudom intézni a bérletvásárlást és engem sose szerettek a pénztárosok, a flegma nyanyáktól meg egész nap plafonon vagyok, jobb ezt elkerülni Persze pl a számlakéréssel kapcsolatos megoldás az egy vicc...
-
nemlehet
őstag
Sok múlik azon hol van az automata. Nyáron direkt napfényben megbolondul az érintőkijelző, télen ha nagyon hideg van akkor érdemes kicsit kézzel melengetni az üveget, mert marhára nehézkesen veszi be egyébként. Persze ami lent van aluljáróban vagy valamilyen közvetett hő éri az nem szokott elromlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest