Hirdetés

2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mérleg rovat

Lefagytak a BKK jegykiadó automatái

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

Egy-egy készülék javítása mintegy félórát vesz igénybe, az ígéret szerint estére végeznek az összessel.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebookon tette közzé a hírt vasárnap délután, hogy sok gép nem működik a fővárosban, többségük nyomtatóhiba miatt – a többség, 280 darab üzemképes maradt:

A 2017. január 8-ai (vasárnap) délutáni tapasztalatok szerint a rendkívüli hideg miatt összesen 78 jegy- és bérletkiadó automata nem üzemel a fővárosban, ezek közül 56-nál nyomtatóhibát észleltek.

Az érintett automaták túlnyomó többségénél a fűtés nem működik megfelelően, ezért az üzemeltető 2017. január 9-én (hétfőn) megnövelt létszámmal a fűtőegységek javításával biztosítja a nyomtatók működését. A javításhoz szükséges tartalékalkatrészek rendelkezésre állnak, így, mivel egy automata esetében körülbelül fél-egy órát vesz igénybe a művelet, a hibák kijavítására várhatóan még hétfőn, a nap végéig sor kerül.

A kialakult helyzet miatt elnézést kérünk, és köszönjük ügyfeleink türelmét. Panaszaikkal az Ügyfélközpontokban várjuk ügyfeleinket, illetve az ügyfélszolgálatra telefonálók hibabejelentéseit a BKK munkatársai minden esetben rögzítik, a hibák kijavítását az üzemeltető soron kívül kezeli.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.