- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
Megnéztem az alkalmazást, zseniálisan egyszerű és szemléletes. Annyira magától értetődő, hogy érthetetlen, miért nem valósították már korábban meg. :-)
Gratulálok.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő nagy dobásuk. -
genlog
aktív tag
Azért elsőnek mindenképpp a pénz kell. Majd ezek után belevágnak esetleg olyan projektbe, amit nem a pénzért csinálnak.
Az iwiw-et is így adták el, nem hibáztatom őket.9# Elmondom neked, hazánkban ez hogy van, meg sok más országban is: Ügyes, okos emberek kitalálnak valamit, sokat dolgoznak vele még szerencséjük is van és hirtelen értékes dolog van a kezük között... De ők maguk anyagi gondokkal küszködnek, legalábbis néha problémájuk akad, ami anyagi természetű. Így nem lehet céget és sikeres projektet vezetni hosszútávon. Ekkor ki kell szedni néhány milliárd Ft-ot a cégből, hogy nyugi legyen.
Ha van három, medencés, teniszpályás házad meg több üzleted, vagyonkezelőd több banknál, akkor végre arra koncentrálhatsz, amire akarsz és nem kényszerből dolgozol, hanem élvezetből.[ Szerkesztve ]
-
dajkopali
addikt
van olyan eset pl., amikor a már jól futó vállalkozás is gyenge ahhoz, hogy a következő lépcsőre lépjen - ilyenkor is számba jöhet az eladás
meg azért az egy igen gyakori üzleti gyakorlat, főleg a különösen innovatív fejlesztőknél, hogy
- kitalálja
- felfuttatja
- aztán már nem érdekli, nem kihívás, már csak sima üzlet lenne
- eladja jó pénzért - aztán vagy benne marad részvényesként, vagy nem -, és a big manival elindít egy újat, ami inspirálja
nem mondom, hogy itt is erről volt szó, csak arra akartam utalni, hogy sok oka lehet[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Babetta-X
senior tag
Egyik ügyfelem veterán autójáért kínáltak egy kiállítás után 4 millió forintot, (A kocsi reálisan nem ér ennyit, még ha viszonylag ritka akkor sem), de ő azt mondta inkább jó kezekben szeretné tudni, mintsem, hogy egy gyűjteménybe porosodva végezze, ahol soha többet nem használják és nagyon senki nem látja. Végül odaadta egy fiatal, lelkes srácnak, és ami nagy szó, hogy írt egy papírt arról, hogy a vételárat nem kéri egyáltalán (nem tudom milyen árban állapodtak meg, de tuti közel sem 4m), hanem a srác ezt a pénzt csakis az autóra költheti felújításra és használatra. Mindezt úgy, hogy a tulaj nem úszkál a pénzbe, de nincs is rá szüksége, így nyugodtabban alszik. Tehát tényleg vannak emberek akiket a pénz kevésbé motivál...
-
AssAssynn
őstag
Ha felvásárolják, akkor az azt jelenti, hogy eladta a tulaj?
Ha ennyire jól ment miért adta el?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
zseko
veterán
Kipróbáltam. Semmi hű, de innovációsat nem láttam benne, az pedig, hogy öt perc után letiltja a használatot aznapra, ha nem fizetsz, egyenesen vicc egy nyelvtanuló apptól.
Maradok inkább azoknál, amelyeknek valóban a nyelvtanítás az elsődleges, nem pedig a pénztárcám.HR24.hu
-
Eastman
addikt
Gratulálok az ötletgazdáknak, a fejlesztőknek! Szép munka.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ukrajnai háború
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kutya topik
- Gitáros topic
- Path of Exile 2
- További aktív témák...