Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha "okos" városban lakom, akkor lehetne "okos" címem? Vagyis, e-mail cím. Ha már digitalizálunk, meg felhőbe költözünk. Okos várost nem lehet üzemeltetni buta közigazgatási rendszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Rodi 4.80 #13 üzenetére
Ez csak egy újabb állítás. De lefogadom, hogy bizonyítékod az nincs... Hagyjuk inkább.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Talán ahhoz, hogy az okos város pontos definíciója meglegyen ahhoz okos emberek is kellenének és nem politikusok.
-
MrSealRD
veterán
Neked van valami kényszered, hogy folyamatosan butaságokat posztolj a hasonló témájú itcafe cikkek alá?
Az analógiád alapján jelenleg a hagyományos városokban amikben egyébként mindennapjainkat éljük a bűnözők uralkodnak. Szerintem ne nézz már több akciófilmet...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
redgreg
tag
válasz kakuk.tamas #7 üzenetére
Sok pénzből lehet sokat lopni. Nem bonyolult dologból.
-
kakuk.tamas
addikt
No.
Egy szélerőműt eltud képzelni az ember, hogy hogyan működik, mi minden kell hozzá.
Ellenben egy atomerőművel, ahol millió egyéb dologra kell figyelni (olyanokra, amikre nem is gondolna az ember soha).
Mindig olyanból lehet sokat lopni, ami bonyolult, és szerteágazó.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
stutga
tag
Okos városokat mukodtethet széleromu, vagy csak buta atom?
-
gabor7th
addikt
Amúgy meg miközben a kormány rajong minden digitális cuccért, ezzel párhuzamosan most egy hadjárat folyik a jobboldali érdekeltségek ellen... Legutóbb ugye a Pestisracokat vágták haza. Meg amúgy is megy a gondolkozás azon hogyan lehet a digitális államot felhasználni kormányok ellen.
[ Módosította: #65675776 ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
Okosváros az ahol a legnagyobb úr a hacker...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
VIC20
őstag
Az emberi nem végső elhülyüléséhez vezető út sok ,,okossággal" van kikövezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest