- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
zseko
veterán
válasz
#16820480 #26 üzenetére
Deezer. Kaptam a díjcsomagomhoz mikor S4-re váltottam, persze tuti benne van az árban
, de a prémium csomag jár, vagyis annyi zenét tárolok a telefonon és hallgathatok utána net nélkül is offline amennyi csak felfér
Wifin kiválogatom és letöltöm az albumokat, aztán bármikor hallgathatom. Ami korlátozás van, hogy csak 3 eszközt enged beregisztrálni, nekem pc-tablet-telefon, és ha egyik eszközön szól akkor másikon nem lehet, mert abban a pillanatban leáll az első amint máshol elindítom. Kimenteni nem lehet a telefonból vagy a pc-ről, de nem is igazán izgat így. Pc-n is lehet offline módban hallgatni.
Sose szándékoztam ilyenért fizetni, 'ha már van próbáljuk ki' alapon indítottam el, de behúzott. Megjelenés napján vagy talán akár előtte is hallgathatom az új albumokat, a Daft Punk - Get Lucky albumát is 2-3 nappal előtte már hallgathattam.
Csak félig tartozik ide, de így gyakorlatilag szinte minden legális a telefonomon, az összes program is vásárolt ami rajta van. Nekem tetszik, egyáltalán nem izgat hogy letöltsek bármilyen zenét. Kivéve a j-pop-ot, mert olyan szinte nincs rajta, próbáltam japánból rendelni de azokon a krix-kraxokon nem igazodom el -
zseko
veterán
válasz
#16820480 #21 üzenetére
Jézusom, te ki tudod ejteni ezeknek a neveit?
Nekem kitörik a nyelvem tőlük, főleg a Kotitelloisuus-tól
Érdekes zenékSzerencsére olyan vagyok, aki szinte bármit meg tud hallgatni és még élvezni is tudom
Talán a Jazz-t utálom egyedül.
Megnéztem neked őket
Néhány hasonló előadó akiket kidobott:
Remélem megfelel
-
Rive
veterán
Amíg a torrent ellen hisztiztek, a legális netes 'kölcsönzés' szép csöndben megvetette a lábát és megerősödött.
Népiesen szólva a kiadók, jogvédők és egyéb konzerv-trollok b@szhatják.
-
törölt tag
válasz
GeryFlash #22 üzenetére
Elég tág műfaj, mondjuk leginkább attól lesz valami folk, hogy ilyen népies motívumokat használnak, meg hangszereket, illetve olyan témájú dalokat írnak (már nem cséphadarásról, hanem inkább ilyen viking életmódról).
Amúgy szerintem pont inkább ezeket koppintja a Lordi, csak sokkal populárisabb köntösbe téve. -
GeryFlash
veterán
válasz
#16820480 #21 üzenetére
Tyűűűha
Meghallgatom mindegyikből egy számot amit a Yt elsőnek dobott ki, ez az Eluveitie eléggé elüt a másik 3 Lordi klóntól (hogy ezért mit kapok majd
)
Mondjuk én már pár éve elkorcsosultam, és a Metalról pont az ellenkezőjére váltottam, de ez a pár szám bejöttCsak az nincs meg, hogy ebbe mi a ,,folk"
-
zseko
veterán
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Őket nem tudom mennyire populáris
SKA-P - Full Gas
De találtam ilyen 'hörgőset' isThe Battle - Folk Metal Jacket Annyira nem is rossz
De találtam ilyen számomra kimondhatatlan címűt is: Lumsk - Svend Herlufsens Ord, del III Jeg har det
Na meg ilyen: Black Messiah - Der Ring Mit Dem KreuzNem mondom hogy minden van fent, van akitől csak 1-2 zene, van akitől pár album, valaki mástól meg az összes.
(#19) GeryFlash: Kárpátia van fent, 14 album
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #15 üzenetére
Ez így van, jelenleg. Viszont én hajlandó lennék fizetni azért a heti 1-2 filmért maximum, amire van időm, hogy megnézzem, meg azért a néhány sorozatért. Hasonlóképpen a zenékkel, nevetséges, hogy az összes online áruház összesen csak töredékét képes árulni azoknak a zenéknek, amiket amúgy be lehet (valahogy) boltban szerezni CD-n például.
Az online terjesztésnek jóval kisebbek azért a költségei, ezért alacsonyabb áron is adhatnák, hogy több embernek megérje. -
szili.tamas1
senior tag
válasz
#16820480 #13 üzenetére
Igazabol ha nem tudnam letolteni a filmet / zenet, hanem meg kellene vennem hogy nezzem / hallgassam akkor nem neznem / hallgatnam. Prioritasban nalam rohadtul a sor vegen kullognak ezek a dolgok. Arra akarok ezzel reflektalni, hogy attol hogy ellehetetlenitik az alternativ beszerzesi formakat, egyaltalan nem biztos hogy a fizetokepes kereslet parhuzamosan novekszik. Csak ezt a kapzsi picsogo kiadok nem akarjak belatni.
-
scampolo84
aktív tag
hahaha
-
törölt tag
Persze, de aki erősebb/befolyásosabb, az diszkriminálhat.
Egyébként nem is értem mit sírnak, amikor a normális filmek már a premier héten hasznot termelnek, nem hogy visszahozzák a befektetett tőkét, aztán még le akarják húzni az embereket a DVD, BR meg special edition meg tököm tudja milyen kiadásokkal. Ja, ha esetleg mondjuk 1-2 €-ért adnák egy netes kölcsönzőben, akkor nem lenne 500%-os haszon, csak 300%, húha.De amúgy az sem biztos, mert ha olcsóbb lenne, akkor többen vennék meg a letöltés helyett, csak erre még mindig nem jöttek rá.
-
jogos, tegyék azt!
-
micafighter
nagyúr
Értem én, hogy a kalózkodás csökkenti a tartalmat létrehozók ösztönzőjét, így kevesebb tartalmat hoznak létre, mint ha nem lenne kalózkodás, és akkor ez hatással lesz a GDP-re és miegymásra. Na de kérem, nem a kalózkodás ellen kéne harcolni tűzzel-vassal, hanem el kéne fogadni, hogy az internet korszakában már nem járnak az emberek dvd kölcsönzöbe, létre kéne végre hozni globálisan egy olyan szolgáltatást, ami legalább olyan kényelmes, mint a kalózkodás, és mindezt értelmes áron.
-
vittorio7
őstag
Jaj.
Pont ez a legnagyobb problémájuk. És mi lesz a terrorizmus elleni harccal?
-
PB él és élni fog akármit is csinálnak vele. Ez már olyan mint a Facebook, vagy a Google.
-
ilyen_85
senior tag
na ez például egy olyan dolog amit soha nem értettem.
mindenhol a diszkrimináció ellen "harcolnak" a különböző szervezetek, de ez mi? ha nem az? Viccesek alternatíva nincs, vedd a drága sz@rt (mert sajnos az utóbbi pár évben a filmek 99%-a amit megnéztem az volt) és hallgass...
-
törölt tag
Mondjuk nekem ingyen sem kéne BR lemez, már DVD lejátszóm sincs, mert annyira körülményes, meg nincs hova tenni a lemezeket sem. Csinálnának inkább egy profi online videótékát, ahol különböző minőségben nézheti az ember a dolgokat, igény szerint. És végre el lehetne felejteni a régiókat is: ha valaki pakisztánban szeretné angol nyelven nézni a sorozatokat, akkor miért ne tehetné meg az interneten, közvetlen a kiadótól.
-
petipetya
nagyúr
Inkább nem kommentálom a dolgot. De mégis. Nevetséges és szánalmas ez az egész próbálkozás.
-
tDr1v3r
veterán
Persze, majd pont a leglátogatottabb torrentoldalakon nem fognak reklámozni a cégek... hogyne.
-
nubreed
veterán
Erre csak azt tudom mondani, hogy LOL.
Új hozzászólás Aktív témák
it A londoni rendőrség összeírja az illegális tartalmakat terjesztő oldalakat, ezt pedig rendszeresen eljuttatják a nagy webes reklámcégekhez. Már van eredménye, igaz, nem sok.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest