Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Globál értettem a backbone-t, nem itt a Balkán. OK, a nagyobb tenger alatt kábelek is cégeknél vannak pl., de valahogy nem egészen úgy működik a dolog, ha jól értettem, mint a Fb.
Az IETF igen, nem szolgáltat, de alapvetően nemzetközi, és működik.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
Globális folyamatokat csak globálisan lehet kezelni. Tehát a világnak egységesen kéne ezeket a cégeket szabályozni, illetve kiépíteni valami olyan infrastruktúrát, ami biztosítja az internetes keresést, kapcsolattartást - merthogy itt már arról van szó, hogy ha lehal a Google, akkor elég sokan (cégek is) nem fognak tudni levelezni, nem lehet keresni, stb.
Én is úgy vagyok vele, hogy ezeket a feladatokat, ahogyan pl. a DNS és a backbone hálózatok működését, sem szabad cégekre bízni, vagy csak erős felügyelet alatt. Muszáj lesz megtanulnia a világnak együttműködni, mert különben csak még nagyobb káosz lesz.[ Szerkesztve ]
-
válasz arnyekxxx #111 üzenetére
Ugyanakkor komolyan vehető cégnek van saját lapja is. Ami normálisan néz ki, és működik.
@tha_answer : Nem igazán hallottam cenzúrát kiáltó hangokat, pedig mind a két megoldás erősen arra hajaz
@Samott : Szerintem ezeknek fogalma nem volt, milyen mértékben használják az emberek a fészt
[ Szerkesztve ]
-
-
Én sem szeretem ezt, de csak a saját holnap meg 0 látogatottságot eredményez, mert tele vagyunk olyan idiótákkal, akik nem mennek ki fészről.
Nem mellesleg kissé olcsóbb, mint egy saját lap.@nemlehet : Ne becsüld alá a butaságot
[ Szerkesztve ]
-
De ezt hol teszi? Mert nem a hírfolyamban.
Itt valami infó kimaradt, ezek saját hírszolgáltatást indítottak? Mert lemásolniuk már csak szerzői jog miatt sem lehetne csak úgy.@kilua : A Jófogás, Vatera kinek hiányozna?
Amúgy az ebay magyarosodott egy ideig. Mi lett? Semmi.
Ha idejönne az Ali, akkor jönne a 'bay, DX, egyebek is. Meg a Fb. Marketplace is itt van, nem lenne monopolhelyzetben senki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest