Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Frankó 90 percnyi játék! Sztem így azért indokolt a fizetősség.
-
L3zl13
nagyúr
Ebben igazad van. És lehet is őket utálni emiatt. Vagy ha úgy tetszik, ne vegye meg az ember a DLC-t. Végülis az ME2 ezek nélkül is kerek játék. Jól meg lehet lenni nélküle.
Csak ezt a "Hazudtak" dolgot hanyagoljuk már, főleg úgy, hogy az emberek azt se tudják miről van szó.
Aki hülye, haljon meg!
-
elithun
őstag
Én ezt akkor sem tudom semmilyen formában jónak felfogni. Egyszerűen csak több pénzt akarnak kicsikarni a játékból. Persze ezt a kérdést egyszerűen ki lehet kerülni a "nem kötelező megvenni" mondattal.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
L3zl13
nagyúr
Felejtsük már ezt a hazugság témát. Az, hogy egyesek félreértették a dolgot (valószinűleg félrefordítás miatt) nem hinném, hogy az EA/BW hibája.
A kezdettől fogva nem értem hogy gondolták egyesek, hogy a BW új játékokhoz ajándékba, egyébként pedig 10 dollárárt cserébe ontja majd a tartalmat évekig.Legalábbis én nem tudok olyan játék fejlesztő/kiadó cégről, amelyik így tett volna.
Aki hülye, haljon meg!
-
Vistaboy
veterán
Azt jelenti, hogy kiderülhet pár olyan információ a DLC-ről, vagy a történetről, ami úgymond "Lelövi a poént", így már nem lesz érdekes felfedezni ezeket.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
elithun
őstag
És még mindig úgy állítják be,hogy a DLC mekkora királyság...pedig még hazudtak is az ingyenes DLC-kel kapcsolatban.
El tudná nekem valaki mondani, hogy a Spoiler veszély mit jelent? Sajnos nem tudom.
(#9) Vistaboy: Köszi![ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
félisten
válasz PowerBuldog #6 üzenetére
Pff.
Pedig milyen jól hangzott alapból a Cerberus ötlet."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
PowerBuldog
veterán
UPDATE: Sajnálatos módon időközben kiderült, hogy mégsem lesz ingyenes az új DLC, még a Cerberus Network tagoknak sem! Az árról ugyan még nem érkezett hír, de az EA annak idején annyira bőszen hangoztatta, hogy a "Project Ten Dollar" akció lényege az, hogy aki újonnan vette a játékot, az ingyen kapja hozzá a DLC-ket! Akkor most már tartsák is be ezt az ígéretüket, mert ez így nem fair a játékért komoly összeget kifizető vásárlók számára.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
félisten
válasz PowerBuldog #4 üzenetére
A ME2-höz asszem ingyenesek a DLC-k.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
PowerBuldog
veterán
Az árára azért kíváncsi leszek. Remélem nem ilyen MW2 féle $15 magasságában lesz.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
P00By
nagyúr
Majd game of the year kiadásban megveszem
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem nem hangzik rosszul. Mármint a lehetőségekhez képest.
Persze a 90 perc nem valami sok ahhoz képest, hogy pénzbe kerül. És felszorozva az árat nyilván töredékét kapjuk játékidőben annak, amit az alapjáték nyújtott.Talán még érdekesebb amit a további DLC-kről mondtak. Kíváncsi vagyok milyen játékmenetbeli módosítások lesznek DLC szinten.
Egy Föld DLC pedig istencsászár volna. Mindkét részben halálra idegesített, hogy ott volt a Local cluster és nem lehetett ellátogatni a Földre. A Luna az első részben meg inkább csak fokozta a csalódásomat. (Bár a látvány szép volt.) Pedig ott is kellett volna lennie valahol lakott kolóniának.
Aztán persze az is lehet, hogy a Földet csak a 3. részre tervezik.Aki hülye, haljon meg!
-
félisten
Köszi a spoiler figyelmeztetőt.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- nVidia tulajok OFF topikja
- Autós topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest