- Linux kezdőknek
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát igen, lehet, hoyg nekem is vissza kéne tenni a 8.4-et. azalatt még ment a webkamera is, az új kernel alatt már nem megy. csak midnig reménykedek, hogy hátha javítják. de nem olyan sokár itt a 9.4 is már, meg közben még az új skype is (remélem linuxra is), hátha változik valami.
-
Timyyy
őstag
Pont a videohívás volt az ami nem tetszett az előzőekben... kíváncsi vagyok már az újra
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Scalpel
senior tag
Jaja, simán csak magyarosítják a kinézetét.
Undorító egyébként ez a fajta szóátvétel. Ráadásul van rá magyar szó, kifejezés is. Ha nem lenne, akkor meg kiejtés szerinti fonetikus írásmódot kellene átvenni, akkor legalább ki tudnák az emberek mondani. De amikor bejött az Auch@n, mindenki 'ósön'özött, én meg vertem a fejem a falba, hogy nem ósön bazzeg, hanem 'Osán'. Sokan máig ósönöznek. A Cor@t, T*scOt egyébként bezzeg mindenki ki tudja mondani... röhej...daninet: Igen, én is emlékszem rá, hogy mennyire ráfizetéses volt. Most már nem az. Mostanában elég szar a skype-skype kapcsolatom is, és nekem se a netem miatt (van kakaó rendesen)...
[ Szerkesztve ]
-
domi007
őstag
Ebben reménykedem én is, hogy a WM-s verzió is támogatni fogja végre a videohívást.
Ha most tényleg javítottak a kodeken, akkor az eddigi érv, hogy a WM-es gép nem elég erős a folyam en és dekódololássára valós időben már nem érv többé, és feltámadhat a remény.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
sbazsi
veterán
vajon ha pda-val wifin, vagy akár bármilyen okostelefonnal, és hsdpa-val használom, akkor végre lehet videotelefonálni?
-
daninet
veterán
emlékszem nemis olyan régen még az volt a téma hogy megszűnnek... habár képtelennek tartottam...
próbáltam már többször vezetékes vagy mobilos hívásra de sokszor szaggatott és nem a net kapcsolatom miatt... ennek mi lehet az oka?[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
HavocS
senior tag
A diszkonttelefonálás már meg ilyen szó? Amikor felhívod a sarki diszkontot? Vagy olyan mint amikor a directet direktnek, és nem közvetlennek fordítják?
-
Fáraó
őstag
-
törölt tag
persze, remekül futnak, csak például a 8.10-ben valamiért vannak megjelenítési problémák(scrollozáskor csak a fél ablak mozdul, stb), illetve valamiért a kernelfrissítés óta csak monóban megy a skype audiója, illetve nem működik alatta egyáltalán a scim szövegbeviteli mód (Opera alatt sem, az is QT-s). ezek apróságok, de egyik GTK-s progival sincs ilyen bajom.
nem az a baj, hoyg nincsenek fent a lib-ek, akkor nem is települne.
-
Naja, de az OSX-es is nagyon le van maradva...
Ráadásul Wine alatt sem megy a win verzió...
Néha felmerül bennem, hogy minimális programozási tudásomat fejlesztenem kéne, és szabadidőmben elkezdeném befoltozni a Linux és a BSD hatalmas hiányosságait multimédia terén. Persze ez a bili, meg a kezem esete.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Ha még az OSX-es változat is le van maradva egy kerek verzióval, akkor mit várjon a linuxos emberfia??
Pláne, ha FreeBSD-n akarja használni...(#5) Sweet Lou 6: Konkrétan mitől jobb? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
john_007
csendes tag
Én meg úgy emlékszem, hogy a többrésztvevős videó konferencia lehetősége már egy elég régi verzióban is benne volt, csak éppen Intel xy processzorfüggő volt. Most újra jön egy marketing?
-
Sweet Lou 6
addikt
Ez az!
Már régóta a 4-es bétáját használom, sokkal jobb, mint az előzősweetlou6.wordpress.com
-
WonderCSabo
félisten
"világ beszédforgalmának 8 százaléka a Skype-ról indul" - ez vmi irdatlan nagy szám...
-
törölt tag
ez vajon jelenti azt is, hogy linuxra jön végre egy újabb kliens? már túlléphetnének a 2.0-n
-
ujoimro
tag
Ez sem lesz egyhamar open-source
Új hozzászólás Aktív témák
it Februárra elkészül a 4.0-s változat. A diszkonttelefonálást kitaláló vállalathoz özönlenek az előfizetők a válság idején.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest