Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha kivonnak a sok ingyen tarhely es g(ay)portal meg hasonlo oldalakat akkor kevesebb lenne a szemet. Persze az emlitett tarhelyeken levo oldalak kozott is van ami hasznos es jol kivitelezett. Illetve tesztelesre feltoltogetett cuccok. De foleg az egysoros szoveg meg ket villodzo gif , vagy mint a 'sajatom' (
) egy 'fejlesztes alatt' kep/kiiras jellemzo.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
így is nagy szemétkupac az internet, na de majd most...
-
WonderCSabo
félisten
Nem igazán örülök ennek, attól félek káosz lesz, tele lesz a net megjegyezhetetlen domainekkel. Tudom, vannak könyvjelzők, de akkor is.
-
-
törölt tag
Elolem lenyultak a gave.hu-t
ugyhogy ha olcso buli lesz akkor igeny tartok egy gave.gave-re ,
...najo csak vicc. Szerintem is jo volt az eddigi rendszer valamelyest attekinthetobb. Igy meg eleg kaosz lesz.
-
lesaux
veterán
Hehe. Megszerzem a .vagy domént. És onnantól jönnek a viccesebbnél viccesebb aldomének, mint pl. hulye.vagy, buzi-e.vagy, isten.vagy stb. Meggazdaxok.
-
leviske
veterán
Nem különösebben látom értelmét...
Biztos én vagyok a maradi.
-
nap
addikt
"Ahogy a 19. századi Egyesült Államokban, most mi is új területeket, földeket szabadítunk fel."
Ez a mondat megragadta a figyelmememet. Indianok! MENEKULJETEK! -
orbano
félisten
ennek az égvilágon semmi értelme, azon felül hogy az ICANN megszedje magát pénzzel. erre találták fel a subdomaineket. most kvázi ugyanezek lesznek, csak a szokásos végződések nélkül. húdejó...
-
erdoke
titán
Parci, mennyit adsz a prohardver.hun-ért?
-
OkosTibiKing
tag
látom a jövöt pl support.intel lesz
meg iyen baromságok. vagyép: hule.vagy -
mm00
aktív tag
Ha jól értem, egy teljes Tld-t megvehetsz magadnak, tehát nem csak egy nev+tld?
Pl.: megveszem azt, hogy .mm00 akkor korlátlan domaint hozhatok létre ez alá? -
bdav
őstag
átlagjuzereknél mekkora problémahalom lesz belőle hogy "demértnem ponthu a vége?"
sok teteje szerintem nincs, jó ez a mostani hierarchikus rendeződés. mondjuk én az ékezetes doméneket se szeretem.
-
Lenry
félisten
miért is jó ez?
majd csinálhatok www.lenry.lenry oldalt, az nagy fun, de gyakorlati hasznát nem látom -
tkazmer
addikt
ezeket a regisztrációkkal beszedett pénzeket amúgy ki kapja?
Új hozzászólás Aktív témák
it Az ICANN a héten dönt arról, hogy felszabadítja-e a felsőszintű doméneket. Ha átmegy a tervezet, bárki regisztrálhat végződést is.
- Acer Predator Triton 500SE Gamer Tervező Laptop 16" -60% i7-12700H 16/1TB RTX 3080Ti 16GB 2,5K 240Hz
- SATA SSD Bazár - 60db SSD egy helyen (Foxpost:+1200Ft)
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -35% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 4050 6GB FHD