Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha kivonnak a sok ingyen tarhely es g(ay)portal meg hasonlo oldalakat akkor kevesebb lenne a szemet. Persze az emlitett tarhelyeken levo oldalak kozott is van ami hasznos es jol kivitelezett. Illetve tesztelesre feltoltogetett cuccok. De foleg az egysoros szoveg meg ket villodzo gif , vagy mint a 'sajatom' ( ) egy 'fejlesztes alatt' kep/kiiras jellemzo.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
így is nagy szemétkupac az internet, na de majd most...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
WonderCSabo
félisten
Nem igazán örülök ennek, attól félek káosz lesz, tele lesz a net megjegyezhetetlen domainekkel. Tudom, vannak könyvjelzők, de akkor is.
-
Rover623
félisten
-
törölt tag
Elolem lenyultak a gave.hu-t ugyhogy ha olcso buli lesz akkor igeny tartok egy gave.gave-re , ...najo csak vicc. Szerintem is jo volt az eddigi rendszer valamelyest attekinthetobb. Igy meg eleg kaosz lesz.
-
lesaux
veterán
Hehe. Megszerzem a .vagy domént. És onnantól jönnek a viccesebbnél viccesebb aldomének, mint pl. hulye.vagy, buzi-e.vagy, isten.vagy stb. Meggazdaxok.
-
leviske
veterán
Nem különösebben látom értelmét... Biztos én vagyok a maradi.
-
nap
addikt
"Ahogy a 19. századi Egyesült Államokban, most mi is új területeket, földeket szabadítunk fel."
Ez a mondat megragadta a figyelmememet. Indianok! MENEKULJETEK!browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
orbano
félisten
ennek az égvilágon semmi értelme, azon felül hogy az ICANN megszedje magát pénzzel. erre találták fel a subdomaineket. most kvázi ugyanezek lesznek, csak a szokásos végződések nélkül. húdejó...
A vér nem válik VAZZE!™
-
erdoke
titán
Parci, mennyit adsz a prohardver.hun-ért?
A legjobb aláírás a héten
-
OkosTibiKing
tag
látom a jövöt pl support.intel lesz
meg iyen baromságok. vagyép: hule.vagyOkos Vok.
-
mm00
aktív tag
Ha jól értem, egy teljes Tld-t megvehetsz magadnak, tehát nem csak egy nev+tld?
Pl.: megveszem azt, hogy .mm00 akkor korlátlan domaint hozhatok létre ez alá? -
bdav
őstag
átlagjuzereknél mekkora problémahalom lesz belőle hogy "demértnem ponthu a vége?"
sok teteje szerintem nincs, jó ez a mostani hierarchikus rendeződés. mondjuk én az ékezetes doméneket se szeretem.
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Lenry
félisten
miért is jó ez?
majd csinálhatok www.lenry.lenry oldalt, az nagy fun, de gyakorlati hasznát nem látomGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
tkazmer
addikt
ezeket a regisztrációkkal beszedett pénzeket amúgy ki kapja?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimozi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest