- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Synology NAS
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
semmi meglepo nincs abban, hogy vannak jogaid
viszont ha azok ervenyesitesere tett kiserleted kimerul abban, hogy vizjelezed a nyomataidat, nem teljesen tunik hitelesnek azon kerdesed, hogy kovetelhetsz-e jogdijat, s ez nem az en hibam"Ha neked lesznek ebből problémáid, a legjobban te leszel felháborodva/megsértődve/kiakadva. Csak szólok."
szoftverfejlesztokent szellemi termeket allitok elo, igy igen, van belole problemam
kiakadva viszont max par itteni post-on vagyokPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz #13260800 #38 üzenetére
ezek mind nagyon szep es szomoru tortenetek, de az eg egy adta vilagon semmi kozuk nincs a jogvedo szervezetekhez
az meg, hogy arra akarsz celozni, hogy a torrentezoket mocskos tolvaj bandanak tartja barki is, megmutatja, hogy a dolog alapjaival sem vagy tisztaban (vegulis ez allitasodban csak ket ordas nagy hiba van)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Penge_4
veterán
"Ami szep a dologban, hogy amikor be kell szedni a penzt, akkor az kozpenzkent viselkedik, vagyis az Artisjus a NAV-ot hasznalhatja behajtokent, ellenben amikor elkoltik, akkor az mar az Artisjus sajat, privat penze, aminek az elkoltesehez senkinek semmi koze."
És akkor ezt így mégis miért hagyják? Mert ezzel a már amúgy is végtelenségig sanyargatott, létminimum alá taszított adófizetőket sanyargatják még tovább. Ami nem tesz jót a választásokkor. Milyen rokonságban áll Bródy a jelenleg regnáló kormány tagjaival, hogy mindezt így eltűrik nekik, illetve még állami apparátust is csicskáztatásra bocsátanak számukra?
-
assemble
addikt
Elkepeszto, hogy egy ilyen tolvaj banda (artijus) legalis keretek kozott mukodhet egy orszagban. Ez azert az egesz orszagot jol minositi. Amikor eloszor hallottam rola hogy mit csinalnak, nem hittem a fulemnek. Azt hittem, hogy egy rossz vicc az egesz. Hanyingerem lett amikor utanaolvastam, hogy egy ilyen mocskos pioca fereg banda tenyleg letezhet. Ez pedig hogy azota is renduletlenul, buntetlenul folytatjak az "aldasos" tevekenyseguket, az tenyleg mindennek a legalja.
Kicsit is rendben lenne az orszag, mar reg meglincseltek volna ezeket a fergeket, es sittre zartak volna mindenkit akinek barmi koze is volt hozza.[ Szerkesztve ]
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Na de ez nem ilyen egyszerű ám, emberek!
Mert hol tároljuk a mobiltelefont, amiben a jogdíjköteles memória pihen? Hát a tokjában! Úgyhogy tessék csak szépen tokdíjat is fizetni! No, és hol tároljuk a tokba tett telefont? Hát pl. ruhazsebben. Zsebdíj. Autóban? Ohó, egy autóban elég sok telefon elfér, azokban elég sok illegális tartalom elférhet!
Ne is beszéljünk a lakásokról, horribile dictu családi-, vagy társasházakról!
Hát potenciálisan milyen sok memóriakártya elfér egy lakásban! Petabájtokban mérhető!
Ki tudja, lehet hogy egész városok specializálódtak arra, hogy ott semmi más ne történjék, csak mindenféle illegális tartalmak tárolása. Városadó.
De mivel illegális tartalom bárhol lehet, megelőzésképpen az összes olyan tárgyat ÉS helyiséget, sőt, helységet meg kell adóztatni, ahol bármiféle adat - nem van, de LEHET. Bolygóadó. Aztán ha nem fizetik be, mehet a bolygó elkobz... várjunk csak...
És ugye amilyen gonoszak és csaló adóelkerülők a zemberek, adat az mindenhol lehet.
Így jobb megelőzni az illegalitást.
Mi van, ha pl. az űrhajósok is csak állítják (sanda okokból), hogy a nemzetközi űrállomáson kutatás zajlik, és közben valójában csak microSD kártyákat lőttek fel az ISS-re, ott tárolják és hallgatják engedély nélkül a Rick Astley-t meg a Dzsásztínbíbört?
Hé, ott a Mars-szonda, álljon meg a menet! Nekem mindig is gyanús volt, hogy miért olyan lassan ért oda... És olyan szar fotókat közvetít, hát így már világos miért... komolyabb felszerelés nem fért el rajta a sok kalóz DVD miatt.
Várjunk csak, azt mondjátok, ez nem igaz? Nem baj! Hát a jogszerűséghez elég csak állítani valamit itt mifelénk, nem? Randomisztánról beszélünk, elvégre.
Amúgy meg van ez a Pioneer űrszonda... Rajta TALÁN rengeteg írott CD-vel, úgyhogy sajnos a kalózkodás szelleme már kijutott a naprendszeren túlra... micsoda kihagyott lehetőség csillagászati méretű bevételre!rt06, tudod, az a baj (nem nekem, nekem indifferens), hogy egy olyan hazug rendszernek tapsolsz és asszisztálsz, amelyet ez egyáltalán nem hat meg. Hiába imádod vallásos révületben, fennakadt szemekkel itt, meg játszod a Nagy Szabálykövetőt - az első adandó alkalommal úgy a szádba fog szarni neked is, hogy öröm lesz nézni! Akkor majd ne panaszkodj, légy szíves.
• Flies around shit - bees around honey •
-
Most itt akartam idézni a linkelt oldalon található, miért is szükséges ezt fizetni, de már ehhez sincs kedvem, ahogy ahhoz sem, hogy mi van, ha én se zenét, se más jogdíjat tartalmat nem tárolok a telefonom, csak a saját fényképeimet, és fizetett programjaimat, de mindegy....A zene után megfizettem a jogdíjat a HDD esetében, a pendrivejaim esetében, a sok CD/DVD esetében (aminek felét most dobtam ki, és továbbra is válogatok köztük, költözök a felhőbe, az ezer éves biztonsági mentéseim sem kellenek)...
Én már csak azt várom, mikor fogja valaki beperelni őket, például egy fotós, aki 100 db 32 gigás CF kártya után követeli vissza a jogdíjat, lévén saját szellemi alkotását tárolja rajtuk. Vagy az indie/underground zenészek, akik zenélnek, nem sztárcsinálóból jöttek fél évre, és nóta tv-ben tátognak milliószor eladott mulatós szövegre...
Nem tudom mennyien emlékeztek arra, mikor jópáran követelték vissza az előretelepített Windows árát a gépeikről, mert ők ezért fizettek, de nyílt forráskódú rendszert használnak gépükön. És nyertek.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
törölt tag
Nagy. Ha nem kap lovét a családjától le is húzhatta volna a rolót. Ráadásnak ez is elhúzódott vagy 4 - 5 évig. És a végén még egy 2 millás kártérítést is be kellet tolnia plusz a perköltség is természetesen az ő sara lett. Ennyire értékeltél a nála talált illegális tartalmat volt még bírság de ebben már nem vagyok biztos és tán 2 évre próbára bocsájtották. Szóval ha nincs a családja úgy kinyírják a vállokozását, hogy a mai napig nem állt volna fel belőle.
Ennek köszönhető, hogy most ha visznek hozzá egy gépet javítani akkor az ügyfélnek egy a4-s lapra kinyomtatott jogi sz*rt kell aláírnia, ugyanis magát csak így tudja védeni. Természetesen ezek a jogi f*s szövegek átlagembernek értelmezhetetlenek, de itt tartunk. Lassan mindenhova jogász kell. Különbem beléd kötnek és felnégyelnek mint egy közönséges bűnözőt. Azért mert teszem azt megtalálják nálad Jóska Pista dalait. Amit persze a rádióból is felvehettél de azt úgysem tudod bizonyítani.
-
törölt tag
Spec engem már ellenőriztek. A boltot ahol szervizesként dolgoztam felnyomták, és hozzánk is kijöttek. Ez 2001-ben történt és konkrétan rendőrök jöttek. Természetesen én nem loptam így nálam semmit nem találtak, ettől függetlenül lefoglaltak mindent a gépeim szakértőhöz kerültek majd egy 4 - 5 éves bírósági folyamat végére megállapították, hogy nem követtem el szerzői jogsértést. A lefoglalt dolgaim nem kaptam vissza igaz 4 - 5 év után már nem is volt kedvem értük hadakozni. A rendőrök a WC tartályba is benéztek és az ezer éves MF-m vinyómat is elvitték.
Köszönhetem ezt a ganajturó jogvédőknek. Úgy hurcoltak meg mint a sima tolvajokat. Bent a rendőrségen szokásos jó zsaru rossz zsaru felállás, csak pár nevet mondjak, hogy honnan szedjük az illegális telepítőket mert hiába tagadom ők tudják, hogy mi illegálisba dolgozunk stb stb...
Nagyon jó volt.
Egy másik PC boltos haverom még jobban járt (2006 környékén). A szervizben lefoglalták az ügyfelei gépét is. Természetesen a lefoglalt gépeket úgy képzeld el, hogy 2 - 3 évig biztosan de inkább soha nem látod többet. Nyilván neki ezt ki kellet fizetnie az ügyfeleinek. Csak ez volt vagy másfél milla. És természetesen ezek a szakértők tudnak úgy keresni, hogy találjanak is valamit. (akkor meg aztán pláne nem kapod vissza hiszen illegális tartalom van rajta nekik pedig nincs rá kapacitásuk, hogy azt töröljék, ez így konkrétan el is hangzott)
Mocskos tolvaj banda, ha a torrentezők azok, akkor ezek a férgek semmiben sem különböznek. Miközben a megoldás kulcsa náluk van. Csak nem akarják megoldani mert akkor kevesebbet keresnének ugyanis a megoldás az lenne mint ami a Google Play-n van. Tehát megfizethető áron kell adni, a szoftvert és a zenét. Ennyi a titok. Van az az összeg amiért a túlnyomó többség már nem fog warezolni.
[ Szerkesztve ]
-
dajkopali
addikt
kivételesen egy platformon vagyunk
ez a telefonos ügy jogilag roppant tiszta helyzet, nem sok megmagyarázni való van rajta
azt meg, hogy Magyarországon egy olyan különlegesen liberális állapot van, amilyen, amely miatt itt senkit nem üldöznek illegális letöltés miatt, ugyanakkor jó alap lehet akár a további liberalizáció felé is, csak az fogja fel, aki követi az ilyen szerzői jogi ügyeket, nálunk is, meg a világban is"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
taaz
tag
Végigolvasva a fórumot ...... Igazából lehet sírni , de ezt konkrétan kit érint? Engem nem, meg szerintem jo sok embert sem. Gondolom a külföldröl behozott telefonok buknak meg ezen , mert ha magyar honba vásárol az ember akkor tartalmazza ezt az adó-féleséget.
-
daenerys
tag
Bölcs meglátás. Arról nem is beszélve, hogy ha nem is használod ki a teljes kapacitását egy egyszer írható CD-nek/DVD-nek, akkor miért kéne a teljes összeget kifizetni rá?
Persze az ellenkezője is igaz: egy újraírható CD/DVD esetében annyiszor kéne megfizetni a jogdíjat, ahányszor újraírhatod? (ezt egyébként nem tudom, most hogy megy, mert nem használok lemezeket )
-
daenerys
tag
Bármilyen meglepő, nekem is vannak jogaim. Ha én csinálok egy képet vagy egy foglalkoztató füzetet vagy akármit, ahhoz kapcsolódóan vannak jogaim (pl. személyiségi jog vagy szerzői jog). Azért nyomatom tele például a vízjeleimmel a saját produktumaimat, hogy szedegesse le, aki el akarja lopni őket. Az meg, hogy az arcképemet felhasználja valaki, ahhoz nekem alá kéne írnom egy hozzájárulást minimum.
Szerintem te nem vagy tisztában dolgokkal, vagy direkt nem akarsz tisztában lenni. Ha neked lesznek ebből problémáid, a legjobban te leszel felháborodva/megsértődve/kiakadva. Csak szólok.
-
törölt tag
Amúgy azt még megérteném, hogy a külön vett tárolókapacitást növelő dolgokra kivetnek valamicske fizetnivalót. Ez még olyan szemszögből érthető, hogy ez külön plusz dolog. De egy telefonnál nem mondhatom a gyártónak, hogy bocsi, de a 16/32 GB-s helyett dobj meg egy 8-assal, mert az olcsóbb.. Ez azért eléggé abszurd!
Ebből is látszik, hogy ebben az országban mindenből pénzt akarnak beszedni. Mi lesz a következő?Ez mondjuk annyira nem háborítana fel, ha szép lassan a karácsony közeledtével nem azt hallanám majd vissza a TV-ből, hogy mennyi romlott termék, kifogásolható minőségű termék került ki a vevőkhöz. Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy az embernek szánt élelmiszertől jobban ellenőrzik a kutya- és macskakaját, de még a madaraknak szánt magkeveréket is!
De biztos az adattároló baromságai a legfontosabbak... -
törölt tag
Nekem a routerem-ben gyárilag van egy microSD kártya. Esetleg lefoglalják azt is?
Igen sok termékre várhat akkor ilyen sors. -
rt06
veterán
engem igazabol az erdekelne, hogy kuzuletek mennyit uldoz a rendorseg, hogy a torveny szigoraval lesujtson ratok, amiert lopjatok* az interneten fellelheto filmeket es zeneket a kulonbozo smsweb, fizetos ftp, meg torrent oldalak segitsegevel
*: persze szo nincs lopasrol, csak ugy latszik, ezt ma a favorit
p.s.: lehetoleg olyan, aki csak ugy tudja kifejezni magat, hogy szarjanaksunt, mocskos tolvajok, nyomorekek az ne is eroltesse meg magat a valaszadassal, a vegen meg meghuzodik valamije
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
törölt tag
-
xmaas
őstag
Hat lehet szidni ezeket a nyomorekokat de inkabb azokat kene szidini akik meghozzak az ilyen retardalt tovenyeket hogy fizetetnek az emberrel jogdijat adathorodzora mert velhetoleg arra majd illegalisan beszerzett tartalom lesz rarakva ,milyen szerencses Magyarorszag rohadt latnokok vigyaznak a joletunkre .Az elkobzott keszulekekrol meg mit lehet mondani tenyleg a gyartok/forgalmazok sara ha nem fizetik be azt amit kell mert ezt diktalja a torveny nem fogok sirni ertuk ha sajat hulyesegukbol veszitenek csomo penzt
-
Toth_Jani
őstag
válasz wednesday #24 üzenetére
Csak nem mindenűt nyúlja le a pénzt egy élősködő rablóbanda.
Persze van ahol az előadok menedzserei kicsinálnák őket, ha maguknak nyúlnák le a pénzt.
Írja már be néhány hazai előadó (vagy közeli ismerős) kapott-e tőlük valamikor valamennyit.
Persze ez is arról szól hogy most 40%-al (4000 milliárd)nagyobb az állam bevétele az új adókból mint 4 éve de még így sem futja minden faluban 2 új stadionra, még harácsolni kell kicsit.
Ja meg azt is jelenti hogy akár 5-10 ezer forinttal is több lehet így a telefon ára és ennyivel nő az ÁFA bevétel is.[ Szerkesztve ]
-
wednesday
őstag
válasz Stanley-B. #11 üzenetére
Ez nem csak nálunk van így hanem kb mindenhol. Ott is megfizeted a jogdíjakat. Ez világviszonylatban kéne megszüntetni.
-
Real_Gabe
tag
Nekem meg az a kérdésem, hogy ha egy rendezvényemen fellép egy zenekar, majd a fellépés után kifizetem őket és megköszönöm, hogy eljöttek, akkor mi a búbánatért kell jogdíjat fizetni az Artistjust-nak a zenekar fellépése után?
Vagy nem kéne kifizetni a zenekart és mondani nekik, hogy kérjék a pénzüket az Artisjust-tól?
sáríála
-
Toth_Jani
őstag
Az Artisjus vezetőit el kellene zavarni közmunkára, mocskos élősködő tolvajbanda.
Elvileg az előadókat védik csak épen az előadók nem kapnak egy fillért sem, hanem a talpnyalók osztják szét maguk között.
Persze tudom ez jobb mintha dolgozniuk kellene, és értéket előállítani.
Ráadásul én is vetten DVD lemezt címkével ellátva amire a Cég árlistáit és egyéb dokumentumait archiváltam, azóta sem küldték az utána járó szerzői jogdíjat. -
simonzé
addikt
És ha a kizárólag a saját képeidet tárolod egy adathordozón, ami után fizettél jogdíjat, akkor az Artisjus visszaadja neked az így illegálisan beszedett összeget?
Ilyen alapon az autók árába eleve be kell építeni a gyorshajtások büntetésének az összegét, mert potenciálisan mindegyikkel gyorshajthatnak...
És az a szép, hogy ezek a *************k ezt átvitték, így már törvényekkel megtámogatva lopnak minden egyes emberi lénytől.
I don't fit in. I fit out.
-
razorka777
veterán
Vicc ez az egész.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
simonzé
addikt
Az Artisjus sokmindenre jó, csak munkavégzésre, végrehajtásra és a szerzők jogainak (=Artisjus) védelmére nem. Alantas pénzleső banda, akik csepegtetnek egy kis aprót a művészeknek, de lelopják a magukét még az nyomtatófesték árából is. Mert azzal nyilván mindenki illegális másolatokat nyomtat állandóan. Nem számlát, meg szállítólevelet, meg levelezést, hanem illegális másolatokat. Ja, és fizess még 27% (+1/4 árat) áfát minden, de szó szerint minden után.
Sz*rjon sünt mindenki, akinek köze van ehhez a rendszerhez!
I don't fit in. I fit out.
-
törölt tag
Pont magadról beszélsz. Nem olvasok el semmit. Minek? Miért kell jogdíjat fizetni bármilyen adathordozó után? Kész. ennyi. Attól, hogy erre törvényt húznak , attól ez még lopás olyan faja amit törvényileg támasztanak meg. Szépítgetheted meg nyomhatod a jogi bla bla bla bla. De kurvara nem erdekes. A lenyeg, hogy fizetni kell a jogdijat akkor is ha arra az adathordozóra semmi más nem kerűl csak teszem azt családi fotó. És mint ahogy a mellékelt ábra mutatja ha nincs befizetve még le is foglalják. Sima lopás. Jogi szarral leöntve.
Engem már az is idegesít, hogy foglalkoznom kell vele, holott semmi közöm hozzá. Te meg itt okoskodsz,, az olvasással. Hááát. Vicc.
[ Szerkesztve ]
-
upsyka
aktív tag
szarjanak sünt a kekeckedés helyett jeszenszkyék
Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
rt06
veterán
ezeket a suletlensegeket, amiket paran leirtok a jogdijak kapcsan minden egyes topic-ba, magatok talaljatok ki, vagy van erre valami gyules, ahol ezeket betanitjak nektek?
akinek kerdese van, hogy kap-e jogdijat, meg hogy miert kell fizetnie a csaladi kepei utan, meg mi lopas es mi nem lopas, illetve miert az es miert nem, az olvassa el a szjt-t, valamint az artisjus (es proart) oldalan talalhato informaciokat - sokkal kevesbe csinalnatok hulyet magatokbol
-
ripla
addikt
válasz Stanley-B. #11 üzenetére
ez is egy szomorú dolog. a régi haveri körömből ketten már évek óta leléptek nyugati irányba a jobb élet reményében, családi körből meg az öcsém is már féléve inkább az amerikai államháztartást hizlalja san franciscóban. magyarország jobban teljesít mint dél afrika.
-
Stanley-B.
őstag
el kell költözni.
-
ripla
addikt
egy olyan országban, ahol az aktuális kormányzat kénye-kedve szerint készíti el a csak rájuk nézve pozitív kicsengésű szabályokat, ahol ugyanez az aktuális kormány kénye-kedve szerint alkotja és alakítja az éppen aktuális demokráciát, ahol ugyanez az állam lenézi, leköpi, megveti és nem becsüli a saját állampolgárait, és ahol mindehhez a felsőbbrendű szervek együttesen karöltve szó nélkül és bólogatva asszisztálnak, ott mégis mit vártok?
aki ebben az országban be akarja tartani az összes szabályt és megpróbálna 21. századi civilizált és kulturált állampolgárként élni, az gyakorlatilag egzisztenciálisan veszélyezteti a saját, a családja és a közvetlen környezetének az egészségét. -
dabadab
titán
"Hogyan kobozhatnak el bármit is, ha nem hatósági személyek"
A NAV-osok azok, ok kobozzak el.
Ami szep a dologban, hogy amikor be kell szedni a penzt, akkor az kozpenzkent viselkedik, vagyis az Artisjus a NAV-ot hasznalhatja behajtokent, ellenben amikor elkoltik, akkor az mar az Artisjus sajat, privat penze, aminek az elkoltesehez senkinek semmi koze.
(#6) Teasüti: szerintem PH addiktkent mar legalabb egy fel tucat topikot kellett volna latnod, ahol le volt szepen irva, hogy miert teljes felreertes az, amit irsz (hint: semmifele buntetest nem elolegeznek meg).
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
big-J
őstag
Ilyenkor vagyok büszke rá, újonan még egy szem telefont/adathordozót(200ft felett) sem vettem, az artisjus megalakulása óta meg csak külföldről.
Belőlem biz' nem gazdagodnak tovább a ügyvéd/lobbi srácok az irodában.[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Morális kérdés:
ha megelőlegezik a büntetést azért, amit nem követtem el, akkor ezzel jogot (jobb kifejezés nem jut eszembe) nyerek arra, hogy utána valóban megszolgáljam a bűntetést? Ezt így érezném fair-nek. Egyáltalán ez még kalózkodásnak minősül? Elvégre kifizetették velem előre. -
törölt tag
korrektebb lenne ha kivetnének egy kulturális adót, nem szívatnák itt az embereket mindenféle idióta jogdíjakkal.
-
BAPTI
csendes tag
Hogyan kobozhatnak el bármit is, ha nem hatósági személyek
-
T_Stark
őstag
Agyrém amit ezek művelnek.
Ha meg már úgyis megfizettetik a kalózkodást lépten-nyomon, akkor élek is vele, és nyugodt szívvel töltögetek... -
törölt tag
Ez az Artisjus egy tolvaj banda a mindenkori kormányok meg asszisztálnak hozzá. Vicc, hogy a saját képeim után ők jogdíjat követelnek. Mert bizza én nem hallgatok okos-telefonon zenét. De még rádiót sem. Ez egy sima lopás. Ez esetben velem szembe.
Tehát ők úgy állnak hozzá mivel sokan lopnak tőlük ezért ők nemes egyszerűséggel visszalopják. Ezt magyarázd el a gyerekednek, hogy fiam te nem lophatsz, de ha elég okos leszel és olyan pozícióba kerülsz akkor lophatsz amennyit nem szégyellsz. Agyrém.
-
Polllen
nagyúr
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció