Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
GouGraN
tag
Hét ez valami hihetetlenül borzalmasra sikeredett.
Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark, I was born in it, moulded by it.
-
bitblueduck
senior tag
ezt olyan lakasban tudom elkepzelni, amit valami nemzetkozileg elismert "muvesz" tervez, es kikotik szerzodesben, hogy elvisz a kommando ha arrebb teszed a kanapet, vagy nem megfelelo alaku sportszelet kerul a sloziba
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
SylverR
senior tag
Szerintem nem a szinével van gond. És nem is azzal, hogy "giccses".
Biztos lesz, vagy csak lenne vásárló közönsége. De én úgy látom, hogy ez egy nulla...
Szép retró hatás... Igen. Kb mintha egy kartonlapra nyomtatták volna. Túl vékony. A gombok meg sima lapgombok. Ez igy nem az igazi... Ez olyan mintha a TV-n jelenitenél meg egy kandallót. Hülyeség.
Úgyis vékony réteget fogna meg ezzel a TV-vel az LG. Akkor legalább adná meg a módját! 10-20 centi vastagság, és potméteres kapcsolók. Szerintem nem nagy kérés. :|Nem!
-
CYBERIA
senior tag
Szerintem meg giccses.
Ami dédnagyanyám 50 éves tévéjének jól áll, az ennek kevésbé.Poénnak azért elmegy, de különösebb birtoklási vágyat nem ébreszt bennem.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
gebro
aktív tag
Retro tv-hez, viszont retro bútorok kellenek majd, és tiszta időutazás lesz az egész.
-
Rickazoid
addikt
Az egyetlen baj vele, hogy a sík panel (na meg ez a képarány) megtöri a retró dizájnt.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
140% hipster.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
törölt tag
Ízig-vérig retro akkor lenne, ha még CRT is lenne.
-
danikollar
őstag
Nem tudom hogy jött az ötlet?
-
shteer
titán
plazmaban nincs?
szerintem jónak tűnik..
-
Ez? Digitális tunerrel? Kellene oda még egy fedél alá pár -ha elveszett a gyári "ceruza"- gyufaszállal is tekerhető tuner, meg tíz gomb a kézi csatornaváltáshoz
A régi idők...'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
WOLFPUNTO
csendes tag
Nekem is nagyon bejön.De amúgy is jobban tetszenek az olyan cuccok amik valahogy vonzzák a tekintetet.
-
BenHans
addikt
Ez valóban hiánypótló... Ha lenne fölös pénzem tuti kéne.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
CoDWaW07
őstag
Széép
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
gianni85
veterán
hiánypótló cikk
csak nem nekem -
X3B6O0X
aktív tag
Szerintem meg nagyon jól néz ki, elfogadnám.
...bár a TV se rossz
[ Szerkesztve ]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
BlackSoft
addikt
Miért? Nekem volt TV-m régen, aminek műanyag részei a fa kereten belül minden fehér volt, akárcsak ez az LG. Egy szürke, fekete, éles sarkos butorzatú szobába nagyon beleillene egy alacsony szürke tv állványon.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
toldy
őstag
Nekem kell egy ilyen
Az élet nem habostorta.
-
Bird
addikt
Jézusom, hogy ez mennyire ronda.... Ezt a tv-t nem tudom a lakás díszeként elképzelni....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest