Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz DeltaPower #26 üzenetére
"10 fül van nyitva. reggel kb 220-240 mega ramhasználattal indul, munkaidő végére időnként eléri a 400-at is"
ez még nem is lenne baj, ha utána a fülek becsukásakor visszaadná a FF ezt a memóriát, de nem teszi - és ez az a "szivárgás", amit kérdezett vki!
időnként muszáj kilépni belőle, ráadásul persze állapotmentés nélkül, különben a következő indulás nagyon lassú lenne, amíg újra összeszedegeti az oldalakat (és hamar ismét sokat enne)
ez különösen notebook gépen zavaró, mert azt hetekig nem szoktam újraindítani, csak altatni
nem szeretem az Operát, eddig bármikor próbálkoztam vele, mindig visszatértem a FF-hoz, de azt meg kell hagyni, memóriakezelésben egészen más kategória!
hamar megeszik az is 3-400M-t ha sok fül van nyitva - de abban a pillanatban ahogy leküldöm a tálcra, szinte az egészet azonnal visszaadja, leesik 10-20M-ra!
(és utána újra aktiváláskor is csak lassan kezd újra foglalgatni) -
törölt tag
gyakorlatilag annyi, hogy végre a ff is érti a css3 transform funkcióit (pl. 'rotation' és 'skew' tulajdonság), nem? mert úgy nem igazán plusz terhelés ez az "izgalmas újdonság". haszontalan, de miatta nem fog több ramot enni a róka. (még ha ez egy régi topic is és azóta már nem múltidő. )
-
FTeR
addikt
válasz WonderCSabo #43 üzenetére
a youtube flash-t használ, nme sok köze van a böngésző teljesítményéhez.
-
WonderCSabo
félisten
Én 22 kiegeket használok, és nem láttam a FF memóriahasználatát 200MB felett soha. Procit meg pláne nem láttam ilyen magasan pörögni. De most kipróbáltam. 3 Youtube HD videót egyszerre még szaggatásmentesen bír, a negyediknél kezd szaggatni, de csak a videó. Kérdés, ki néz egyszerre 4 HD videót a böngészőben?
-
DeltaPower
addikt
most spec 12 lappal 540 mega, és már laggol is... pedig elég kevés addonom van (firebug, webdev toolbar, validator, ie tab, speed dial és a magyar szótár)
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Konflikt
addikt
válasz DeltaPower #8 üzenetére
igyvan. eleg regota megvan mar a jelenseg, es nincs javitva.
neha 1-2 ora neha fel nap futas utan eszik 8-900 MB ramot, es ugy 50% procit a kb 20-30 lap, es a 40 addon. alapban 3-400-at eszik, szval vmi szivarog.Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
T. Almeida
senior tag
Nagyon jó, tényleg látványos.
De minek is ez? -
ngabor2
nagyúr
válasz julius666 #34 üzenetére
úgy van. azért van sok memória, hogy a progik ott tárolják azokat a dolgokat, amihez gyorsan hozzá akarunk férni. meg is ütném a gépet, ha 4GB memória mellett mindig mindent vagy a vinóról, cache-ből olvasna, vagy memóriatakarékosság címén lassabban dolgozna. nálam pillanatnyilag kb. 450MB-ot eszik kb. 30 fül. ez a memória ~11%-a. de van még, úgyhogy ha még fentebb megy, nem fogok kétségbe esni
gyorsabb indulás, gyorsabb fülkezelés, gyorsabb működés... az nem árt soha. még ha a memóriahasználat növekedése is az ár.
-
addikt
Ezt az újítást 19"-os CRT-be kellene beépíteni
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
julius666
addikt
válasz DeltaPower #26 üzenetére
Nálam is röhögve elzabál több mint 200 megát, de 400 fölé ritkán ment (és nálam 20-30 lap is nyitva van, nem is olyan ritkán, bár akkor már 2 ablakba szétosztva). Egyébként azt vettem észre, hogy ha kell memória az oprendszernek (vagyis másik folyamatnak, a 2 gigát gyakran megtöltöm ), akkor ebből a 400-ból átad, visszamászik 200-ra kb. Szóval lehet h a nagy memóriaétvágya azért van, hogy gyorsabban tudj a lapok között váltogatni ha meg nem használod ki a full memóriát, akkor most nem mindegy, h azon a +200 megán szemét van vagy a mozilla?
Egyébként meg az opera ugyanennyit eszik, ha nem többet, ráadásul pluginek nélkül. -
WonderCSabo
félisten
Hihetetlen, mennyit csúsznak. Átrakták október 21-re...
-
floatr
veterán
válasz VaniliásRönk #31 üzenetére
Maradjunk annyiban h nem mindegy h mi a mögöttes szándék egy adott dolog megítélésénél. A magam részéről hülyeségnek tartottam már az elején, de biztos voltam benne, hogy bőven piacképes a dolog, amilyen emberek vannak -- tehát "a tamagochi a jövő házikedvence" ;)
Remélem ez a dolog ennyiben nem merül ki, tuti h handheld cuccokban is megjelenik nemsokára
-
floatr
veterán
válasz VaniliásRönk #28 üzenetére
Az ajaxian-on már van egy kis példajáték, aminek az irányítása kb a wii-vel van egy szinten. Bár mint említettem ez nyilván nem a jelenlegi laposok világa, de ha rákeresel a netenm akkor nem csak a fényképtájolás az egyetlen felhasználási lehetőség.
A tamagochi meg királyság. Akik azzal foglalkoznak, addig sem örökítik tovább a génkészletüket
-
floatr
veterán
válasz VaniliásRönk #20 üzenetére
Amilyen "suttyók" vagytok, ti annó a kerék feltalálóját is kiröhögtétek volna, hogy "mi ez a szar?"
-
DeltaPower
addikt
válasz julius666 #23 üzenetére
webfejlesztő vagyok, általában legalább 10 fül van nyitva. reggel kb 220-240 mega ramhasználattal indul, munkaidő végére időnként eléri a 400-at is. mondjuk van rajta flashel együtt 7 db plugin, lehet azok közül leakel valamelyik (biztos az IEtab ).
(mod: off)[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Timyyy
őstag
Jaaaj istenem ennyi hülyeség... inkább az apró idegesítő hibákat javítanák, nem kell ennyi csilli villi sz@r..
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
BonFire
veterán
Bakker, ez mire jó?! Szerintem mindenki ki fogja kapcsolni, aki csak vonaton, buszon kocsiban ül, vagy egy kicsit is remeg a térde. Látható a videón, hogy a térdremegéssel együtt igyekszik ez az izé kiegyenlíteni a képet, és oda-vissza ugrálva zoomolgat.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
julius666
addikt
válasz DeltaPower #8 üzenetére
hmm, érdekes, nálam nem "szivárog", örülnék ha kifejtenéd, mire gondolsz...
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #21 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
Még nem jött ki a 3.6 Beta? Vagy csak én nem találom?
-
FTeR
addikt
nem tudtam, h eddig mi hiányzott a weboldalaimról. most már boldogan halok meg!
-
Móci
addikt
Remélem azért a sebesség növelésére is jut idő a nagy mókakódolás közben...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Gézengúz
addikt
Hogy ennek mennyire örülni fog a merevlemez............
Persze ssd-nél már mindegy.......
-
BloodyEddie
őstag
Nem fogok hülyén kinézni, ahogy a Mekis hotspotnál körbe-körbe forgatom a notim.. áá...
-
makro
senior tag
Jelentkezzen az, aki 90°-al elforditva hasznalja a laptopjat!
A fedel dolesszoget meg azert allitod, h jobban lasd, nem pedig h zoom-olj vele -
zozoo83
tag
Na ezt a funkciót a büdös életbe sose használnám mert idegesitene ez a forgás..
-
Laci_a_Paci
tag
Ez iszonyat lol.... jó lesz azoknak akik hajón vannak, kevésbé lesznek tengeribetegek.
-
Dany007
veterán
A gyakorlati hasznát egyenlőre még nem látom, hogy a kijelzőt mozgassuk.
Persze az ilyen gyorsulásérzékelőket millió helyen alkalmazzák már. Az világos és hasznos.
De hogy egy böngészőbe épített program, ami reagál a kijelző mozgatására....Esetleg írhatnának egy olyan kis progit, ami érzékeli ha oldalbacsapják a monitort és leállítja / reseteli a gépet. Így amikor a júzer már nagyon mérges, és bántja a gépet, további sérülések elkerülése végett a program magától restartolná az oprenszert így megnyugtatva a júzert.
-
DeltaPower
addikt
előbb a memory leak-et kéne javítani aztán lehetne ilyen, a többség számára felesleges újdonságokat kitalálni.
-
New Life
aktív tag
Talán mókás, de hasznos semmiképpen...
Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
Narxis
nagyúr
Anno a Wii-re is azt mondták "neves szakértők", hogy baromság...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
addikt
Hát ez fantasztikus, nem is tudom, hogy bírtam meglenni eddig enélkül Desktop PC-re is írhatnának egy fitness programot, a ház emelgetése szimulálná a súlyzót meg ilyenek Egyeseknek marha sok szabadidejük van...
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Dany007
veterán
Eh, nem akarom azt mondani, hogy ezeknek a fejlesztőknek baromi sok unalmas idejük lehet, de nagyon úgy néz ki...
Ki a franc fogja majd cibálni, ráncigálni a laptopját ide-oda, hogy jáccon valamivel?[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Baromi felesleges!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest