Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz dabadab #70 üzenetére

"A közérdekű közleményt a hivatásos katasztrófavédelmi szerv központi szerve által kiadott tartalommal kell közzétenni": ez megvolt, pipa

"a hivatásos katasztrófavédelmi szerv központi szerve zártrendszerű kommunikációs csatornán ad át": ezt nem tudjuk, hogy volt, de szerintem nem olyan véres követelmény

"a bekövetkezett esemény pontos helyét és idejét,": ennek akkor van értelme az adott sms-ben, ha új információt hordoz. ott állsz az m1-en, nyakig hóban, vajon hiányozni fog-e az infó arról, hogy hol és mikor történt? ezt azokkal lett volna érdemes tudatni, akik még nem indultak el.

"az esemény várható hatásait,": kitalálod magadtól. nem megy a szekér. tegyük fel, nem vagy szőke.

"az okozott hatás kiterjedését,": szerintem ezt ott helyben már tudták, amennyire tudni lehetett

"a keltett hatás várható időtartamát": ezt meg nem tudta senki.

"a követendő magatartási szabályokat,": benne volt, pipa

"a további tájékoztatási lehetőségeket.": ez véleményes, vitatható, hogy ez a pont mennyire teljesült.

"a belugyminiszter azt nyilatkozta, hogy oket direkt nem kertek meg arra, hogy barmilyen uzenetet kozvetitsenek,": ezzel max annyit mondtál, hogy plusz egy tétel a miniszter rovásán. mert ha szétszórták az országban (meg a határokon túl is) az sms-t, akkor a tv bejelentés már semmilyen további politikai kárt nem okozott volna. ezzel szemben "a dolog nem erintette az egesz orszagot" ez meg marhaság, vaskos, mert az ország jelentős részén gond volt, és aki oda, onnan, vagy átutazott volna azokon a területekre/ből/en, azokat mindenkit érintette. Azt a (szerintem relatíve kevés) embert, aki olyan helyen lakott és közlekedett, ahol nem volt gond, csak azokat nem érintette volna, de annak meg nem lett volna politikai következménye, ha ők is látnak egy közleményt tv-ben.

meg hát ugye ott volt a megfogalmazás: ÉN elmeszelném. nem a bíróság, hanem én :) és ezt továbbra is fenntartom, ez a húzása a telenornak az iparművészeti agyagedény kategória.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák