Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Kérdés persze az ára, de muszáj viszonylag olcsón adniuk, hogy legyen esélye a tévékkel szemben.
Mármint a 100"-es 4K TV-kkel szemben...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz spidersoft #11 üzenetére
Kézi porszívó mindig legyen nálad.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
spidersoft
senior tag
nagy-nehezen megszabadultunk a villódzó CRT-ktől, most újra itt van a raster scan meg a retrace... vajon a tölcsér egy átlag lakásban hány óra alatt tölti meg a lézer-lyukat porral? vajon ha odatöröl egyet az átlag felhasználó az ő rongyával, akkor mi történik a képminőséggel? értem én, hogy új tekknológia, de nem kéne... btw szörcs: LG HECTO (2013).
-
t72killer
titán
300$ körül van egy minőségi vászon ekkora méretben. Persze ha a szűk beesési szög miatt valami ultraspéci, sima változatot igényel, az emeli a tétet.
Az UHD beamereket nézegetve 4k€/$ alatt nemigen láttam semmit, nemhogy lézerest. 100" TV tény és való, nemigen van, 75"-os kapható már 3k€-ból.
Amúgy felesleges az egész, csináljanak inkább 8k felbontású VR szemüveget zoomos optikával (hogy váltogatni lehessen a hagyományos mozi és a VR között).
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
törölt tag
Nekem csak a lenti pozícióval van bajom, a vetítési távolság és mérete nem gáz, mert a vászon fölé, ugyan arra a konzolra oda fér a gép tartója, mint amivel a tv-t/vásznat is feltennéd a falra.
cirkusz? inkább szemfényvesztés: ki ne derüljön, hogy a hozzá való vászon kb.: egy árban van a demózott készülékkel. Kiszeretné, hogy a vetített-képre-hajazó-paca a plafonon/oldalt megjelenjen, jelentős fényerővel?!
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
"Érdekesség még, hogy a hátúról vetíthető vászonra előröl vetítenek." - cirkusz. Ettől függetlenül a cucc mélységi helyigénye alsóhangon 80 centi, amikor egy falraszerelt TV ~10-ből megvan.
Árvíztűrő tükörfúrógép esete forog fenn...
-
veterán
Annyira olcsó biztosan nem lesz, igaz majdnem mindegy mivel magyarországra úgysem jön.
duree54
-
törölt tag
Rá kell kérdezni hogy milyen gyakran, és milyen karbantartást igényel egy ilyen elrendezés.
Érdekesség még, hogy a hátúról vetíthető vászonra előröl vetítenek.
-
megarambo
tag
Nagyon tetszik, bár az ára gondolom brutál. Azért egy csendes szobában megnézném, mennyire hangos esetleg.
-
t72killer
titán
Nem csak... Nagy dög, akkora, mint egy asztali PC, az effektív helyigénye nagyobb egy óriásTV-nél (azt uis felszereled a falra, kvázi annyit foglal, mint itt a vászon).
Képminőségben meg nem tudom, hogy a vetített (még minőségi vászonnál is) utoléri-e a sima LED-es dolgokat.
-
Csak nekem tűnik nagynak??? (nem a kép)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Kinder
senior tag
Jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest