Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
vagy épp az alkalmatlanság.
Asszed ilyen helyeken hót hülyék ülnek? Mondtam, mi se véletlenül próbáltuk ki a Gimpet.
Gondolom ez már másnak is eszébe jutott már nem csak nekünk.
Amúgy szarok a winre, meg a Mac-re is. nem az a téma.
Előbb próbáld ki, aztán majd meglátod hányan röhögnek ki vele... Hja, bár inkább arra lennénk kíváncsi, hogy a Gimpes állományt (nem a kiterjesztésre gondolok) hány helyen fogadnának el, mint feldolgozható állományt. -
Dany007
veterán
Jópár hónapja nem olvasom az SG-t. Most is csak a PS-es topicon ugrott meg a szemem. Utána találtam rá itt a PH-n is.
Szóval ha ennyire vágod a hszeimet ott, belinkelhetnéd azt a pár hónaposat, mert a fizetésemet tenném rá, hogy nincs
Most 7végén írtam oda a PS-topicba, legutóbb meg már nagyon régen...
Amúgy az emberek nagyrésze azt nem értette meg, hogy az a cmyk plugin semmit nem ér.... de nem részletezem újra...
Aki ennyire hitetlen, vagy értetlen az menjen be 1-2 reklámstúdióba, márcsak poénból is, aztán kérdezze meg mivel dolgoznak...[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Meg ha már vagy ilyen pofátlan, akkor elmondhatnád azt is, hogy mire fel ez a nagy SG-s duma?
Kb 1,5 éve írtam be hasonlót, mikor szintén a Gimpről volt szó, meg most a héten! Aztán ennyi.Azzal meg, hogy linkelnek egy plugint a gimpre, aminek a segítségével végre képes az egyik legfontosabb színmódok kezelni, attól még az messze nem lesz egyenértékű egy Photoshoppal...Szóval nemtom mire ez az érvelés...
-
Dany007
veterán
Mint írtam, az említett Pluginnel próbáltuk mi is a cégnél...
És úgy a cmyk működött... A színprofilok konvertálását / kezelését nem tudja! Sőt, azt is leírtam, hogy a színprofil, és a színmód nem ugyan az! De gondolom a hsz azon részeit kihagytad...
De ezt már kb 3.x írom le csak itt...
Szal akkor ki van write only-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest