- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
aktív tag
válasz FrankóStein #9105 üzenetére
Nekem xiaomi mi 9 se-m volt (ugyanaz a szenzor van az OP7-ben is, gcam-mel ugyanazt tudhatja)
Aztan a mi 9T pro szinten kb ugyanazzal a szenzorral van szerelve (upgradelt valtozat), na az mocsok jo kepeket csinal a gcam, ha nem mozdul bele, kicsit lassu is, de az eredmeny eleg jo.
Elgondolkoztam, hogy kellene valami mocsok jo kameras mobil es igy talaltam erre, p50 meg sehol. De kb akkor nem lenne nagy elorelepes. Jol ertem? -
SSlyTR
aktív tag
Ha az újabb hüvelyeken van már gms, akkor nem kapja meg a p40pro is hivatalosan?
-
SSlyTR
aktív tag
Most nekem is összeállt a telefon. Megy minden guglis cucc: gmail, keep, chrome, Microsoft authenticator, viber (google drive backup), kh bank, még a prohardver app is
Most fogok bankot váltani, remélem az unicreditnél is jó lesz a mobilbank alkalmazás. -
SSlyTR
aktív tag
A sony-nak sikerült. Csak olyan vékonyak ezek a telefonok, hogy nem tudják használni az egész szenzort. De marketingben jól hangzik az 1 inch kifejezés.
Egyébként a Google és Apple is megmutatta, hogy a szoftver a lényeg. Én a mi9T pro-t használtam eddig, csak már untam a miuit. 2 hónapig kerestem telefont, végül itt kötöttem ki. A saomi egy gcam-mel csodára képes. Nagyon brutális, még asszony 12es iphoneját is veri. A szenzor 3 éves, igaz még mostani telefonokat is azzal szerelik (poco f3 pl). És persze fejlődött a xiaomi camera szoftvere, de egy sufni gcam megalázza.
Az ultra telefonok tényleg előre léptek, a többi esetleg a beépített optikai stabilizátorral tud többet. P40proban van?
Nekem az az érzésem támad míg telefont keresgéltem, hogy direkt "rontják el" a telefonokat. Egy gyártó se fog tökéleteset piacra dobni, mert akkor saját magával babrál ki. Hogy adná el a következő szériát? Inkább lassan pakolgatja a fejlesztéseket. Pl a poco f3 egy brutális telefon jó áron, de legyen műanyag, meg beletettek egy régi kamerát. A következő szériának máris van miben javulni.
Valahogy úgy gondolkodnak a gyártók , hogy brutális a soc, a kamera középszerű, majd szoftveresen megoldjuk a következő frissítésben, vagy azután. Ha meg megoldja a telefon megjelenéséig, az annyiba is kerül. -
SSlyTR
aktív tag
válasz Aryon87 #9586 üzenetére
A 12pro alaphangon 350ezerbe fog kerülni és nem hiszem, hogy annyival jobb mint a p40pro.
A 8g1 meg jobban melegszik mint a 888, de legalább 1millió pontot tud antutun.
Majd a 12ultra, de kinek lesz arra pénze
A 12x lenne a tuti, HA kinai áron megkapnánk. 160ezret meg is ér, a sd870 nem is melegszik annyira. De nem jön Európába.[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
válasz GordonSamway #9589 üzenetére
A 12x is 240ezerbe kerül
Ennyit a 160ezres eredeti árról. -
SSlyTR
aktív tag
-
SSlyTR
aktív tag
válasz firemanus82 #9616 üzenetére
Nekem Gspace-en van telepítve a viber, ott be vagyok lépve driveba és megvan a régi viber backup is.
-
SSlyTR
aktív tag
válasz GordonSamway #9575 üzenetére
Huawei gyári átlátszó tok ilyen. Ma vettem egyet, de nekem pont az a gondom vele, hogy csak a sarkokon illeszkedik.
-
SSlyTR
aktív tag
válasz #72445440 #9633 üzenetére
Nézegettem azt az oldalt, kínai 1-2 dolláros gagyi tokokat árulnak 3-4000ért.
De ezzel nincs is gond, viszont tapasztalataim alapján ezek a tokok 2-3 hónapot bírnak. Míg egy márkás vagy gyári éveket.
Ennyiért egyébként gyárit is lehet venni, kicsit körbe kell nézni. Pl én valószínűleg továbbadok a víztiszta gyári tokon egy jelképes összegért vagy fóliáért cserébe.Egyébként milyen fólia jó erre a hajlított kijelzőre? Üveget fel lehet rakni szépen?
-
SSlyTR
aktív tag
Én tegnap frissítettem emui12re.
Hát nem sok újdonság van. MeeTime meg új control panel illetve az értesítések külön váltak.
Erre aztán érdemes volt várni -
SSlyTR
aktív tag
válasz Aryon87 #9862 üzenetére
Wow otp hitel, sajnos én nem vagyok olyan gazdag, hogy megengedjem magamnak
Eddig nekem KH volt, most unicreditnél kopogtatok.A KH nekem nagyjából működik, az online fizetésnél az értesítések nem jönnek maguktól, be kell lépni mobilbankba, lezárni a képernyőt és akkor jelenik meg az értesítés. Nem tökéletes, de működik.
-
SSlyTR
aktív tag
Eddig gond nelkul hasznaltam a gspace appot a google szolgaltatsokra, de tegnap ota elkezdett szarakodni. Pl bezarja az appokat, megnyitok valamit es kb 2 masodperc utan be is zarodik.
Talalkozott valaki ezzel a probelmaval? Meg lehet javitani ujratelepites nelkul?
Ugy oldanam meg, hogy ne vesszen el a semmi adatok kozben. Asszem a viberbol pl minden beszelgetes kuka egy ujratelepites utan.
Az 1.15-os gspacerol van szo.
Vagy tudtok olyan verziot ami gyorsan es stabilan mukodik (reklamok nelkul)? -
SSlyTR
aktív tag
Szerintem nekem is erik a telefoncsere. Ez mar tarthatalan.
Mar egy hetig sem birja a gspace es elromlik. Nem ertem mi baja van, kb 1,5 honapja rosszalkodik.Elinditok egy google appot egybol bezarja, ha par masodpercig nyitva marad az app es nyomkodom a kepernyot (adok inputot), akkor talan nyitva marad. Pl maps eseten folyamatosan ki be zoomolok, vagy scrollozom a kepernyot, akkor nem zarja be. Gmail mar nehezebb dio, kb 10 inditasbol egyszer marad nyitva. Google keeps, kb eselytelen.
Eloszor csak letoroltem es egy masik verziot probaltam ki. (1.1.5 -> 2.0.1) De az se segitett, azota hetente torlom le es rakom ujra. Ekkor mukodik 5-6 napig, aztan megint elojon a hiba. A viber beszelgetesek persze elvesztek, csak egy honapos backup van, igy buktam minden nyaralos kepet, amit haverok kuldtek at.
Egy emailt se tudok elkuldeni, most pl a kocsi kotelezo gepjarmu biztositasat buktam, hiaba nyomtattam ki, irtam ala es scanneltem be a papirokat vegul a gmail nem kuldte el a valasz email, de errol meg ertesitest se kaptam. Ma bejelentkezett a regi biztosito, hogy akkor keri a megdragitott dijat. F@sza
Legszivesebben foldhoz vagnam a telefont.
Ilyen hibaval senki se talalkozott meg? Neten semmit se talaltam
Ha nem tudom megoldani megy a telefon, hiaba csinal jo kepeket, ha egy emailt nem tudok elkuldeni vagy bevasarlo listat nem tudok irni. Azert ezek nem hinnem hogy nagy elvarasok lennenek 2022ben. -
SSlyTR
aktív tag
válasz korpicschess #11074 üzenetére
Pontosan melyiket?
-
SSlyTR
aktív tag
válasz Aryon87 #11079 üzenetére
Nekem fel eletem le van mentve maps-be. Plusz jo dolog ha egy cimre rakeresek laptopon az ott van a historyban, es kocsiban csak 3 kattintas es go oda. Mig a hulye vaze nem tudja kikovetkeztetni a cimet se, pl ha be kell irni hogy Bivalyokkalszarodofalu Nemes-Tancsis Mihaly utca 284 akkor minden karaktert vegig kell potyogni. De komolyan hogy lehet egy navigacio olyan szar, hogy az utcat kitalalja, de ha hazszamot is akarsz hozza adni akkor vegig kell irni az egeszet? Ezt 15 eve autos navik tudtak mar
Plusz maps menti a timeline-t, szoval ha vissza akarsz keresni hogy 2 eve milyen etteremben voltunk az evfordulon, akkor a maps tudni fogja, mig a waze tovabbra is szar marad
Probaltam az osszes ilyen email klienst, nagyon fapadosak a gmail apphoz kepest. Nagyon szar, hogy osszeomleszti a promocios leveleket a tobbivel.
Es igen, a kotelezot sem kell feltetlenul atkotni olcsobbra, de miert bukjak evente 15 ezret azzal, hogy nem kotom ujra? Persz egyszerubb atutalni evente, az egyszerubb.Ertem en hogy mindenre van alternativa, de nem biztos hogy jobb.
-
SSlyTR
aktív tag
Most leirtad, hogy ki lehet hagyni az "utca" szavat?
Engem az zavar, hogy kitalalja melyik utcaba akarok menni, de ha ranyomok a felajanlottra, akkor nem irhatok moge hazszamot. Ki kell irnom a teljes utca nevet, nem az a gondom, hogy azt le kell irni, hogy "utca".
Engedjuk el, full fos a waze inputja -
SSlyTR
aktív tag
Kerlek akkor mond meg ez a screenshot alapjan, hogy az elso ketto talalt hanyadik keruletben van.
Kb 500 telepulesen van kossuth utca, meddig fogod keresni a balatonszentgyorgyi kossuth utcat? Be kell irnod a full telepulesnevet, utcat is ha hazszamot akarsz emgdani.
Probaltam, szar, nem fogsz meggyozni Lehet teged nem zavar, hogy 50-60 karakterleutessel adsz meg egy cimet, en maradok a 5-6 kozott
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.