Hirdetés
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
#72445440 #5486 üzenetére
A jelenlegi helyzetét nézve nem csodálkozom. Így is próbálnak a szarból várat csinálni, de korlátozottan ez nem fog menni.
Egy ismerősöm hasonlóképp pattog, hogy mi az hogy a P30Pro--ja márciusban még decemberin van és ígyszar úgyszar, tartania kellett volna az elveit a kínai telefonokkal kapcsolatban blabla.. Aztán megkapta az emui 11-et. Igaz januári az is, de ment.
Működik a telefon? Van valami súlyos kijavítandó probléma? Nincs. Örüljünk hogy hibátlan.
Csak én fogom ezt így fel?Amúgy meg tudjuk hogy fokozatosan épül le a Huawei, a helyét a Honor fogja átvenni, amint rendeződnek annál a dolgok, ez majd a V40 megjelenésekor fog kiderülni.
És ha már frissítés. Ott a P8Lite-m. Kb 5 éves modell, frissítési szintje 2018 márciusi, a telefon aktív és mégse törték fel, vagy egyéb dolog ami miatt aggódnom kellene, pedig abban is be vagyok lépve pl az OTP appba...
-
donnie.d
aktív tag
Nem tudom számít-e.
Nekem fent van a Simple, és használtam addig, amíg lehetett benne egyenleget nézni. A fizetéses érintést nem lehetett aktiválni, mondjuk én kifejezetten nem tartok rá igényt.
Mai napon azonban jött egy frissítés, és elérhetővé vált a "érintéses fizetés igénylése", és ahogy rámentem ki is írta, hogy "az érintéses fizetés igénylése elindult". Lehet ez azt jelenti, hogy működni fog az NFC-s fizetés. Már akinek fontos. -
illjo
senior tag
válasz
FingR86 #5489 üzenetére
Apropó..Szerintem már kérdeztem, de nem találom cavintonomat, te ugye futtatod gmail appra a szinkron makrót? Mert múltkor valakit supportoltam szokás szerint mókban és állítja, hogy 11 en makró nem fut, nemcsak háttérben nem, azt a részt kilőttük. Csak hogy most akkor mi van..Lehet ajánlani emui 11 re, vagy sem? Nekem 10.1 en vígan zabálja az akkut😃 Na jó, annyira nem, 0,09% ban csak
-
-
kp78
addikt
Nálam az Outlook levelező összef@sta magát.
Nemhogy 15 perces késéssel, de másfél órával később sem jelez. Csak ha megnyitom, akkor frissül és ugranak be a levelek.
Cache törlés volt, de nem segitett.
Akku optimalizálás és társai téren minden változatlan ahhoz képest, amikor jól működött.
Frissítve nem emlékszem mikor volt, de vki irhatna egy verziószámot, ami nála működik.
Az enyém: 4.2105.3 -
illjo
senior tag
Rákérdeztem huaweinél, hogy miért nem bírtak válaszolni arra a kérdésemre, hogy csak ígérgetés e a havi biztonsági frissítés, amit a múltkor linkelt oldalon ígértek. Válasz:
A havi biztonsági szoftverjavító frissítések tárgyát képező készülékmodellek száma változhat. Egyes szolgáltatók csak negyedéves frissítéseket támogathatnak.
A negyedéves biztonsági szoftverjavító frissítések tárgyát képező készülékmodellek száma változhat, és rendszeresen felülvizsgálatra kerül."
Vicc..Ígéret amit folyamatosan felülvizsgálnak😃 -
illjo
senior tag
válasz
thedivision2 #5475 üzenetére
Nem megy a netflix app hms alatt?
-
thedivision2
aktív tag
Esetleg a Netflixre van valami mókolás, hogy ne csak SD minőségben nézhessem ? Értékelnék egy 4K-t, de legalább egy 1080p-t.
-
illjo
senior tag
válasz
thedivision2 #5473 üzenetére
Érthetetetlen. Megint feladom, semmi nem jut eszembe. Pedig annak az elfogadására vár akkor, csak nem kapod meg ezek szerint
Aurora teszi a dolgát, de telefon oldali részen van akkor is valami, hogy többi áruház appra igen, erre meg nem dobja fel.. -
illjo
senior tag
válasz
thedivision2 #5470 üzenetére
Na akkor kellene feldobni egy ablakot alatta és azt elfogadni. Ez valami telefonbeállítás probléma. Nálam így néz ki menete egy teleoítésnek, vagy frissítésnek:
-Elidítom frissítést
- ha lehúzom a felső állapotjelzőt, látszik, ahogy töltögeti akár új appot, akár frissítést.
- ha letöltötte, az állapotsáv lehúzott részén a kék csík átvált 'click to install' szövegre.
- megjelenik állapotsávon egy 'waiting for user confirmation'
- vagy rákatt a click to install értesítésre, vagy autoraban vissza apphoz rákatt telepítésre és megjel-enik ez az ablak:
- ott is telepítésre katt és feltesziNeked ez az elfogadó résznincs meg valamiért. Üzenetek letiltása appban, telefonbeállításokban esetleg?
-
illjo
senior tag
válasz
thedivision2 #5470 üzenetére
Na akkor kellene feldobni egy ablakot alatta és azt elfogadni. Ez valami telefonbeállítás probléma. Nálam így néz ki menete egy teleoítésnek, vagy frissítésnek:
-Elindítom frissítést
- ha lehúzom a felső állapotjelzőt, látszik, ahogy töltögeti akár új appot, akár frissítést.
- ha letöltötte, az állapotsáv lehúzott részén a kék csík átvált 'click to install' szövegre.
- megjelenik állapotsávon egy 'waiting for user confirmation'
- vagy rákatt a click to install értesítésre, vagy autoraban vissza apphoz rákatt telepítésre és megjelenik ez az ablak:
- ott is telepítésre katt és feltesz
Neked ez az elfogadó résznincs meg valamiért. Üzenetek letiltása appban, telefonbeállításokban esetleg? -
illjo
senior tag
válasz
thedivision2 #5467 üzenetére
Bocs, nem akarom túltolni, csak bosszant, hogy miért nem megy😃
Hogy is néz ki, hogy nem megy? -
illjo
senior tag
válasz
thedivision2 #5464 üzenetére
Én lehet tennék még egy utolsó próbát úgy, hogy letörlöd és újratelepíted így:
[link] -
illjo
senior tag
válasz
thedivision2 #5462 üzenetére
Aurorat ajánlom mindenkinek
-
illjo
senior tag
válasz
Aryon87 #5459 üzenetére
Nem véleményt formáltam, csak azt írtam le, mit tapasztaltam😃
Nekem gmail, chrome, maps is mind angol lett.Ok, nagyságrendekkel jobb, mintha kínaira álltak volna át😃
Nem telepített bétát egyszer sem. Próbálom felidézni, idegesített már, hogy mindig láttam frissíteni kell appokat szerinte.Felőrölt a frissítési kényszer😃
Most is 16 frissítést akar, megnéztem.. -
illjo
senior tag
Aptoide ra vannak olyan vélemények, hogy bárki bármilyen moddolt apk t felrakhat oda. Nyilván túlzás. Elvileg azok az appok,amik zöld pajzzsal vannak megjelölve, át vannak vizsgálva. Másik oldala a mérlegnek: sokszor szerepeltek listák elején, ahol az app áruházak biztonságosságát vizsgálták.Tipik internet dilemma😃 Egyik ezt mondja, másik azt.
Én szerettem, mert hogy mindig ad frissítést. De aztán rájöttem, hogy mintha az összes létező régióverzió fent lenne, állandóan, már 5 perc után frissíteni akart egy egy appot. Meg szép lassan appjaim beálltak.angol nyelvűre. Én már aurorat használok csak szinte ott megkapiom a play verziót, régiómnak megfelelően -
belan
addikt
válasz
thedivision2 #5455 üzenetére
Én AKPure használom de aptoide is fent van. De inkább AKPure vagy app galériát használom.
-
sonice
tag
válasz
thedivision2 #5451 üzenetére
Az Apptoidos frissiteket amugy nyugodtan lehet telepíteni, megbizhatoak?.. 🤔 Például Facebookra 2~3 naponta adnak ki ujabb verziot.. Koszi
-
Aryon87
félisten
válasz
thedivision2 #5451 üzenetére
Gboardot en is tapasztaltam, annak befagyasztottam a frissiteset egyelore, mig javitjak a hibat. Aliexpress ugyszinten..
-
thedivision2
aktív tag
Nekem is megjött a frissítés. Ezek után kaptam egy Chrome frissítést is, már el sem indul, csak az egyel régebbi verzióval. Gboard szintén. Illetve feltettem az Apptoide-ot, APKPure-hoz képest 11 alkalmazásnál talált frissebb verziót, úgy néz ki akkor hogy azt fogom használni a továbbiakban.
-
belan
addikt
Nekem még mindig a decemberi frissítés van.
-
sonice
tag
Aki esetleg levelező appot keres, nekem több teszt utan az Aqua mail vált be.. Szinte azonnal jelez, push is működik..
-
golan7
tag
válasz
FingR86 #5427 üzenetére
Sikerült újra szinkronizálni, úgyhogy töröltem a fiókot és újra létrehoztam! [Ez szerint ]
De lehet, hogy igy is csak először szinkronizál! -
kp78
addikt
-
laci laci
addikt
Emui infó [link]
-
thebiker
tag
Van valakinek jó megoldása arra, hogy a dark mód automata módon kapcsoljon be és ki? Az "Auto Dark theme" app be tudja kapcsolni de ki már nem ....
-
Sumptuous
senior tag
Nem pont ide tartozik, de máshol nem tudom megkérdezni
Van olyan hazai bank, aminél mókolás nélkül működik az nfc fizetés mondjuk AppGallery-ből letöltve a banki alkalmazást? Simpe-re hiába várok, nem kapom meg az érintéses jóváhagyást, így gondoltam nyitok máshol (is) egy számlát..
-
kp78
addikt
válasz
FingR86 #5408 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy az Aurora store-ban a frissítés fülön nem elég a pipát betenni, és felül kiválasztani, hogy "update selected", hanem az adott app nevére kell bökni (nem a lefelé nyílra, ahol a "what's new-t mutatja") majd úgy "frissítés".
Így ritká(bba)n dobja el a frissítést. -
DraXoN
addikt
Oneplus azért nem olyan kicsi, az OPPO alá tartoznak.
Egyike a legnagyobb kínai gyártónak (Vivo, Realme sorozat is OPPO-jé)Samsung addig lett "rugdosva" amíg "jó útra nem tért".. és biztonsági szinten az olcsó(bb) telefonjaikhoz 3, a drágább (A51/71 és S/Note sorozatos) modellekre 5év minimum biztonsági javítást ígér jelenleg. (ez mindenképp jó, anno Galaxy Ace sorozat kb. 1 évesen már nem kapott semmit)
LG pár éve létrehozott valami fejlesztőközpontot hasonló okból, de ott nem sikerült ilyen ígérethez "minőséget" összekaparni (nekem nem tűnt fel, hogy bármit javult volna ettől a szoftverfrissítési hajlamuk, talán minimálisan). LG v20-am amíg megvolt volt, hogy kb. évi 1(!) frissítéssel leptek meg amikor már senki se számított rá (2x is)..
-
FingR86
őstag
egyébként kicsit olyan makrancos az aurora.
mintha nem minden napszakot szeretne
néha benézek, és mutat frissítéseket de nem csinál semmit, csak waiting és leáll a dolog.
megpróbálom este és akkor meg már tölti is. névtelen bejelentkezés semmi token semmi más.olyan mintha túl terhelt lenne a dolog, és ki sem dobja hogy sorban állás.
amikor működik a dolog akkor meg waiting után jön a sorban állás utána megint waiting (ez kb 2 másodperc összesen) és azután megy is a letöltés. -
-
sonice
tag
válasz
#72445440 #5401 üzenetére
Teljesen igazad van, egyetértek.. Igy nehéz lesz versenyben maradni, vasarlokat szerezni illetve megtartani.. Foleg ugy, hogy a többiek ilyen téren sokkal aktivabbak.. Pl Samsung havonta kuldi a frissiteseket, Play appok úgy szintén..
Jo aron van a telo, szep képeket csinal, eros az akksi, de ez a szoftver mizéria es a jövőbeni stratégia kisse elgondolkodtatott.. 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest