Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

Nekem a Windows 10-ben csak az nem tetszik hogy a frissítéseket mindenáron és mindig felakarja rakni nem lehet kiválasztani hogy melyik frissítést akarok feltenni vagy éppen melyiket akarod örökre kihagyni. Régen mindig csak a driveres frissítéseket raktam fel először. Aztán ha volt kedvem vagy éppen hangulatom végigvárni azt a rengeteg órát akkor felmehettek a rendszer frissítések is. De nálam mindig úgy volt beállítva hogy csak szóljon ha van frissítés de ne telepítse őket. Ennek ellenére itt csak olyan beállítás van hogy most akarom vagy csak később. Illetve a home verzióban ennyi sincs ahhoz meg kicsit drága a pro meg az Enterprise hogy egy átlagember magának megvegye. Arról meg már inkább nem is akarok beszélni hogy a hetes és a nyolcas egyfolytában azzal macerál hogy tegyem fel a 10-est.

Meg persze az hogy alapbeállításként minden információhoz hozzá akar férni a számítógépen. Mióta kipróbáltam azóta inkább áttértem linuxra.

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák