- Milyen routert?
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- KábelszatNet-2002 Kft.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz
#41133696 #183 üzenetére
Nincs lehetőségem biztonsági mentéseket létrehozni, kockáztatok
Én már nem emlékszek a dologra, 3 éve láttam utoljára UAC-ot, de a console-tól kezdve mindenféle app amit indítottam mindig vagy nem futott megfelelően, vagy kunyerált.(pl mobilflashelés)
Akkor kilőttem, azóta úgy élek mint XP-n. Nekem így jó. Linuxon azért kevesebb cucc kér root jogot, bár eleinte az is idegesített.
Majd ha egyszer ráveszem magam hogy csináljak windows live fiókot és megnézzem milyen a metro UI, akkor eldöntöm most hogy látom az UAC dolgot.Az említett 2 programnál akkor még az is gáz volt, hogy sima indítással hibaüzenetet dobtak. Tehát jobbklikk, futtatás rgazdaként, UAC. Windows console még idegesítőbb volt mikor nem értettem a sok hibaüzenet okát...
Szóval az én használatommal macerás volt. De mondom senkinek nem ajánlom. Ennek ellenére a NOD32 és a malwarebytes eddig mindent megfogott instant.(#184) tlac : úgy látszik csak a metro színek állnak neki rosszul, Ubuntus környezetben, meg minten kicsit más
Kössz a tippet. Csak nekem a unity végül nem kényelmes. Az egér és érintőkijelző kezelésem is elég sajátos, ezért bénázok azzal a bal oldali sávval több hónap után is állandóan...[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Ez egy hányás...
Átláthatatlan, kontraszttalan. Ráadásul én nem szeretem a linuxban ezt a kategorizálást, volt már rá példa hogy nagyon nem oda rakta ahova vártam. Szerencsére a keresés mező segít.
Max a Win7-es Startot lehetne metros designnal felruházni, de ami kiválóan működik, azon nem kéne változtatni.Egyébként őszintén, mi értelme van hogy a linux úgy nézzen ki mint egy windows?
Túlságosan megszoktam a microsoft megoldásait. XP-n a start menüm egyedi mappastruktúrát kapott, az újabbakon meg ömlesztés és keresőmező használat van.
Egyébként ha már így témázgatsz linuxon, akkor tudsz nekem olyan shellt ajánlani, amin alul lehet a tálca, lehet opcionális panelokat még berakni mint LXDE-ben, és működik a pofozós gesztus, mint gnome3/win 7-8-ban? Gondolok itt a jobbra hajítom az ablakot és a fél képernyőt elfoglalja cuccra.
(#166) GoodSpeed: nekem nincs, én utálom az állandó vinnyogását. Beépített rendszergazda fiók+józan ész forevör. Meg Nod32. Persze másnak nem javaslom, de eddig 3 év alatt nem volt gondom.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
StartIsBack
sokat nem törődtem vele, olvastam itt a PH!-n, megnéztem, megtetszett, install
enélkül elvesznék(#57) fordfairlane: bőven eltalálható még szerintem. 10 colon meg pláne. Ennyi kényelmetlenséget megér hogy teljes értékű OS fut a gépen...
A Microsoft Surface PRO mutatja be leginkább a rendszer minden előnyét egyszerre, csak ugye én is egerezek még, szal túlerőltetik a dolgot. -
quailstorm
nagyúr
válasz
fordfairlane #52 üzenetére
Szerintem a Win8-nak így kéne kinézni: [link] ott a felületváltó gomb, a láthatatlan kurzor rajta van.
Nameg a gépház alatt túl sok cucc van, ami a vezérlőpultban nincs. Pl a speciális módban indítás(aláíratlan driver telepítése).
De x86 tableten tényleg elsőrangú. Csak ki használ olyat[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A Microsoft tegnap véget vetett a találgatásoknak, és úgy döntött, megmutatja, mire számíthatunk az év végén megjelenő 8.1-es nagy frissítésben.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest