Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz VladimirR #88 üzenetére
Tessék a link: [link] És akkor nem kell másnak minden egyes keresőmotorhoz egy install.cmd-t csinálnia. De akár belinkelhettem volna az én search.ini-met vagy egy olyat ami minden igényt kielégít.
Én természetesen megnéztem a linket és fel is tettem, köszönöm szépen.
az meg, hogy amiket, ahogyan irsz, hozzanemertesrol es/vagy elfogultsagrol tanuskodik pedig nem szemelyeskedes, hanem a szemelyes (mindemellett eleg szilard) velemenyem (tovabba nem tetszik ez a ''felulemelkedem rajtad'' kiosztasi probalkozas sem)
Amíg ez a személyes véleményed az IE-re vagy FF-re vonatkozik, addig oké, de amikor az én személyemre vonatkozóan fejted ki a személyes véleményedet a témától függetlenül, az már személyeskedés. De a te esetedben nevezhetjük akár lenéző sítusnak is, csak le ne ess a magas lóról...
1.) Én jelen esetben hozzád sem szóltam.
2.) Arra nem voltál képes, hogy figyelmesen elolvasd a hozzászólásomat.
3.) Nem kritizáltam soha sem az írásmódodat, sem a szakmai hozzáértésedet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest