Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Miracle
senior tag
ó, dehogynem.
a transmeta éves költségvetése kb 23-25 millió USD, emellett a _forgalma_ ~3 millió csak. és mindemellett eszébe sincs csőbe menni. 20 millió USDt sokan(bankok, kockázati befektetők, billgates, konzorciumok, IT szektor beli, de processzorgyártásban nem érdekelt cégek) csikkzsebből kifizetnek évekig, csak azért, mert van valami kis pislákoló fény az alagút végén, hogy egyszer majd talán bankot robbant.(vagy mert kell neki a technológia, amit fejlesztenek, de a terveibe nem fér bele, hogy a versenytársai tudjanak róla)...
[Szerkesztve]értelmező késziszótár :: rekurzió --> lásd : rekurzió
-
kamikaze boci
őstag
válasz kamikaze boci #7 üzenetére
Átfutottam az AMD történetét, kb. fele-fele arányban termelt nyereséget és veszteséget.
egyéb állatfajták
-
Fiery
veterán
A proci uzletagon azert veszit az AMD, mert folyamatosan nagymerteku (tobb milliard euros) beruhazasokra kenyszerul, es a tavalyi esztendoig csak a minimalis arressel eladott desktop/value procijai voltak kelendoek.
Ha megepul az uj gyar, es az eddigi utemben folyik az Opteron ternyerese, nehany even belul nyeresegesse valhat a proci biznisz is az AMD-nel.
Fiery
[Szerkesztve] -
shtml
őstag
Azért én kíváncsi lennék arra, mennyit veszít az AMD a processzorgyártáson - mert a cikk szerint is a memóriákból él, nem a processzorokból. Már amikor nyereséges, mert én úgy tudom, a cég egész fennállása alatt összességében inkább veszteséget termelt, vagy jó esetben is nullszaldós volt.
Azért hajrá, AMD.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
g@bo
nagyúr
ha ilyen procikat csinál, tehát nem az órajelre hanem a nyers ( jobb/átgondoltabb architektúra ) erőre hajt, akkor lesz rajongó tábora, és addig jó nekük mig van verseny..
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Szeretem az ilyen híreket. Azért addig várhatnának a prociár-növeléssel, amíg le nem cserélem a mostani XP-met. :) Lassan csak megértik az emberek, hogy nem kell félni az AMD-re váltástól.
Ahogy elnézem a flash memóriák terjedéséről szóló híreket, nem fog felkopni az AMD álla még jó sokáig.I don't fit in. I fit out.
-
erdoke
titán
Ebből is látszik, hogy mennyire nagy szükség van egy újrapozícionált mainstrem/alsó (nem belépő) szegmensben versenyző processzorcsaládra. Sőt, ehhez a névváltásra is nagy szükség van (Athlon/Duron —> Sempron).
A legjobb aláírás a héten
Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.