Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
Én nem tudom, hogy a könnyűzenével mi a helyzet, de szétverném azt az állatot (nem egy, nem kettő), aki laponként 5 usd-t képes kérni azért, hogy begépelt egy Beethoven-darabot. Érdekel, hogy ő mit szólna hozzá (1827-ben halt meg, a biztonság kedvéért hozzáteszem: örökös nélkül )
De pl. József Attila örököseit se szívlelem, akik a kultúra és az erkölcs nevében módszeresen leirtják a műveit a netről, és az általános iskolás tankönyvekből kívánnak megélni. Szégyen...
A nyilvános információ kiirtásával kapcsolatban... az addig OK, hogy az alkotást illik megfizetni... de érdemes arra az örök bölcsességre is emlékezni, hogy ''ahol könyveket égetnek, ott embereket is fognak''. -
_Gudella
senior tag
Én ezt nem értem. Mert ha az ellen küzdenének, hogy a nyomtatásban kiadott kották scan-elt képét ne lehessen letölteni a netről, azt még megérteném. De mik jelennek meg hivatalos nyomtatt kottában? Csak a leges legnépszerűbb elődók zenéi. Mert az egy dolog hogy megveheted boltban mondjuk egy Metallica album kottáját (8-10000 forintért....). De mi van akkor ha már kevésbé ismert dolgot akrsz beszerezni? Mert azt biztos csak neten találsz. (Vagy ezek szerint mát ott se? Azért DC-ről bitos nem tűntek még el )
Másrészt. Ezek a kották általában úgy születnek, hogy az adott zenerajongó, akinek kellő tudása és tehetsége van hozzá, fogjamagát, leül, és lekottázza a számot. Ez után a végére odaírja a nevét, estleg az e-mail címét, és azt hogy bárki szabadon másolhatja, csak hagyja a végén a nevét, vagy ha változtat rajta írjon neki. Na most ezekhez a kottákhoz mi köze van bármilyen szervezetnek is?
Hihetetlen hogy ilyen nehezen fogadja be a világ az Internetet. Még jó hogy nem kampányolnak a gőzgépgyártók, hogy a belső égésű motorok rontják a megélhetésüket
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
Mit kell ezen csodálkozni? Pár éve az egyetemek meg főiskolák oldalairól is lehetett mindenféle okosságot letölteni, tananyagok, stb... mára ezek is jóformán eltűntek.
Minden sz@rból pént akaróddzik csinányi, vagy ha mégsem, akkor legalább más se csinálhasson belőle: egyre kevesebb a használható anyag.
Az egyik ex-tanaram azért nem adta oda a jegyzeteit elektronikus formában, merthogy abba neki sok munkája van. Kinyomtatnia meg év végére sikerült egy példányban (oszt' azt fénymásolgattuk), addíg abból kellett élnünk, amit a tábláról sikerült lescheibolni...
Különben is: aki nem fizet havi 5...10 ezret valami kiadónak vagy jogvédő szervezetnek, meg feláll pippenteni a reklámok alatt a TV elől az amúgy is elvetemült kalóz, alanyi jogon...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
_seth_
veterán
Ha vkinek esetleg kellene pár tab nyugodtan küldjön egy mailt
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Fisha
őstag
Hat ez valobannevetseges. Ezek szerintetek tenyleg nem veszik eszre, hogy a sajat maguk ingyenreklamjat vagtak el ezzel?
(A p2p zeneletoltes azert szerintem kicsit mas teszta, szoval nem kell osszemosni a ket dolgot) -
macilaci78
nagyúr
Fel is nyomom a gépre, kiírtam magamnak egy Fallout DVD Editiont: I, II, Tactics, patchek és pár jól fésült mentett karakter! Alig várom már a vizsgaidőszak végét!
Ja: small weaponnal a mesterlövészpuskával 90 lépés távolságra szemre leadott célzott lövés 95% eséllyel az első részben: ezen képzettségre mintegy 300 skillpontot áldoztam. Death Claw-t pisztollyal öltem két lövésből! De zsír játék!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pschio
őstag
válasz Viktor0610 #12 üzenetére
az ember csinalta az internetet! --> en az embert tiltanam be
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
MODERÁTOR
Szerintem tiltsuk be az internetet!!!
Xiaomi 13T
-
pschio
őstag
hol a jozan esz??????????????????????
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
tomcs
őstag
javitsatok ki, ha nem jol tudom, de szerintem ezeket a kottakat foleg azok hasznaltak/hasznaljak akik hobbibol jatszanak vagy zenelni tanulnak, varhatoan a jovo zeneszeinek nagy resze kozuluk kerul ki.
szep amikor ehezo szupersztarokat mutogatnak, akik ugy le vannak gyengulve hogy nem birjak felemelni a zongorat meg minden, de ezt vajon azt hogyan magyarazzak meg, hogy ez tolajdonkeppen a muveszekert van.. -
WN31RD
addikt
Mivel nem írhatom le önmoderálás nélkül, mit kívánok ezeknek a... hmm... szemeteknek, inkább hallgatok erről.
P2P internet: Nem egyszerű dolog, de van ilyen kezdeményezés: [link]''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
funkygee
aktív tag
Ragaszkodnak a gőzölgő ganédombjukhoz, ez hozza a lét, csak a net kicsit bekavart nekik is. Én úgy közelíteném meg,hogy amit nem kapsz meg , azt letölthesd, bármi is az.Állítom ,hogy lehet mondani tíz olyan albumot rögtön, amit még Európában sem kapni meg, nem Mo.-n. Há nem?
-
Eperfa
tag
semmi értelme az oylan hozzászólásoknak, hogy ''hú de kitaposnám a belüket'', de msot erősen ez a helyzet áll fenn.
úgy látom itt rajtam kívül mindenki derűsen látja a helyzetet, de azért...
kéne p2p internetet csinálni, ahol az oldalak tartalma lenne elosztva a felhasználók gépei között és foylamatosan frissülne, aztán tessék bebörtönözni midnenkit. zokog. -
zsiga667
addikt
Jó nézni ahogy ezek a patkányok próbálnak menekülni a süllyedő hajójukról, de úgysincs semmi esélyük...
-
Ganger
aktív tag
Ejj, ez már lassan megy át szánalomba...
a következő állomást már látom is!!!
villamosszéket kapsz ha dúdolni mersz egy dalt is a kiadó előzetes belegyezése nélkül...
Anyám hova tart ez a világ. börtönbüntetés ezért, pff
abszurd, szánalmas,gyarló
[Szerkesztve]Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
-
corlagon
senior tag
De most az internet többet vesz el zeneműeladásainkból, ezért határozottabban lépünk fel
...ellene.
Ez meg hianyzott a vegere. Az Internet iteletet mond majd a MPA felett is, szoval csak nyugodtan.
De visszaszorulásuk megkezdődött, opciók pedig nincsenek: akárcsak a fájlcserélő hálózatok esetében, a hosszú távú működést itt is csak a kiadókkal együttműködő fizetős szolgáltatások bevezetése biztosíthatja.
Azert a p2p eseteben ez meg nagyon nem nyilvanvalo.... -
Shim
őstag
„A fénymásoló volt iparágunk nagy vérszívója.''
szegény, szerencsétlen MPA és most ez a ''zinternet'' is! hova lesz így a világ?Religion – causing genocides over differing imaginary friends
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest