- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz parandroid #43 üzenetére
apro modositas: a diablo nem hack'n'slash, hanem egy click'n'click (foleg a 2. resz)
a starcraft-rol pedig annyit, hogy annak ellenere, hogy 8 eves a jatek, jelen van a legnevesebb versenyen (WCG), olyan, ujabb jatekokat, mint pl a quake tulelve a mezonyben -
Jégkokó
veterán
Az egy isten király játék, főleg az xp n is futó változat amiben már magyar nyelv is van meg még rengeteg kiegészítés.Nem olyan régen végig is vittem , de csak a sivatagos pályán szoktam lenni, mivel 2000 körül minden rendese vasuti sín eltünik és ki kell cserélni az összeset, na ez az igazi kihívás
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Kriza
őstag
válasz parandroid #43 üzenetére
Folytatnám a felsorolást: Transport Tycoon Deluxe. Marha sokat játszottam - sőt, néha még most is - de szerintem ez sem késztetett sokakat (senkit) rituális gyilkosságra/öngyilkosságra. Mondjuk soha nem játszottam vele másfél napot, de nem is hagytak volna. A játék viszont megaszuper.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Huma
addikt
Ez csak a szokásos fogjuk rá valamire, hogy miért lett öngyilkos szindróma.
Valaki leugrott a tetőről mert azt hitte tud repülni mint Shongoku.
A szerepjáték pedig a sátán műve.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
parandroid
félisten
válasz VladimirR #41 üzenetére
Azért a Warcraftre és a Diablora különösen igaz az, hogy egy legenda kezdetei voltak. Bár utóbbi nekem nem jött be, de rengeteg hekkendszless klónnal játszottam, amik igen. Warcrafthez viszont sajnos mindig béna voltam, a Satrcraft pedeig valahogy kimaradt az életemből.
Talán egyetlen fejlesztőt tudnék mondani, aki még ennél is meghatározóbb játékötletekkel tudott előállni, ez pedig Sid Meier. Érdekes egyébként, hogy az ő programjai kapcsán ritkán hallunk gyilkoságokról vagy öngyilkosságokról.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lesaux
veterán
Tyű vazzeg, a gyerek nem volt százas, viszont volt kitől örökölnie a hülyeséget.
Remélem, vonulnak szépen a sittkóra.
Mondjuk igaz, inkább ez, mint hogy a suliban lövöldözzön. -
VladimirR
nagyúr
válasz parandroid #40 üzenetére
hiaba no, a blizzadreknal valamit nagyon tudnak - minden jatekuk hatalmas siker, hatalmas rajongotaborral (koztuk a 11 eves diablo, es a 8 eves starcraft)
-
Kriza
őstag
Az ilyen baromarcú inkább így pusztuljon, minthogy az iskolában lövöldözve.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Yaye
őstag
Elég furcsa, én is azt gondolnám, hogy a WC1-től senki nem lesz öngyilkos 2004-ben. Nem is emlékszem hogy lettek volna benne ''imádható hősök'', és a legnagyobb karakter sem volt nagyobb kb 20x20 pixelnél. Nem WC3 vagy WoW volt az véletlenül? (Vagy azok még kint sem voltak akkor?)
Jégkokó: Nagyon jó kis game volt az. Anno egy lemezmellékleten bukkantam rá a demójára, tök ismeretlenül, de rögtön megtetszett a magától értetődő irányítás és játékmenet. De a legjobb a kockalakú medvére emlékeztető felépítésű human alapgyalogos mozgása volt.
[Szerkesztve] -
LeslieG Jr.
őstag
Húú gyerekek ilyen még létezik? Ezeknek a mai srácoknak(gondolok itt a 10 év körüli kölkökre) semmi realitásérzékük sincsen. Nekem azért volt 13 évesen elvégre tudtam hogy mit szabad és mit nem. Igaz mi is csináltunk hülyeségeket, de az nem ilyen durva volt. Bár igaz akkor még nagyon Internet nem volt, vagy csak Dial-Up-os azon meg amúgy sem lehetett online játékokat játszani, no meg olyan drága volt hogy azt nem engehette meg mindenki magának.
Meg ezzel a korhatáros dologgal sem lehet kezdeni semmit a mai világban. Elvégre a szülök mindent megvesznek a gyereknek ami a sohaja. Így nem kell annyit foglalkozni vele...elvégre bevonul a szobájába és internetezik orba-szájba míg ki nem ugrik az ablakon. SzomorúCM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Jégkokó
veterán
KIzártnak tartom, hogy az a játék eredeti lehetett volna, mivel már több mint 10 éves játékról van szó, igy elég kevés az esélye annak, hogy az legyen
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
roPHka
senior tag
Talán a szülőket kellene hibáztatni és nem a gyereket.
Netán tételezzük fel, hogy a játék nem volt jogtiszta, akkor meg mirefel perelnek, vagy ez ilyenkor nem lényeges? -
Lortech
addikt
Alapvetően az a feltételezés baromság _szvsz_, hogyha ráírják a 13-as korhatárt a játékra, az bármit is ért volna. A kisfiú éppen a korhatáron volt, és a játékra visszaemlékezve, még túl is van szigorítva a 13 éves korhatár. Az ilyen szülőket - akik lehetővé teszik, hogy 13 éves gyerekük 36 órát üljön a gép előtt - nem hiszem, hogy különösebben izgatta volna a korhatár, mert látszólag nem igazán érdekelte őket, hogy mit csinál gyermekük, lehet, hogy dugiban a postallal hentelt. Ha ekkora hangsúlyt fektettek volna fiuk egészséges szellemi fejlődésre, akkor minden bizonnyal meg tudták volna szerezni a szükséges információkat a korhatárra vonatkozólag.
csiga997: 36 óra az másfél nap. Titeket soha nem hagytak egyedül másfél napig otthon 13 éves korotokban?
Talán volt ilyen, de minimum valaki rámnézett (volna) néha. De itt nem erről van szó egyébként, vagy te tudod, hogy igen? Valószínű, hogy nem kizárólag emiatt a 36 óra miatt alakult ki ez a tragikus végkifejlet, kellett ehhez egy már meglévő ''szellemi instabilitás'' a gyerek részéről, de ez szintén a nevelésre vezethető vissza szerintem. Mind1, nem tudhatom a részleteket, nem itélkezem inkább.Thank you to god for making me an atheist
-
_az
senior tag
kockafejek vagytok
amúgy azt tudjuk, hogy törődés nékül a gyerek elhülyül de... a boltnak tényleg oda kellett volna figyelnie, hogy legalább ők ne adjanak el mindent mindenkinek... egy a korhatár csak műxik vmennyireaz
-
Jégkokó
veterán
Én speciel talán egyszer játszhattam azzal a játékkal még rgen a 486 os időkben, de hamar le is töröltem mert elég gagyi volt az irányithatósága, legalábbis a 2 höz képest.
De mi van akkor, ha valmi csóró család gyereke volt és azért játszott azzal.Egyébbként meg nem kimondottan az a játék, ahol olyan sok villódzási efektus lenne, hogy attól valakinek is bármi baja legyen.A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Fr4G
aktív tag
''[...] 36 órán keresztül játszott a Warcraft: Orcs and Humans című stratégiai játékkal''. Ebben sztem az a legdurvabb, hogy ez a Warcraft elso resze, ami tobb, mint tiz eves... Nem gondoltam volna, hogy ilyen lemaradas van arrafele (es ezt a jatekot meg mindig terjesztik?!)...
-
Whaskes
senior tag
ilyet.... én a cod miatt voltam korházba kiszáradás miatt
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
nagyúr
Kínában szoktak lenni az éhen/szomjanhalós játékosok is.
Szerintem ott az emberek kenyérbesütött szert esznek értelem ellen.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
csiga997
őstag
36 óra az másfél nap. Titeket soha nem hagytak egyedül másfél napig otthon 13 éves korotokban?
-
kovsol
titán
válasz VladimirR #23 üzenetére
''(mi az a ''kina 55hp monkok''?)''
az egy durva nagyon sok pénzbe kerülő monk build amit runákkal és elit skillekkel lehet csinálni lényege:
HP -t direkt 55 re lecsökentik különleges runákkal és fegyverekkel és van egy skill amivel max a hp 10% -t vesztheti el de ugye monk vannak heal aurái amivel ezt röktön pótolja = szinte megölhetetlen
és van egy olyan elit skill ami visszasebez a támadóra így állsz egyhelyben és meghal aki téged űt
kb ennyi
az alap hogy ázsiai barátainknak ilyen vagy legalább egy
[Szerkesztve]May the Force be with you!
-
Winner_hun
titán
Csang mértéktelekül rákapott elírás
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kovsol
titán
válasz VladimirR #14 üzenetére
mert az élvezik, hogy itt ölnek minket
én Guild Warst tolom és mikor reggel bemegyek a nagy farmolos helyekre anyit látsz csak hogy libasorban futnak !!! és mennek ki a városból egy soha véget nem érő körforgás ez
közösbe megkérdeztem hogy itt mi a rák van valami videót vesznek fel vagy ilyesmi ?
válasz ennyi volt: kinai 55hp monkok
jah mondom oké...
(#21) Sanya: jah hogy ti szagra mentek ? mi ízre
-
DaveNo1
veterán
elvileg egy kisgyerek 36 ora folyamatos gépezés közben kidölt volna simán...esetleg nem kellett volna kiszáradni... egyébként meg egyértelmüen a szülök a hibásak, nem kellett volna hagyni. Bár a warcraft közel sem annyira erőszakos játék mint más játékok. Inkább gyászoljanak, minthogy pénz csináljanak szegény gyerek halálából.
You are not prepared.
-
Folze
aktív tag
ez egy extrém eset, mit nem lehet ezen megérteni?
tavaly vagy mikor, egy 60 egynéhány éves papa játszotta magát halálra - asszem 2 napig játszott egyfolytában -, thaiföldi volt, ha jól tom
ne legyünk már ilyen vaskalaposak, a dolgok azért történnek, hogy levonjuk belőle a saját kis következtetésünket, majd azt beépítve személyes világunkba, tovább vigyük a következő eseményig, vagy mi... -
sequator
senior tag
ez a gyerek nem a Warcraft miatt lett öngyilkos, hanem azért mert szimplán idióta volt.
a kedves szülök meg örültek, hogy el van a gyerek: enni-inni se kell neki adni, csöndben van, nem kell vele foglalkozni.
most meg ott pampognak, meg perelnek
Sautiasequator
-
kovsol
titán
hát nem vágom az ilyen gyerekeket
ezeknek szerintem valami szellemi gondjai lehetnek ami már eléggé lappangot a háttérben
nekem van egy 13 éves öcsém és érdekes módon nem függő meg semmi ilyesmi
teljesen rendben van a valóságról alkotott képe
amugy énis kb 12 éves korom óta játszok a gépen és mégis felnöttem és semmi bajom nem lett a játékoktól
és igen itt a szülöknek rendkivül nagy a felelössége mégis csak 18 éves koráig ő a felelös a gyerek dolgaiért nem?
amugy énis igen csak nagy wc3 rajongó voltam nagyon sogáig nyomtam vagy 10e gamet de az ugye nem wow
-
Folze
aktív tag
a kínaik, japánok, keletiek, ha úgy tetszik, sárgák, sokkal fanatikusabb játékosok, mint mi, nyugatiak, egyszerűbb gondolkodásúak, irányíthatóbbak...
a szülők persze, hogy perelnek a pénz miatt, de én nagyon remélem, hogy a srác, tényleg ott van a warcraftos haverjaival, ahol lennie kell, és sztem nem kell ezen megbotránkozni -
Bash
addikt
Amikor megláttam a címet, azt hittem Esmein-ről van szó.
http://bashtravel.com/
-
Szőrös
veterán
a pancser állatja...ráadásul warcraft miatt.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Jégkokó
veterán
Én meg azt nem értem, hogy hogyan tud valaki 36 órán át folyamatosan a gép elött ülni és egy játékot nyomni, én 1 óra után már megunom és kilépek belőle
-
Rommel6600
őstag
húúú, akkor például az összes evőeszközt azonnal tiltsuk be, vagy matricázzuk fel őket 14 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott-al?
jaj, még egy: miért nem a gyerek számítógépének (pölö intel, amd) és oprendszerének (tipp: windows) a gyártóját perlik be kb ugyanannyira lenne jogos a dolog... végülis pont annyira tehet róla az mondjuk intel mint a játék forgalmazója v fejlesztője...
no comment (real world) -
Lortech
addikt
Eszem megáll, még a szülők perelnek. Én inkább őket venném elő..
Thank you to god for making me an atheist
-
VladimirR
nagyúr
hulljon a fergese
-
Alec
tag
kiváncsi lennék, hogy tudott a gyerek 36 órán át játszani anélkül, hogy rászóltak volna.. mert csak nem hagyták napokra magára mindenféle felügyelet nélkül? Ejnye...
A másik meg, hogy ilyen alapon a Micimackó veszélyes olvasmány ha egy nem százas ember olvassa.. vagy a gázcsapot is magára nyithatta volna.. Szóval foglalkozni kellett volna azzal a gyerekkel szerintem -
zolij
tag
hát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM