-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Utolsó update óta nektek megy az ingyen láda nyitás? Reggel engedett 1-et, a másodikat már nem, délután már egyet sem engedett...
Dögöljön meg az összes lovuk. És mindezt úgy, hogy az 5. legtöbb bevételt termelő játék a Play szerint. Fúú...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Nálatok minden király? Mai nappal lenne meg a 200-as láda, ha hagyná az eventet játszani, de lehúzott egy próbálkozást rólam úgy, hogy volt eredményem, erre ő kinullázta, mintha 1x sem értem volna be...
-
DJ. Ru$y
félisten
Nincs egyéb szempont, random. Esküszöm, nem vettem fel, mert nincs fent képernyő rögzítő ami videót tud csinálni jelenleg, ha álltam 10 másodpercenként cserélgette az elsőt, ha egyforma pontja volt mondjuk 3-4 embernek, akkor meg össze-vissza.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #21346560 #2663 üzenetére
Teljesen mindegy mit csinálsz. Rakosgatta össze vissza... Volt, hogy 4-en voltunk egyforma ponttal, persze, hogy a végén másodiknak rakott be.
Amúgy meg azért megyek, mert bárki mehet egy jobbat közben.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Arról nem beszélve, hogy nem egyszer volt olyan, első második helyen ugyanaz a pontszám, először elöl vagyok, megyek egy kísérletet, második leszek, megyek még egyet megint első, megyek még egyet, közben lejár az idő, második lettem. Ha egyszer betesz valahova, akkor hagyjon ott. Ez már azért f&ság.
-
DJ. Ru$y
félisten
Végre valami új, bár kicsit fura event. Ha valakinek lesz valami tuti összeállítása autó/parts terén, ne tartsa magában.
-
DJ. Ru$y
félisten
Hangulatát tekintve csak nekem lóg ki ez az új "pálya"? Nem illik a többi közé, olyan fura...
-
DJ. Ru$y
félisten
Daily reward?! What?!
-
DJ. Ru$y
félisten
Yeeeey
(ja nem)moon event.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
DJ. Ru$y
félisten
Remélem valakinek az anyukája csuklik, megint focis event lesz...
-
DJ. Ru$y
félisten
Régen only Sport Car játékot toltam, 1000 éve nem dobott hozzá normális tuning alkatrészt, mivel a Rally Car-hoz meg adogatta, így felhúztam a Rally Car-t abból ami volt, plusz a napokban beletoltam közel 100e scrap-et is. Elkezdtem használni állandóban, erre mit csinál a "random" dobálja az overcharged turbo-t meg hasonló dolgokat a Sport Car-hoz.
-
DJ. Ru$y
félisten
Azt figyeltétek, hogy aki megint időben kezdte az eventet, az kap az utolsó napon még egy plusz refilt, ha jól látom?!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zeon.hu #2457 üzenetére
Hidd el próbáltam már mindent, futamot is mentem stb. és van amikor semmitől nem jelenik meg a gomb csak ettől.
Szinkronizálnia kell a szerverrel ugye, és van amikor ez a szink.akármit csinálsz beakad. Simán ad embert futamra, számolj a láda időt, de nem jönnek fel a gombok. És a full restart megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Valaki ismét nagyon okos volt az új eventtel... Borzalom.
-
DJ. Ru$y
félisten
Az csak nekem új, amióta az adventure küldetéseket átszabták, hogy, ha jármű specifikus a láda, akkor ugyanolyan jutalom is jár érte?!
Vagy ez már a frissítés előtt is így volt, csak nem figyeltem? Kaptam egy pár rally car alkatrészt ami leginkább a semmire lesz jó.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zeon.hu #2431 üzenetére
Gyakorlatban is. Példa: ha 5-ből 2-t kimaxolsz, akkor csak 3-ra tud abból a járműből dobni, ergo a 20%-os esély felugrik 33%-ra. (kicsit összetettebb a több jármű miatt a játék random-ja, de leegyszerűsítve így működik.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Gaborz1 #2390 üzenetére
Ahogy a többieknek nekem is felpörgette, 74k-ra, szóval nekem megvan a Legend.
Szerintem elnézést fognak kérni és kapunk valami ládát kompenzációnak, és lehet a mai XP-t is buktuk a májusi körből, szóval én ma nem pörgetném nagyon senki helyében.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Mintha kicsit bugos lenne a havi láda nyitás...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zeon.hu #2385 üzenetére
Wing (72), Start Boost (5), Wheelie Boost (27), Fume Boost (4), Flip Boost (5)
Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz, de nekem eddig ezek vannak, nem vagyok tőle elragadtatva mondjuk.
Előbb kimaxolom a Supercar-t aztán ráfekszem a Chopper-ra, de előbbibe is kell még 1.5-2 millió. Csak felhagytam a "hardcoreabb" szinttel.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Ez az event. Hulladék kategória.
Két kérdésem merült fel az Adventure "remake" miatt, ha nem éred el az LVL1-es ládát és kilépsz a futamból elveszik az adott pályáról a lehetőséged vagy megmarad? Ha eljutsz mondjuk LVL5-ig, de ki kell lépned és nem EXIT-tel, hanem kilövöd az alkalmazást úgy lépsz ki, akkor megmarad a lehetőség az adott pályán vagy sem?
Véletlen borulásokat lehet ezzel kompenzálni, csak nem akarom ellőni két lehetőségem a 2 dolog kipróbálására, hátha valaki akaratán kívül kipróbálta már őket.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
Ahogy Gaborz1 írja, vagy unatkoznak vagy tudnak valami hack-et, de teljesen felesleges. 50k-nál megadja a ládát utána nem ad semmi pluszt, season szempontból teljesen felesleges. A régi rendszer szerinti szintedet tolod vele utána tovább, semmi mást.
-
DJ. Ru$y
félisten
Legjobb bug, mikor nem tölt be ellenfelet neked a játék, és egyetlen ellenfeled lenne a boss lvl-es AI... 0-0-0 aztán + 1000 XP
Komolyan mondom ez a játék...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Gaborz1 #2308 üzenetére
Naponta nem hinném. Mivel az hó közepén indult nem is tudom hány nappal, talán 20-szal, most pedig teljes hónappal megy, így mivel ugyanúgy a maxos ládához 50k kell, a napi XP kevesebb. Előzőben 1800 fölött volt, ha jól emlékszem.
-
DJ. Ru$y
félisten
Ma akartam ezzel kapcsolatban írni, hogy csak én vagyok állandóan 1-2 ghost ellen? Alig van talán 10-ből 1 verseny, amikor valóban 4-en vagyunk.
De úgy látom ez global probléma, és szerintem szerver oldalon is túrtak valamit, és szerveroldali probléma, mivel én még nem frissítettem.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zeon.hu #2153 üzenetére
Jótól erősen messze van ma a szerveroldal szerintem, össze vissza, hol működik hol nem, de nekem már reggel fél 6-kor is ezt csinálta a láda nyitással, szóval szerintem ilyen nap lesz ez a mai, csoda, hogy még maintenance-t nem láttam ma egyszer sem.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nekem a BOSS lvl makkant meg az utolsó update óta... Itt írta mindenki milyen lagymatag a BOSS lvl aztán mostanában alig tudok ellene nyerni.
Ha te is erre gondolsz, akkor az utolsó update tette be neki a kaput.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
Ez az előző havas eventben is így volt.
DigitXT
De ott pontozás volt a trükközésért, plusz a célba érésért, úgy gondoltam, hogy ugyanolyan, hogy csúszkálni kell, de lehet csak nekem nem gyere be ezek az eventek.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Pont olyan, mint az előző havas event, amikor először mentél a műanyag bobbal, aztán mehettél az "úszógumival", majd a boarddal, de látom nekik is leesett, hogy ez annyira nem fincsi event, 2 nap aztán kész.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz AtiTheSnail #1884 üzenetére
Megjött nekem is droidra 3299 Ft/hó.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz AtiTheSnail #1877 üzenetére
Lehet ez only HarapottAlma tulajoknak van. Droidon nem fizetnek ilyen huncutságért, gyanítom ez lehet a koncepció.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz AtiTheSnail #1874 üzenetére
Droidon én még nem láttam VIP-et, az a reklám eltakarítás lenne?
-
DJ. Ru$y
félisten
Érdekes, mert én kinyomtam és játszottam simán. Aztán mikor beléptem az event-be, akkor megint feldobta, megint kinyomtam, persze az event-be nem lépett be. És, akkor frissítettem le, csak az event miatt.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz AtiTheSnail #1867 üzenetére
Ez ugyanaz a patch, csak eddig nem voltál kötelezve rá, igazából most sem, ha nem érdekel az event.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DrojDtroll #1858 üzenetére
A sziklák érzékelési zónája elég nagy, rágurulsz lassan, akkor lesik visszatolatsz, aztán akármelyikkel át lehet esni simán. Én a buggy-t javaslom.
Sejtettem, hogy erre gondolsz, ezért is kérdeztem, hogy hova kell láva járásra autó.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DrojDtroll #1849 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint mindegyiket öli a láva. Mire kell "lávajáró"?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #1845 üzenetére
Bányában adventure-ben volt olyan a Sport car-ral, hogy leesett hátsókerékre, erre eltűnt az autó textúrája a mögött a csávó "feküdt", mondhatom, hogy a következő ugratásból kifolyó landolásnál, leért a muki feje, aztán kopp, halál.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nagyon nagy taps a fejlesztőknek 2 darab lehetőségem nullázódott le az eventben, valószínűleg szerver oldali probléma miatt. Mind a 2x volt 800+-os eredményem amivel az egyiket nyertem volna a másodikban fix 9 pont, erre mind a 2x OFFLINE lett a játék, mire visszamentem nem, hogy egy kisebb összeg, 2 db kötőjel volt a nevem mellett... Komolyan mondom vicc.
200-ra rámehettem volna, mert elég jól adta. Így viszont kár vele foglalkozni.
-
DJ. Ru$y
félisten
Főleg, hogy mindig szintlépés előtt jön a boss, szóval minden boss után szintlépés van. Nekem általában 3 órás ládákat dob, talán egyszer dobott 8 órásat, de igen, teljesen random. A 12-es és 24-es ládák nekem mostanában nagyon ritkán esnek.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #1737 üzenetére
Nyilván, persze. Meg a reklámokból sem élnek meg, bár én nyomogatom nekik az ingyenes láda nyitást, meg fejlesztést szóval azért csak kapnak az után is valamit.
Szerintem én a 10k gyémántos akciónál még nem játszottam, elég nagy késéssel szoktam "átszokni" egyik játékról a másikra.
Jut eszembe, nem láttatok még olyan "kalkulátort", amibe kiválasztod melyik járművet akarod fejleszteni, milyenek a stat-jai, aztán vagy max-ra, vagy adott szintre mennyibe kerülne fejleszteni a járművet?
Gondolkodtam egy ilyen excel-en, de ezt nulláról kellett volna megcsinálni. Ha lesz időm felteszem egy tiszta eszközre, aztán meglátom, hátha lesz kedvem is hozzá.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #1733 üzenetére
Én folyamatosan 8-9-et tolok benne, de attól még igaza van a kollégának. Mondjuk részemről talán inkább az, hogy milliónyi gyémántot kell betolni úgy is, hogy a napi ingyenes dolgok elég jól mennek, ahhoz, hogy a maxos láda meglegyen, ez megint arra tolja a dolgot, hogy told bele a JMF-ot.
-
DJ. Ru$y
félisten
Az öreg sánta Claustól néhányan pillanatragasztót kaptatok úgy látom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást