-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SanyikaHS #4421 üzenetére
"Látatlanban" talán jobb lesz, mint a mostani event.
Azt várom már, hogy mikor hozzák be team eventbe is a kötött jármű mellé a kötött tuningot. Teszem azt megadja, hogy van 5 autó, és azokon fix 3 tuning van, maxos értékkel. Aztán abból rakd össze, hogy melyiket melyik pályára. Na ott lehetne skill huszárkodni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Ilyen alapon akkor az egyéni eventen sem kellene csinálniuk ilyet, pont ezért, de most ott is van hasonló. Régebben volt olyan is amit én írtam 100%-ban.
Nem kellene sűrűn ilyet. Fél évente egy ilyen team event.Nekem aztán mondjuk mindegy, rólam pénzt nem szednek le, ha kell a hely másnak inkább átadom.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zeon.hu #4454 üzenetére
Éppen az előbb akartam írni, ugyan nem Session Captured-del kapcsolatban, hanem, hogy ma 10x vágott ki legalább... Net van, wifi, egész nap, belépek nyomom a kupát mondjuk és harmadik versenyen kivág a menübe, mert, hogy szerver karbantartás... Kilövök, visszalépek és megy tovább, mintha semmi sem történt volna... Vicc. 3 ticketet így buktam el team eventen... Az utolsó pályánál kivágott, és el sem mentette amit addig mentem, szóval azt a pontot sem tartotta meg.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #4459 üzenetére
Biztosan nem net szakad, mivel nekem utána rendszerint kiírja, hogy szerver karbantartás, aztán bezárom, elindítom újra és megy, mintha mi sem történt volna... Ticket mínusz persze, ahogy a kupa is érintetlen.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lacibattya #4509 üzenetére
Ez kivitelezhetetlen szerintem. Olyat tudok elképzelni, hogy a Team eventbe tennének egy nemzetközi eventet, ahol x ideig nevezhetnek az országok, ahonnan minimum 1 ember nevezett, ők indulnak, mint ország. És kompenzációs rendszerrel azonos szintre hozni az 1 emberes meg 3000 emberes "országokat" is, de ez olyan meló meg erőforrás szerintem, hogy sosem lesz ilyen.
-
DJ. Ru$y
félisten
Osztom a véleményeteket a TE-vel kapcsolatban, de, ha megnézitek a heti eventet, már ott kezdték ezt, repkedés, ugrálás, pörgés a holdon stb. Ezt átvitték a TE-re, csak ott a rugó meg a landing a fő csapásirány.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #4557 üzenetére
Ha már ez az event, ti láttok olyat, hogy valaki(k) utánfutó nélkül megy / mennek magában a Rally Car-ral?
Amikor ilyen van egy menetben, rendszerint ők nyernek, ha többen vannak ők a top és nem lehet őket lenyomni, szinte hibátlan körrel sem...
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #4559 üzenetére
Az a helyzet, hogy én ezen agyaltam tegnap, ha le lehetne törni a futót, nem tudnának nyerni, mert nem számolna nekik el semmit ugye, szóval hiába mennének jó időt, egy futós kör a levonás miatt jobb lehetne. Csak bugoltatásra tudok gondolni, hogy végigmennek futó nélkül, de olyan, mintha náluk lenne mind a 20 csomag beérkezéskor, ezért esélytelen megverni őket, mert neked pluszban kell figyelni a futóra is.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #4564 üzenetére
Ez olyan, mint a pörgős... Ha elemelkedik mind a 4 kerék (nem grafikailag, hanem motorilag), akkor 1 sec büntetés, x időnként. Nem áll meg a játék attól, hogy "repülsz". Az ellenfélnél rendszeresen repkednek a kamionnal a végén ennek a pályának.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #4596 üzenetére
Amelyik szinten vagy, onnantól a maxig húzni.
Common: 5-ös a láncod pl. maxra húzni 1963 lánc alkatrészbe kerül. (Legegyszerűbben abból látod, hogy 14-ről 15-re húzni 620 és pont annyi az összköltség is.)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #4598 üzenetére
Belépsz a játékba, rányomsz a profilodra, ott lesz egy olyan, hogy Achievements 50/52 lesz valószínűleg, rányomsz és megnézed melyik nincs meg írja is, hogy melyikhez mi kell.
Ja, nekem 52/52 csak éppen nincs összerendelve a Google játékokkal.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz misi_belucci #4601 üzenetére
Én meg fostos ki Jeeppel megyek szembe mindenkivel, néha nem is adja ki. Az egyest aminek nincs száma folyamat lehet vele nyerni amúgy, 1771-et mentem vele az előbb. Pótlom az egész hetes lemaradást, csak nincs időm mindig kivárni a 15 perces forgást, hogy csak az 1-esen menjek. Már benne van 100 gem.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz misi_belucci #4605 üzenetére
Hogy lehet ennyi kupát bukni úgy, hogy előrébb vannak, mint mi? FS megint remekel... Értem miért hagyják sokan abba önként...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #4611 üzenetére
Nem fejteném ki, csak tényt írnék le: Előttünk volt jóval a RM, elvertek minket, nem éppen csúnyán, elég jól tartottuk magunkat, ez látszik is, erre -200+ kupa. Köcsög a FS...
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
Amit a kolléga írt előttem, vagy fejlesztesz, vagy másik autó kell, esetleg más tuningok rá.
A Boss Fight 1000 pontot ér, 9000 ponttól kezdve 10000 pontonként Boss Fight van (9000-19000 stb.). 50k pontig biztos egy hónapban, utána már nem vagyok benne biztos, hogy van-e Boss Fight vagy csak szerzed a pontokat a semmire.
(Trükk: Ha nem tudod leverni, kilépsz a játékból (kilövöd az alkalmazást mielőtt vége a meccsnek, abban az esetben cserélgeti a pályákat, hátha az egyiken el tudod verni.)
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem telefonra veszed, hanem profilra, ha nincs FB profilhoz rendelve, akkor a VIP ott elérhető amelyik profilon megvetted, ha FB profilhoz van rendelve, akkor elvileg azzal a profillal bárhol belépsz VIP lesz a felhasználó.
Nem vagyok benne biztos, hogy a FS kultiválja az egy profillal több eszközről azonos időben játékot, de majd a srácok kijavítanak.
Be kell fizetni a VIP-et, ha ketten játszotok vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
félisten
Nektek megy a játék? Nekem csatlakozási hibát ír és, hogy nézzem meg az internet kapcsolatot. Jönnek az e-mailek stb, de nem csatlakozik. És nem ír karbantartást...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #4744 üzenetére
Nálam is vannak ilyenek, így is meg úgyis...
Nekem kérdésem lenne, hátha tudja valaki... Adott ugye Adventure-ben a 3 db kék láda 12 óránként. Én azt szoktam csinálni, hogy, ha nem sima, hanem járműre korlátozott ládát dob be és mondjuk Monowheel vagy ilyesmi jön be, akkor X-elem, ilyenkor a másik kettőről eltűnik az X és általában egy nem jármű specifikus kék ládát ad valamelyik pályára. A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy az "X-elés", mint opció ,hogy van korlátozva? Időre? Vagy teljesített ládára? Ugyanis van olyan, ha bent marad 1 láda mondjuk a 12 óra lejárta előtt 1 órával akkor azt is ki tudnám X-elni hiába X-eltem már egyet abból a körből, van viszont olyan is, hogy reggel X-elek egyet, lenyomom a 3 ládát, majd az este beadott 3 ládánál sem jelenik még meg az X, csak a másnap reggeli 3 ládánál...
Aki esetleg tudja, hogy működik, vagy tudja hol van leírva ez a része, azt megköszönném, ha leírná / belinkelné.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz misi_belucci #4747 üzenetére
Én 4000 méterig elmegyek, ha normális a járgány, mert ott már ad 3 gemet.
Mindig lenyitom őket, nem szoktam őket a 12 órán túlhagyni, pont azért, hogy ne foglalja a helyet.
Akkor jó, mert én sem találtam még benne logikát, se időre se menésre semmire.
-
DJ. Ru$y
félisten
Az új frissítéssel patcheltek egy bugot. Hátha használta más is, így leírom, bár gondolom észrevette, aki használta. Ha nyitottál egy ládát amiben volt ajándékcsomag (extra coin) reklámért, és rányomtál, bejött a reklám, nyomtál egy főképernyőt, majd vissza, akkor a láda nyitásba dobott vissza, ahol ott volt az ajándékcsomag, ha rányomtál, akkor kinyitotta "ingyen" és kaptad a lóvét. Na az utolsó frissítés óta, ha kilépsz főképernyőre és vissza, akkor kuka az ajándékcsomag, mivel eltűnik és nem a reklámba dob vissza.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Alakul a team. Nekem a Hot Tarmacon van egy winem 20,149 s-mal.
(És kb. ennyi is az eddigi ~110 ticketre. Nem megy. )[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest