- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
Tessék a
17.813 challenge: sokáig WR volt, április 14 óta, most nézem,
hogy már ketten lenyomtak. (Azért valljuk be, kell hozzá némi MF is.)Szerk: ezek hülyék! Kivettem a linket, mert teljesen mást* hozott be.
Úgy néz ki nem egyediek az azonosítók/felülíródnak. Döbbenet...!*: más játékos, más pálya, más autó... (Röhej a köbön, béna fejlesztők.)
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
Topikgazda
Nekem nem fizetős a Formula. Gondoltam elkenem az amcsi száját,
ne legyen már oda meg vissza attól, hogy pár századdal megvert, de
mivel kegyetlenül mázlifaktoros a történet nem sikerült még: minden
ok nélkül leakad az orra, néha nem is feltűnően, csak belassul picit...
Ha szerencséd van, akkor ugratsz nagyot! De ha nem elég nagy, és a
sziklához érsz, abból nem lesz WR, mert nem mindegy, hova érkezel!
(Vica versa, ha túl nagy és a falhoz érsz, az is lelassít, vagy fejbevág.)Jól írja athomi: a két véglet közé érkezni 100-ból egyszer ha sikerül...
(És akkor utána még ne rontsd el a végét.) Simán verhető az a WR.Nem könnyen, de simán: tuti kihozható még pár tized. Némi mázlival.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
zeon.hu
nagyúr
Másnál is bugos a "watch a video" ingyen láda nyitogatás?
Néha csak egy fekete képernyő jön be és onnan se előre, se hátra.#?*@&!
-
Woodslave
félisten
van vkinek valami infoja hogy várható-e valami update?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
DS39
nagyúr
Miután fullra toltam Super Dieselt, elkezdtem fejleszteni a Formulát, hát vicces egy jószág, kb olyan mint egy csónak vagy egy szánkó kerekekkel. 😀
-
zeon.hu
nagyúr
Én még mindig a fentebb írt hibával kínlódok.
Kipróbáltam másik telón is és ugyanilyen, szóval nem hardver hiba.
Így viszont reggelente már ezzel elveszi a kedvem ...#?*@&!
-
őstag
Most kaptam meg a "racing god" achievement-et. 10 ezer verseny megnyerése.
#getalife
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hmmm, én 52-es vagyok. Hát az első pár hónapban intenzíven játszottam a játékkal, mostanra már eléggé lecsillapodott a dolog, már nem is nagyon nyitogatok ládákat. De régebben tényleg sokat mentem Time trialokon.
Más: egy másik fórumon megtaláltam egy madzsar felhasználót, Bearnie16, sokszor látni őt is a ranglistákon. Lehet h hozzá is adott titeket az ő listájához, mert elküldtem neki a Google doc-ot az Invite linkjeinkkel, meg a topikban linkjét is, h nézzen be ide.
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
-
[ Szerkesztve ]
-
Gubbba
tag
Az egyébként másnak is feltűnt már, hogy a napi és heti challenge-ben még mindig csak azokat a pályákat adja, amik már a legelső verzióban benne voltak? Tehát se havas, se bányás, se Fingerstone GP pályák nincsenek. Az eltérő verzióval játszók miatt lehet (de ott az autók is gondot okozhatnának), vagy csak senkinek nem jutott még eszébe a fejlesztők közül javítani ezt?
-
Gubbba
tag
Ez is jó kérdés. Ráadásul a frissítések nem is egyszerre lesznek elérhetők mindenhol. Nemrég volt, hogy itt a fórumon már linkelte valaki az apk-t, ami hivatalosan még nekünk nem is volt elérhető a Play Store-ból, de így simán fel lehetett telepíteni. Mondjuk a legbosszantóbb hiányossága a játéknak továbbra is a ranglisták totális összevisszasága.
-
Woodslave
félisten
most már tényleg jöhetne valami újdonság. A super diselt kimaxoltam, 700k-t gyűjtöttem 70 kristályt. Más gépet egyelőre nem látom értelmét tuningolni, ezzel is mindent meg tudok csinálni. Agyaltam megint hogy veszek kristályt de minek....
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i7-1260P 16/512 QHD+2,8K
- Zyxel USG-110 Unified Security Gateway Eladó
- Megkímélt Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Mac Studio M1 Max 10C CPU, 24C GPU, 32G RAM, 512GB SSD
- Asztali PC , i5 7500 , RX 480 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest