Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Russ
lelkes újonc
válasz DigitXT #2993 üzenetére
Lehet csak nem ér rá, vagy egyáltalán nem veszi "komolyan", azért 0ázik.
Ennek ellenére a hobbi játékosok is szépen odateszik magukatKérdés: innentől lesznek-e olyanok, akik 3-4 hét alatt semmit nem mutattak fel élvezzék annak előnyét, amiért lehet más "epekedne"?
Polákok ellen fakereszt ez a team event, ihatunk rá hideg vizet.
Én is már csak erőt gyűjtök a következőre, mert ettől jobbat nem bírok kisajtolni, valahol mindig eldobom a papucsot.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz misi_belucci #2999 üzenetére
0-ra scrapelheted, nem kell hagynod egyet sem. Amit ráfejlesztettél, azt már nem tudod scrapelni, az maxos marad.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Sunyista
tag
Én nem merem eladni a maxos akatrészeket sem, mert akkor jól jönnének, ha emelnék a maxokat. Erre semmi esély?
[ Szerkesztve ]
Néma gyereknek, anyja se látja az erdőt!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Sunyista #3003 üzenetére
Amíg nem volt bent a scrap, nem is tudtál kapni a maxos cuccokból újat, amikor bekerült a scrap, akkor nyílt meg ez az opció. Szerintem esélytelen, hogy megemeljék. Aztán ki tudja mit húznak elő...
Más:
Nektek, hogy tetszett az egyéni event? Az elején még úgy, ahogy elvoltam vele, de hiába nyertem magam sz@rrá, 9 pont alatt nem voltam, és volt bőven 10 pont, mégis a hosszú pályák (és kevés pálya) miatt monoton és unalmas volt. Ma bele kellett még tolnom 4-5 gemes mentet, ami 16-20 verseny, hát a végén már minden bajom volt...Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #3004 üzenetére
volt bőven 10 pont,
Eddig összesen egyszer sikerült rajta nyernem. De akkor éppen 2 másodperccel.
Szerk: amúgy tetszik, csak kérdés, érdemes-e eltolni 500 pontig a ládáért...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #3005 üzenetére
Én már csak akkor tolom el maxosig, ha van benne ember skin (múltkor a holdjáró skinre nem mentem rá), különben kiadja amíg kiadja aztán kész, max ha 1-2 gemes menetből kijön egy jobb láda, annyit beleteszek aztán kész.
Nekem a Yeti még nem volt meg, szóval rá kellett hajtani az 500-ra.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #3006 üzenetére
Én még kis csikó vagyok. nekem elég az 50-es láda. Nem ölök bele több gemet. A holdjárósnás okés volt, mert az az event még ment is, de ez mostani..... 27-ik hely volt a legjobb, de volt 59-ik is.
Meg akkor kellett a holdjáró, a csapatjáték miatt.
Most kaptam 125k coint. De jó (lila team láda)
Meg most a második versenyt nyerjük a maival újra, igaz 20-an még most sem játszanak.. Volt egy vesztes menet....
750k coinom van, most farmolok ahogy ti mondanátok. De már költöttem el belőle egy kis rally car tuningra, mert ugyan tuti hogy az én legjobb időmből számol a játék ellenfelet, de vagy 5-6 pályát abszolút nem tudtam megcsinálni akár 20-ik próbálkozásra sem. Én biztosra veszem, hogy a játék a egy bizonyos határon (ranglépés felénél kb.) bekeményít. nem csak 1-2 előzött be, hanem utolsó voltam folyton. Persze ilyenkor kilépek feladatkezelővel, hogy ne vonjon le 180-at... Ezt ti is csináljátok?
Adtam a boost-oknak még level-t.
Egyébként általános cupa versenyeknél ,mit érdemes fejleszteni, melyik boost-ra hajtsak rá?Utóirat: Jaaah, és ki várja már hogy vége legyen az egyéni event-nek, és az e-heti csapat event-nek? Mert én hányok tőlük, ezek most nem jók szerintem..... Unalmasok, és idegőrlőek....
[ Szerkesztve ]
-
-
tzsolesz
nagyúr
Értem. Engem most azt riaszt vissza, hogy 51K-ért +6 boost pl. a motor. Csak én gondolom úgy, hogy nem éri meg? Persze fel akarom maxra fejleszteni előbb-utóbb, ez egyértelmű, hiszen az egyik legstabilabb autó bármelyik pályán. De előtte is csak ennyi pontot adott egy alkatrész fejlettségéhez? Már nem emlékszem.....
-
Russ
lelkes újonc
válasz misi_belucci #3011 üzenetére
Szép event lesz... már most sírok
-
AtiTheSnail
kezdő
Franc, utolsó pályán már 27500 volt, erre nem felborulok a kurva motorral? kifigyelt a 30k+
nekem eddig ami bevált:
1. Motocross - gyors forgás, mágnes, szárny
2. Chopper - thruster, szárny, a 3. szerintem mindegy
3. Scooter (töp-töp-töp-töröröpp-töp-töp) - ebben szar vagyok, nem adok tippet de forgás, szárny és hólánc nem rossz csak én vagyok...
4. Monowheel - hólánc, oct, fume boost
5. Superbike - oct, meg bármi amitől gyorsabb - ezen a pályán próbálok bele"rúgni" egy nagyot, elég kockázatos, de szerintem így jobb pontot lehet csinálni, mint Monowheel-el, de az se rossz választás. -
DigitXT
Topikgazda
válasz AtiTheSnail #3013 üzenetére
Az 5. pályán Monowheellel az imént ennyit mentem, viszonylag kockázatmentesen:
Szerk: egyszer próbáltam vele egykerekezni is, de a rohadt 6 méternél kidobott...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
Topikgazda
Na, ez már jó kezdés:
Szerk: robogó, Air Control, bukócső, hólánc (bukócső letört a végére, de sebaj)Az ugratás és az egykerekezés béna lett sajnos, de a hegymászás majdnem max:
Lehet, hogy Fume Boosttal meg lett volna a 300 méter is, majd kipróbálom.[ Szerkesztve ]
-
odium
aktív tag
válasz DigitXT #3015 üzenetére
Hegymászásnál nálam szárny, oc, és fume van fent. Szárny szépen felvisz azon a rövid, de merőleges szakaszon, utána nem sokkal bekapcsol a fume és fix a 10k. A holdon chopperrel megyek, de lehet, hogy a robogó jobb választás. A wheele-t krosszal csinálom de abban ősbéna vagyok, ott az 1000 pont felett már minden ajándék. Ráadásul a heti event is ilyen lesz ahogy látom. Szívás.
-
tzsolesz
nagyúr
A rally car-t milyen sznittől érdemes bármire is használni?
Tanácsotokra ráköltöttem 600K coin-t. Most minden 15-ös szintű lett.
Minden egyes kupa versenyen 3-4-ik helynél nem telik jobbra vele. Annyira lassú a többi járműhöz képest mint egy trabant ami lakókocsit vontat. Vagy csak hozzá vagyok szokva Buggy-hoz?
Ez most egy bug, vagy micsoda? -
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #3017 üzenetére
Fullosan kb. mindenre jó. De azért ajánlott rá a hólánc, hogy jobban meginduljon.
Érdekes, amit írsz, mert a Buggy kifejezetten lassú. Persze kilő, de nincs benne
semmi tempó, harmatos a végsebessége... azért Adventure-on nem haszontalan.
(Meg ha ugrabugrálni kell nagyon jól bírja a borulásokat, ezért is jó a Holdon...)https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
tzsolesz
nagyúr
Értem.
Fuel boost még nem nyílt fel, ami viszont a Buggy-n igen. A Buggy-nak a gyorsulása jobb, persze végsebessége a Rally autónak.
Valószínű, a Buggy-n több mindent (a hátsó kipufogósat, meg az olalsó két csöves) tovább van fejlesztve.
Lehet túl sokat játszottam vele, ilyenkor bedurvul a játék, és alig hagy nyerni. Vagy csak nekem tűnik így?A Winter Tires-t tovább fogom fejleszteni, mert valóban jól jön néha, iszonyat csúszik alapból a kereke....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
1. Motocross helyett nekem jobban bevált a superbike, a motocross úgy kipörög mint az állat.
2. Egyetértek.
3. Ide jöhet a motocross szvsz.
4. Egyetértek de a hólánc mit ér itt? Az nem jeges felületre van csak?
5. Szvsz jobb a mono ha könnyen elhagyja az ember labdát.Amúgy én béna vagyok, még sose értem el 20 ezret, de minden járgányom maxos. Sajnos ide kell az ügyesség.
Thanos was right.
-
DJ. Ru$y
félisten
A hólánc laza talajra jó, az összes földes, homokos, füves, havas, jeges pályán jó. Az aszfaltosokon kb. nincs értelme. Hiába van a leírásában hó meg jég. Teszteld le mondjuk a mocsaras pályán ami sima föld, sokkal jobban fog lánccal.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #3025 üzenetére
Az első is és én is buggyval. Az ő alkatrészeit nem tudom, én lánccal, fuel boosttal és coin boosttal voltam.
A víz alatti pálya a legjobb, nagyon minimális gázjátékkal lehet haladni előre, mert megtart a víz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tzsolesz #3027 üzenetére
A csapatjátékban az egykerekezésnél ha robogóval megyek és rajta van a bukócső, akkor soha nem indul el a kis "csík" amikor hátradől teljesen. Van, hogy olyan szerencsétlen helyen áll meg, hogy hátradőlve marad egy helyben. Ilyenkor se dob ki a játékból. Meg kell várnom még kifogy a benzin. Persze kell hozzá az erős bukókeret.
Más: a rally autón nálam FB, OT és hólánc van. Nagyon ritkán veszítek csak, és akkor meg is vagyok sértődve. Az alap tuningok fullosak rajta de a kiegészítők közel sem.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz #07813632 #3031 üzenetére
Kipróbáltam, valóban jó ötlet, bár én szépen elbénáztam mind a kétszer most....
Más: Srácok milyen időközönként nyílik fel ez a lehetetlen trió az autóknál? fuel booster, coin booster, fúvókák?
Leginkább a fuel booster érdekelne a rally carra. Várom mint a messiást.....
Persze erre jó választ ne is várjak. -
odium
aktív tag
válasz #07813632 #3032 üzenetére
14-en, a többi fullon, és biztos, hogy kell az erős szárny, hogy toljon előre annyira, hogy ne ess vissza. Szerintem 10 alatt nem nagyon érdemes feltenni, akkor inkább az oc-val kell megpróbálni.
Más: Az inaktívakkal kezdjünk valamit, mert lennének helyettük olyanok, akik nem csak kéthetente mennek egyet.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz #07813632 #3038 üzenetére
Igaz basszus, ott is vannak ilyen ajánlatok.
(#3037) DigitXT Na ugye hogy ugye? Most 3 hete nekünk is van 24 ilyenünk. Ott csücsül náluk azóta a nulla. Ma mi is kivágjuk őket. Érdekes, mert 1 hete kb. 7-et kivágtunk, akikről tutira tudtuk hogy nevüket nem láttuk még a listán. De akkor is bennragadt a többi, akikben nem voltunk biztosak, hogy még soha nem játszottak. Jött helyettük 7db nullás. Hmmmm. Ez valami szívatás?
[ Szerkesztve ]
-
misi_belucci
tag
Úgy néz ki, hogy ezt az ellenfelet is elverjük, bár még messze a vége...
Korábban már felmerült, hogy ha vége az eventnek, utána ne inditsatok egyből újat, hanem várni egy kicsit.
Hátha addigra egymásra találnak az erősebb csapatok és akkor egy gyengébbel kerülnénk össze.Talán egy próbát megér.
Mert ha most nyerünk, akkor előreugrunk az 50-70. helyre és tuti megint egy "verhetetlen" csapatot kapnánk.ill. kérhetnék én is co-leader rangot? Elég gyakran belépek, "odafigyelek" a csapatra. Hátha jól jövök egy event inditásnál vagy valami...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz #07813632 #3038 üzenetére
Na erre nem gondoltam, amikor láttam az 500 gyémántos sonderangebot-ot.
Ti. 500 gyémánt felhasználásával 10000 fogaskerék kraftolható, azaz 2.5 ilyen
Legendary tuning gyártható le, abszolút nem éri meg 1db. De ha nem volt meg!https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #3039 üzenetére
Engem az bosszant, hogy amúgy játszik, csak a csapatot szarja telibe.
Akkor tényleg minek foglalja a helyet. Nincsenek sokan, de már tudom
ki lesz az első, aki repül, mert már több forduló óta nem is indul neki.m: kinevezve.
-
rocket
nagyúr
válasz misi_belucci #3040 üzenetére
Mivel nem mindegyik csapatnal ugyanakkor jarnak le team eventek, igy ennek nincs jelentosege.
Sot sok csapattal sose futhatunk ossze, ha mindig rogton ujat inditanak es mi is.
Elcsesztek par dolgot a devek az elejen, koztuk a staged rollout ~egy hetig tartott, az eventek nem ugyanakkor kezdodnek/ernek veget minden csapatnak, emiatt menet kozben is lejebb csuszunk.
Valoszinu, hogy resetelni fogjak elobb-utobb, talan havi rendszereseggel, es lesznek kulon nyeremenyek.
#3042: Amig nincs uj jelentkezo felesleges.
Egyebkent a nullazo aki "felveszi" a nyeremenyt a TE utan az a kovetkezo TE ranglistajan 0val jelzi, aki ott nem szerepel csak a csapat ranglistan az teljesen inaktiv (nyeremenyek se erdeklik), lehet mar uninstallalta a jatekot[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #3043 üzenetére
Mivel TE-n nincs privi, chat uzenetek meg hamar kiporognek es nem mindenki regisztralt PH tag (lehet csak olvassa), ide be kell irni a sorozatban nullazok neveit, adni par napot aztan ennyi, tobbet nem tud tenni az ugy erdekeben a team leader , de addig amig nincs jelentkezo az ures helyekre szerintem felesleges ezzel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
DJ. Ru$y
félisten
Erre próbáltam megoldást javasolni, majd Digit eldönti. Honnan tudod/tudjuk, hogy nincs jelentkező? Lehet, hogy aktív tag tudna hozni aktív tagot, ha lenne üres hely.
Ja és, aki nem dolgozik, az ne is egyék.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
-
DJ. Ru$y
félisten
Ha fullon vagyunk nincs értelme írnia, mivel az elején Digit kijelentette, hogy nem lesz kivágva senki. Nekem is jött volna egy ismerősöm, akiről csak mostanában tudtam meg, hogy játszik, de mivel tele voltunk talált magának egy jó csapatot most már ő sem szeretne váltani. Ez van. Ahogy tzsolesz sincs nálunk, de később lehet ő is váltana/váltott volna nem tudhatjuk.
Az utolsó bekezdést meg főleg tartom még mindig, ingyenélő, potyalesőből van az országban elég. Akkor legyünk inkább kevesebben, de ilyenek nem kellenek. Nem kell a teamnek állandó 50 fővel mennie.
[ Szerkesztve ]
-
odium
aktív tag
DigitXT, Kartàrsak!
Lenne 4 kolléga, akik csatlakoznànak hozzànk. Gejgoke, Matt, AKIspest és Aksi. Mindannyian aktívak 25-30k körül teljesítik a versenyeket. Hàny helyet tudunk felszabadítani?
szerk: belenéztem a jàtékba, most nincs is 0 kilométeres ember. Akkor tàrgytalan?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 1:64 kisautó topic, Hot Wheels, Matchbox, MiniGt és minden más..
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen