Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Router gondok
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Hozzászólok Aktív témák
-
Freddycom
őstag
Betettem challenge-be a hill climb cup második pályáját, amikor leszakad a busz teteje, kap egy elég erős boostot a gép, ti is tudjátok reprodukálni? Mi ez vmi bug?
Nem az overcharged turbo miatt, mert tuningok nélkül is volt.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
donmackó #1249 üzenetére
Vártam, hogy valaki betoljon egy 30-as időt a kőfejtőbe. De nem.
Az a méreg, amikor 100-ból 1x legalább egy motorhosszal vezetek
bagolyka előtt, ami nagy szó, és az utolsó két sziklán bukom.
Simán benne volt a 30. (Ha simának tekintjük, hogy az MF bejöhet.)Szerk: megint a Let It Snow? Fő a változatosság, kedves Fingersoft.
De legalább a BUS erősebb a JEEP-nél.Ha leszállnak az utasok.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/evga_gtx_780_ti_sc_elado_vizhutes_leghutes_igeny_s/friss.html
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1252 üzenetére
Ez a tegnapi nem kicsit volt igedőrlő. De jó látni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki képes több mint 100x próbálkozni és ebből 1-2 értékelhető idő születik csak, a többi közelében sincs annak.
Jó lenne ha többen is nyomnánk, páran nagyon el vannak tűnve, bár így legalább néha a dobogót el tudom csípni.
-
Gaborz1
senior tag
Ez a mai menet is eddig elég szoros. Ja és nehéz is.
OnePlus 7T + Xiaomi MiBand 4
-
Freddycom
őstag
Menjetek már a közelemből a 26.0xx időitekkel.
-
Runo
veterán
Ugyehogy mennyivel izgalmasabb, mint ha full tuningos versenyautóval tolná mindenki
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1266 üzenetére
Most én is ezt éreztem. Csak össze kellett volna rakni, de annyira apróságokon múlt, hogy valahol tuti nem jött össze. Délelőtt még bosszantott, hogy TT-ben sikerült egy 26.188-at menni, így utólag azzal sem lettem volna előrébb. Ti amúgy hány próbálkozást nyomtok, csak kíváncsiságból. Én erre a tegnapira 2-300-at tuti rászántam (ami ha belegondolok ijesztő
.
[ Szerkesztve ]
-
Gubbba
tag
A bajnokság állása 4 forduló után (25-18-15-12-10-8-6-4-2-1 pontrendszer).
[ Szerkesztve ]
-
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
zeon.hu #1272 üzenetére
Ráböksz a nevére és remove from list.
Nyilván nem tartja be a szabályokat:
vagy azért, mert nem is tud róluk, vagy csak nem érdekli. Ha azt akarja, hogy
vegyük fel, akkor beírhatja a nevét a fórumba, s a linkjét, amivel fel lehet venni.https://hardverapro.hu/apro/evga_gtx_780_ti_sc_elado_vizhutes_leghutes_igeny_s/friss.html
-
Gubbba
tag
Basszus, egész nap csodálkoztam, hogy senki nem tud megverni, azt hittem csak nem nyomjátok hétvégen annyira. Az engine 4es szinten maradt most vettem észre. Szóval diszkvalifikáljatok. Hacsak nem javítom meg az időt, még próbálkozok kicsit level1en. Bocsi.
-
Gubbba
tag
Részemről eddig jutottam rendes level1es járgányal.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Beletoltam még kb. 100-200 nekifutást, és egyszer (1x) "kiadta" a sziklán át!
Utána már csak be kellett húzni a célba, a pálya második fele könnyű volt.
Szerintem ennél MF-esebb győzelmem még nem volt, de ilyen a popszakma.https://hardverapro.hu/apro/evga_gtx_780_ti_sc_elado_vizhutes_leghutes_igeny_s/friss.html
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Gaborz1 #1280 üzenetére
Vártam, hogy mikor leszek elkalapálva, de úgy néz ki végül ma is elmaradt.
Szerk: azért kemény, hogy századok döntenek csak. (Kell némi MF is szvsz.)
Szerk2: te jó ég, ez a Monster milyen borzalmas tuning nélkül!
Lusta dög.
48.477-et mentem elsőre, majdnem elakadtam: új próbáknál el is akadok szépen.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/evga_gtx_780_ti_sc_elado_vizhutes_leghutes_igeny_s/friss.html
-
Freddycom
őstag
Csak ahhoz el kellett használjaka egy gemet h átjussak azon az ominózus első akadályon.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Freddycom #1282 üzenetére
Hát nekem sem lesz barátom ez a kombó. Kb. 50 próbálkozásból 4x jutottam át
az első akadályon... de csak kétszer sikerült az utolsó emelkedőt is abszolválni:
kalauzhalnak jár a respekt, hogy mennyiszer nekifut, és (egy percen túl) be is ér.Szerk: lusta vagyok próbálkozni, ha elakadtam (úgyse lesz jó idő), ott a Retry.[ Szerkesztve ]
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #1283 üzenetére
Én is túlvagyok már vagy 40-50 próbálkozáson, de időm még nincs.
10-ből 1-2szer át is jutok az elején, de a végén az istennek nem akar felmenni. Az a bosszantó, hogy (bár megfogadtam, hogy ilyet soha többet), de TT-ben kb harmadjára mentem egy talán 43-as időt mielőtt a napi challenge-re ráugrottam, azóta nem sikerült végigmenni.
7 forduló után (szoros az eleje):
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Ez egy oltári nagy szívás mára.
OnePlus 7T + Xiaomi MiBand 4
-
Scale
őstag
Most akkor 20*4 és no tuning van, ugye? Bár az utolsó nappal nem fogok csodát tenni a pontok tekintetében
-
Freddycom
őstag
Atya világ, mennyi gemet elszartam, mire sikerült ezt az időt lemennem. De majd mindjárt jön vmelyikőtök és rámver pár századot/tizedet
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Blu-ray lejátszók
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- [Re:] [Flisten01:] 2 év garancia:I5 10400F/RTX3060TI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest