- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Freddycom #2000 üzenetére
Sebaj, kalauzhal átvette a helyed. Hatalmasat csatáztak bagolykával.
Az utolsó pillanatban azonban nekem is "kiadta", és sikerült egy 39-es idő!
Fel is raktam challenge-be. Nem mondom, hogy nem kell MF... A kerék utáni
emelkedőn pl. rengetegszer buktam el az addig elég jól alakuló eredményt...Nem pötyögöm be most mobilról a listát, csak a képeket szúrom be...
-
Gubbba
tag
Nagyon én sem pörgöm most túl ezt a versenyt, legalábbis az eddigieket, volt amikor épp csak a 10 próbálkozást tudtam le és kész. Az eddigi pályákon nem éreztem, hogy kedvem lenne több energiát beleölni, annyira távolinak tűntek az idők amiket futottatok (sokkal erősebb lett a mezőny a tavalyi óta). Azért biztos lesz olyan, hogy kicsit jobban elkap a versenyszellem.
-
őstag
Á az az utolsó pocsolya...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz lovasalbi #2004 üzenetére
MF? MÁS: Ralph kap egy DSQ-t mára... Le is kell vennem a listából.
Majd visszateszem, ha lejárt a bajnokság. Vagy ha rendesen indulna.Szerk: így mindjárt más, de látom, egyre csúszok lejjebb, Freddy meg
trollkodik. (Képzelem milyen lenne, ha kompetitíve indulna, nem csak
l'art pour l'art).[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Na jó, a mait feladom, mielőtt földhöz verem a telefont Egyszer nem sikerült a tízből az első nagy keréken átjutni...
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
rocket
nagyúr
Mik szoktak lenni a legjobb akciok?
Nalam eddig nehany hete volt egy 8 oras akcio, 3 Legendary lada + 5000 kristaly 2460ft-ert.
Gondoltam varok megjobb akciora, de csak rosszabbak voltak azotaMasik kerdes, hogy Legend 60-as szint ota neha megorul az AI, es szintlepesnel a kupaban global top 2000-5000-es idoket megy (tokeletes helyekre esik allandoan, meg a turbo charger is tokeletes idoben lovoldozi), eselyem sincs megverni osszetetben, tobbszor volt mar 3-4 kupan keresztul tartott az orulet.
Arra mar rajottem, hogy lehet -500XP vesztes nelkul ujra masik kupaban kezdeni az AI ellen, WI-FI kikapcs meg az utolso verseny vege elott, program bezar, program elindit (lyenkor bejon a maintenance felirat), WI-FI on es go.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
DJ. Ru$y
félisten
Nekem a BOSS lvl makkant meg az utolsó update óta... Itt írta mindenki milyen lagymatag a BOSS lvl aztán mostanában alig tudok ellene nyerni.
Ha te is erre gondolsz, akkor az utolsó update tette be neki a kaput.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2015 üzenetére
Arra gondoltam igen, tegnap L91-nel Let It Snow palyan ment egy global top2000-en beluli idot, kozel 1.5 masodpercet verve a legjobb idomre amit tobb szaz verseny alatt ertem el.
Persze igy, hogy konnyen atlehet verni az XP bukast nem lenne veszes a dolog (anelkul ugye minimum 3 kupat kell nyerni, hogy ujra elerd a BOSS-t), ha sokszor mar a rajtnal rajt raketa nelkul, es reszemrol perfect rajttal nem ugy lone ki az AI, mintha szembe jonne#2016: Vicc az, hogy nalam volt mar olyan is amikor az Ultimate AI miatt elvesztett kupa utan, jott a Gigalame AI akit meg romma vertem, ez se jo, mert ez meg a masik veglet
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Gaborz1 #2019 üzenetére
Az a vicc, hogy a mai futamban konkrétan jobb időt mentem a korábbi
rekordomnál, ami vélhetőleg a fullos verdával volt. Ez meg egy Level 1.
De azt, hogy egyszer kiadta a lepotyogást, tudásnak nem nevezném.
(És hab a tortán, hogy még ez a nagy MF eredmény sem volt elég LOL!) -
zeon.hu
nagyúr
Az elmúlt órákban a szerver kb 10 percre engedett be, menet közben is kidobált, nem szenvedek tovább
(Mobilnet, wifi, mindegy volt)#?*@&!
-
Véreshurka
senior tag
Én a versenyből egy jó darabig kimaradok, már csak a nagy diesel, a rally autó és a holdjáró ami megvan. Egyébként ez a winter is coming pálya nagyon jó volt...
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Gubbba
tag
válasz Véreshurka #2025 üzenetére
Megvenni nem tudod/akarod a hiányzó járgányokat? Nem nagy beruházás, tuningolni úgysem kell.
A mainál meglepődnék ha nem századok/ezredek döntenének. A motoros szánt már nagyon várom, az komoly lesz. Simán benne van a pakliban, hogy végig sem lehet menni a pályán vele.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Véreshurka #2027 üzenetére
Nyersz egy pár kupát és nyitsz pár ládát: huszonpárezer elég gyorsan összejön.
Vagy elmész tuningolt kocsikkal Adventure módban csapatni, és messzire jutsz.
(Nem ezek a verdák drágák, hanem a tuningalkatrészekre lehet sokat elcs*szni.) -
Véreshurka
senior tag
válasz DigitXT #2028 üzenetére
Egyébként én vagyok a hülye, mert sosem event-ezem hanem csak kupázom és ládázom és néha olyan rohadt lassúnak tűnik a pénzgyűjtés... De ráállok már minden autóra mert az acsik között is zavar, hogy nincs meg Legalább legyenek level1-esek tuning nélkül, mert egyébként nagyon fasza ez a No Tuning Level1 verseny, hiába esélyem sincs
El Psy Kongroo
-
DigitXT
Topikgazda
Nos, szívesen kamuznám, hogy nem volt időm javítani, de... Valójában ami az
elején könnyednek tűnt, később rémálommá vált: 24 alá 1-1 alkalommal sikerült
csak benézni. De olyan szoros volt a mezőny, hogy ez semmire nem volt elég.
Nem akarom összeadni, hogy hányszor futottam neki, hogy hátha! De ennyi lett:
Grat minden résztvevőnek! Azok a 23.8-as idők nagyon komolyak! Le a kalappal!Gaborz1: 1 ezredből kismillió próbálkozással fordítottam 6 ezredre. Több se lett.
Szerk: csak ránéztem a képekre. 7509 gyémántom volt a futam elején. Amikor
az első 23.9-es időt futottam, és ezzel visszavettem a vezetést, már csak 7499...
Mire Gaborz1 idejére sikerült válaszolni, már csak 7481. A záróakkord: 7476
Tehát alsó hangon 33 gyémántot elszúrtam, ami nem érdekel, de az 330 indulás!
Szóval sajnos nem volt időm jobbat menni. Úgy értem amolyan 23.8-as időm...24.338, 24.055, 23.919: idáig volt könnyed, a hiányzó 8 gyémánt egy 12-es láda,
és pár kapott eredménye, szóval az elején gyorsan eljutottam eddig, aztán kuka.[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
-
Scale
őstag
válasz Véreshurka #2034 üzenetére
De ha meg megvan már maga a jármű akkor videókkal fel tudod húzni kb level 25-ig őket.
-
Gubbba
tag
válasz DigitXT #2035 üzenetére
Bevallom ezen a tegnapin én is próbálkoztam tisztességesen. Szerintem nagyságrendileg hasonlóan, mint te. A végén már egész sokszor ment a 23.9, 24 eleje (már amikor végigmentem egyáltalán, legtöbbször már a pajta előtt egy autóhossznyi hátrányom volt). Volt amikor 1 ezredet sikerült javítanom, persze pozícióhoz az kevés volt. Aztán egyszercsak összeállt a 23.8. Ugyanúgy csináltam mindent, egyszerűen kiadta, miliszekundomokon múlt, mikor engeded el a gázt, mikor lépsz rá. Negyedik hely még ilyen elégedettséggel sosem töltött el, ott abba is hagytam a próbálkozást.
-
DigitXT
Topikgazda
Az a baj, hogy sajnos tisztában vagyok vele, hogy amikor könnyű "megverni"*
bagolykát, akkor az még csak egy félálmos idő volt, a reggeli kávé mellett.
Akkor kezd a dolog izgalmassá válni, amikor beleerősít a mezőny: meglátjuk
a mainak mi lesz a vége, de borítékolható, hogy nem elég egy laza 35.102.
*: ideiglenesen.Szerk: szóval amíg egy(!) nekifufással lehet 1.5 másodpercet(!) javítani, csak
azzal, hogy segít, hogy nem egyedül mész a vakvilágba, addig könnyű a játék.
Remélem nem lesznek 33-as idők, mire valamikor délután újra benézek!
39.172, 37.953, 37.251, 36.611: nem értem, saját ghost miért nincs ezeknél...[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
hat persze, majd karba tett kezzel, szo nelkul vegignezem...
-
Gaborz1
senior tag
Na 10 gyémánt beleinvesztálásával sikerült beelőznöm bagolykán kívül mindenkit (ÁTMENETILEG).
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest