Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Crypto Trade
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Microsoft Excel topic
- Linux Mint
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Úgy elverném ennek a fejlesztőjét mint szódás a lovát. Ha max-ra ki van fejlesztve a jeep akkor miért ugrik fel az eleje? Némelyik pályán majdhogynem lehetetlen felmenni vele egy meredekebb dombon. Ezt még kéne tiltani ha én mindent max-ra fejlesztettem.
Thanos was right.
-
kicsako
őstag
Megy ez cel a top50
-
addikt
-
BiP
nagyúr
Ez azért kemény.
Azt utálom, hogy csak 3 slot van, és csomó doboznál nem lehet videónézéssel átugrani. Így hamar betelik, és egymást várják a ládák.
Vagy nem játszom órákig vagy elesek egy csomó ládától, ami már nem fér oda, mivel tele vannak a slot-ok.
(vagy lehetne előre látni, hol nincs videós opció vagy vissza lehessen lépni, hogy a videósokat nyissam ki először.)[ Szerkesztve ]
-
addikt
Magam részéről úgy látom, hogy nem a slot-ok számával van a baj, hanem hogy nem lehet ládákat törölni.
Ha lehetne, én simán csinálnék olyat is akár, hogy addig törölgetek gagyibb ládákat, amíg csak is valamilyen arany ládák (ezekből tudtommal 3 féle van a játékban) lesznek a slot-okban.Amúgy csak is az alap ládákra vonatkozik az a lehetőség, hogy reklám nézéssel lehessen nyitni és az is csak 4x/nap.
Tehát én ládatörlési lehetőséggel úgy játszanék, hogy napi első játéknál összegyűjtenék és reklámmal kinyitnék 4 alap dobozt, aztán meg kifulloznám a slot-okat arany ládákkal és elég lenne csak minimum 8 óra múlva visszalépni a játékba legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Na látod, én ezt nem is tudtam, hogy napi 4x lehet nézni bronz ládát. Erre az összefüggésre nem jöttem rá. Akkor ezért lehetett, hogy esténként már nem ajánlotta fel az opciót.
De a törlés sem lenne rossz. Ezekben a bronz ládákban nincs annyi, hogy megérje 3 órát várni, vagy hogy más - esetlegesen jobb ládáktól elvegye a helyet.Tényleg, és arról van tapasztalatod, hogy mi alapján dobja a ládát? Mitől bronz, ezüst, arany, stb.amit kap az ember?
-
athomi
veterán
A motorral sosem tudok zöldből normálisan elindulni, hanyatt vágódnék. Mit kell tuningolni, hogy ezt elkerüljem?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem 70000 + 30000 + videós gift.
Mondjuk így is pillanatok alatt elmentett az a pénz és ellenfelek ellen nem is nagyon érezni meg ennyi ugrást sem...Amúgy valami lett nálam és reset-elődött a legend rangom, így most megint bronz vagyok.
Nálatok e téren mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Telefont fogok váltani, de mivel még nincs a játékban google play, emiatt elvileg FB-vel lehet menteni. Akárhogy probálok csatlakozni, de nem engedi. Mit tudnék csinálni? -
addikt
válasz pulyka jocó #68 üzenetére
Szia!
Android játékok topik összefoglalójában fent van részletezve több "játékállás offline backup" megoldás.
Többet szerintem nem igen tudsz tenni jelenleg sajnos. -
addikt
válasz pulyka jocó #70 üzenetére
Szívesen!
Aztán ha valamelyik bevállik, lennél szíves ide is jelezni majd kérlek?[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Másnál se érhető el a szerver órák óta?
#?*@&!
-
485
aktív tag
válasz SpongyaBob #74 üzenetére
Egész nap semmi.
Valakinek meg van a Mustang? Milyen tuningolva, érdemes megvenni, most a superjeep-pel tolom. -
őstag
válasz SpongyaBob #77 üzenetére
Ezért nem jó.
-
-
D0zeR
tag
Nektek megy már online? Nálam még mindig off
-
Szabcsizz
őstag
Tegnap óta még mindig nem üzemel..nálatok mi a helyzet?Már nem is a cigi hiányzik,hanem a játék...xd
-
BiP
nagyúr
Bosszantó, hogy pont amikor a 24 órás láda lejárt volna, azóta nincs szerver. ááá. Remélem nem veszik el, meg a statusom, nincs külön mentésem.
-
athomi
veterán
Úgy látom valami nem akar összejönni ezzel a karbantartással kapcsolatban.
-
Szabcsizz
őstag
De legalább mostmár azt írja ki,hogy nincs internet kapcsolat,nem azt hogy karbantartás van...éljen!
-
zeon.hu
nagyúr
"14.12.2016 22:48 (UTC)
We’re currently applying fixes on our servers. We are expecting to go live within the next 12 hours."Ez se jött össze
#?*@&!
-
Szabcsizz
őstag
Jelentem,itt már minden oké.Kinyilt a gyémánt láda is(vagy mi)bár sokminden nem volt benne.40k+új kinézet,+3,5k a gift.Klasszul megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen