-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Véreshurka #1900 üzenetére
Akkor van az három is.
Esetleg csak megtaláltak minket a fórumon és felvettek?
-
Véreshurka
senior tag
válasz
DigitXT #1901 üzenetére
Azért bedobom még egyszer a linkemet. Biztos ami biztos
El Psy Kongroo
-
Scale
őstag
Csak szerintem rakat kakkanat ez az event?
Másik kérdés: csak én vagyok ilyen béna ezzel a snowboarddal? -
DigitXT
Topikgazda
válasz
zeon.hu #1905 üzenetére
Nálam is megjelent a játékban, csak az összefoglalóba nem tudtam beírni.
Most már beírtam. (Eeegen, elég keményen nyomják a srácok. Már tavaly is
összefutottam a kolléga nevével, amikor ilyen Adventure rekordokat mentem.)[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Pont olyan, mint az előző havas event, amikor először mentél a műanyag bobbal, aztán mehettél az "úszógumival", majd a boarddal, de látom nekik is leesett, hogy ez annyira nem fincsi event, 2 nap aztán kész.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Nemrég vettem észre, hogy a snowboard-dal el lehet rugaszkodni is a földtől, egyszerre koppintva az érintő bal és jobb oldalát.
Csodálkoztam, mikor ellenfeleim dombról jóval magasabbat ugrottak ugyanolyan sebesség mellett és úgy jöttem rá egyszercsak.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ez az előző havas eventben is így volt.
DigitXT
De ott pontozás volt a trükközésért, plusz a célba érésért, úgy gondoltam, hogy ugyanolyan, hogy csúszkálni kell, de lehet csak nekem nem gyere be ezek az eventek.Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DrojDtroll
addikt
Nekem sem tetszik
lehetne jobb eventeket csinálni
-
sz_abika
addikt
-
F-ECT$
titán
A napokban többször is előfordult, hogy végignéztem egy videót az azonnali ládanyitásért cserébe, lement a videó, megjelent a kis x, rányomtam, de nem nyílt ki a láda. Nálatok?
Dive ever, work never.
-
Scale
őstag
Akkor az történik, hogy igazából nem ment végig a videó és túl korán X-elted ki.
Nekem a legutóbbi update óta egyből megjelenik az X és ha rányomok visszadob jutalom nélkül, szóval ilyenkor szoktam várni 30+ mp-t és utána X-elem ki.Amúgy egy workaround amit találtam, hogy nem az X-et nyomogatom, hanem a visszanyilat a telefonon és az csak ténylegesen akkor dob vissza ha lejárt a videó, legalábbis ezt figyeltem meg.
-
DigitXT
Topikgazda
Tévedés, vannak bugos reklámok (nekem pl. valami "Ramses"), ami konkrétan
számol vissza, hogy mikortól lehet X-et nyomni, és ha nyomod, buktad. Akkor
is, ha még rá is kattintasz, és megnézed a letölthető játékot a Play áruházban.Bezzeg a Kijevi kváz, vagy mi a tök, az milyen jó volt. 5 mp, és instant jutalom!
Látjátok működött is, hiszen megjegyeztem a nevét: ilyen reklámból kéne több,
nem az olyanokból, hogy nyomogasd a minijátékot. Anyád. Hagyjál már...F-ECT$: pedig tényleg írták az update-nél, hogy ezt javították... Nálad rontották.
Amúgy előfordulhat, hogy bizonyos reklámnál javult, másik nyolcnál meg nem...[ Szerkesztve ]
-
AtiTheSnail
kezdő
Pontosan nem értem milyen listára gondoltál DigiXT, de belinkelem magam
A nevem ugyanez.
PENIS ENLARGEMENT SECRET REVEALED a.k.a. hozzáadás a friendekhez
[ Szerkesztve ]
-
RalphHCR2
újonc
-
DrojDtroll
addikt
újabb sz@r event
-
AtiTheSnail
kezdő
Miért szar?
-
DigitXT
Topikgazda
-
AtiTheSnail
kezdő
Hol zajlik ez a verseny? Nem egészen értem
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
AtiTheSnail #1930 üzenetére
Még sehol! De ha megállapodunk, hogy mikor kezdődjön, akkor a napi
challenge-eken kell villantani, mindig az aznapi teljesen alap autóval.
(A tavaly őszi kifejezetten szórakoztató volt, szoros futamokkal...)
Szerk: topik összefoglalóban az eredménytábla. Akkor került be a busz
többek közt, így hosszabb lett a bajnokság, mint az eredetileg tervezett.
De csak ezért nem rajzoltam új animgifet. Ma meg el se fér a sok jármű.[ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
addikt
válasz
DrojDtroll #1927 üzenetére
a hagyományos járművek híve vagyok
-
AtiTheSnail
kezdő
A listába beírhatod a játékosnevemet is, ugyanez. Amúgy nagyon jól hangzik, felőlem akár holnap is kezdhetünk, vagy legyen hétfő, és akkor minden jármű tuning nélkül
fasza lesz!
-
Gaborz1
senior tag
Akkor lesz holnaptól No Tuning Kupa?
OnePlus 7T + Samsung Galaxy Watch Active 2
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
zeon.hu #1947 üzenetére
Ezzel most azt írod, hogy minden autónak maxos levelen kellene lennie, mindenkinek, hogy egyenlő legyen.
Isten ments, hogy beleszóljak, mert nem rám tartozik, de ez így necces szerintem.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- új iPhone 11 kártyafüggetlen, üzletből, apple világgaranciával, mélyen ára alatt
- windows 8.1 - Lenovo ThinkPad 2 - 10.1" 3G-s tablet
- Nvidia Geforce RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK!
- ZOTAC GeForce GAMING Twin Edge GeForce RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK!
- Új Asus X556UA Multimédiás Laptop -40% 15,6 i5-6200U 8GB 256 SSD HD LED MATT DVD
Állásajánlatok
Cég: 2100Labs
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest