-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejbele
csendes tag
Az első részt nagyon eltalálták anno.😃
-
Olykor vérfrissítésként is játszok néhány menetet Adventure versenyeken, egyúttal így próbára téve aktuális kedvencet is.
Trükközéseknek valóban nincs sok értelme, a backflip-eket szeretném leginkább gyűjteni, azt is csak achievement miatt.
Bár ha lesz itt is Moon pálya, akkor ott sec-perc alatt össze lehet hozni majd amúgy. -
Azért én kicsit csalódtam a kifullozott monster-ben. Adventure versenyeken egyik helyszínen sem tudok jobbat menni 3xxx méternél.
Vagy nem megy fel emelkedőn vagy üzemanyag fogy ki. Az utóbbit még megértem, talán az múlik az ügyességen, de simán van ennek is olyan emelkedő, ami sok.Ha már feljött témaként. Az első részben tényleg végtelenek voltak a pályák? A legjobb autóval (adott pályához legjobban illő) és ügyességgel van ott olyan, hogy tényleg akár a végtelenségig lehet menni?
-
válasz
Heisenberg69 #184 üzenetére
Tárolja amúgy FB is a játékállást.
Szerk: Szívesen! Személyesen tapasztaltam. ROM újratelepítés után végül nálam csak a FB segítségével tudott visszállítódni a profilom. Először Google szinkronizációval szerettem volna megoldani, de az csak pörgette végtelenségig a "connecting" ablakot. Igaz a FB connecting sem ment pillanatok alatt és nem is elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz
Freddycom #190 üzenetére
Nem. Saját töltőjét használom amúgy, de olyankor nem is játszom vele.
Mindig amikor ilyen előfordult, mintha kicsit baloldalt nyomnám. (majdnem a next gombbal fedésben).
De a grafika szerint még a pedálon. (a lenyomott pedál viszont már kilóg alóla).
Szóval lehet, hogy csak túl szűkre van szabva a pedál érintési része, csak így nincs összhangban a grafikával.
És baromi idegesítő, amikor nézem, hogy nem megy a verda, vagy épp fejjel készülök landolni, hogy valami nem okés, és megint az a kib* gázpedál.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Nektek szokott olyan lenni, hogy néha nem érzékeli, hogy nyomom a gázt?
Csomószor ezen buktam futamot vagy buktam orra egy ugrató után.
Gondoltam arra, hogy ha estleg nem a képernyő szélén nyomom a gombot,az nem tetszik neki , vagy esetleg telefonspecifikus lenne a jelenség? (nexus 5x) -
Narxis
nagyúr
válasz
Heisenberg69 #184 üzenetére
Nekem bejelentkezett.
-
Heisenberg69
senior tag
Nektek se jelentkezik be a play sevice-be? Nme szeretném bukni a rankomat... vagy a FB is tárolja?
-
Narxis
nagyúr
Jók az új jelmezek és a hozzájuk tartozó kocsi kiegészítők.
-
nepszter1
addikt
Mennyire online a cup?
-
athomi
veterán
Uphill Cup-on utolsóként sikerült meghalnom, mégis én kaptam 0 pontot. Eddig úgy tudtam, hogy aki elsőként hal meg adott pályán az 0 pontot kap, aki másodikként az 1-et, és így tovább.
A másik meg, hogy az x-mas kupán a faszim már nem először valahogy a motor mögé, pontosabban az oldalához esett és nem akart felállni onnan, így toltam végig a pályát. Ez bug?
[ Szerkesztve ]
-
''HUN" még mindig egy gép.
-
Nézzétek már meg légyszi, h a nevem mellett látjátok ti is a padlizsánt?
17. vagyok jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Heisenberg69
senior tag
Legend lettem én is. Komolyan mondom szerintem a frissítés után sokkal gyorsabban lehet fejlődni. És van 850ezrem.
-
485
aktív tag
Megvettem a szörny csomagot. Én Rolcsi néven vagyok.
-
Narxis
nagyúr
BBarnusHD vagy Tomee néven játszik itt valaki?
-
Overpowered, szóval hogy nagy előnnyel indulsz egy versenyen, ha egy kellően feltuningolt monster truck-kal vagy.
Jobb gép mindig lesz, arra kár várni.Én kezdetben ugye az alap jeep-pel mentem, azt ímmel-ámmal tuningoltam, de az első adandó alkalommal megvettem a sportot és abba fektetem a nyert coinokat. Vannak szar pályák a sporthoz, de egyelőre nem igen vannak vesztett versenyeim, összesítettben szinte mind megvan az első hely.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz
Freddycom #156 üzenetére
Amúgy azóta ezt tartom a legjobban "kipörgőbbnek", előtte a super jeep-re panaszkodtam de azon mintha visszavettek volna egy kicsit talán pont a monster truck miatt. A sportkocsival meg a legkönnyebb. Bár az meg néha nehezen tud átugratni a felsőbb szintekre és pont beleütközök. A monster truck szvsz nem olyan gyors de azzal meg simán átugratok ami azért kicsit fura.
-
válasz
Freddycom #156 üzenetére
Mi az az OP?
Amúgy előző kérdésedre meg igen, karácsonyi ládákat nyitogattam csak.
Még nem költöttem el a milliókat, nem tudom, hogy kimaxoljam-e a monster-t, nem emlékszem már az előző részre, hogy várható-e vajon beláthatóbb időn belül (mondjuk az is igaz senki sem jövőbelátó) komolyabb gép a játékba a monster-nél.
Mondjuk a superjeep-nél szimpatikusabb, a turbó fejleszthetőség és a nagy kereket miatt, amivel sokkal puhábban lehet átkelni nagyobb és élesebb gödrökön.[ Szerkesztve ]
-
Aztakurva, ezt a monster truckot indokolatlanul OP-nek érzem.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Heisenberg69 #153 üzenetére
Nekem is az van. Jó lenne ha bekerülne a play games rendszer, nem is értem, hogy miért csak a cloud save került bele.
-
Narxis
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Rapture Monitor Arm TURRET SX állítható magasságú monitortartó 32"-ig
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Fujitsu B22T-7 Pro IPS LED monitor eladó (21.5", Full HD, hangszóró, USB HUB)