Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Van frissítés, de ahogy nézem, csak hibajavítások.
Mobilnetesek kedvéért: kb 53MB#?*@&!
-
őstag
Létrehoztam egy Epic hills-es challenget a tankkal, egyes suspension-nel, hát érdekes dolgokat lehet művelni.
-
őstag
A heti challenge top 10-ben is négy Mobilarenás, nagyon helyes.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Freddycom #807 üzenetére
Pedig...
Szerk: és akkor még nem is volt ez weekly, csak azért szenvedtem meg vele, hogy legyen mért időm, és a mellékelt ábra szerint nem volt egyszerű, mert az előző sem volt rossz idő, és muszáj volt megdönteni, hogy újra rangsoroljon. Rohadjon meg pl. a Bridges And Stones pálya, ahol a mai napig nincs időm a törlés óta, mert a legjobb próbálkozásom egy holtverseny volt, kb. egy óra szenvedés után! Pedig az is olyan, hogy az elején meg lehet verni könnyen, de a végén jellemzően nem adja ki, és oda az előny. Szóval, aki azt mondja, hogy kivették a mázlifaktort a játékból... Hát nagyon nem... Csak néhány pályát lebutítottak, de azok pont inkább voltak skillesek (szerintem), mint mázlisak: Wheeleren bukott második helyem pl. visszasírom. Ezek a szarok viszont... Szarok. Szerintem!
Szóval a holtverseny az nem új PB, következésképp maradtam rangsorolatlan...
Szerk: 10126. magyar időnek ír, vagyis nem ír be a táblába, miközben a 7. legjobb.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
őstag
Igen, nekem is vannak időim, ahol 204 ezrediknek ír vagy hasonló abszurd helyezés, holott top 10 lenne. Csak nem frissül, hacsak nem döntöm meg újra.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Freddycom #809 üzenetére
Igen, láttam. Nem egyet. (Ha megint törlik, én abbahagyom a játékot.)
Szerk: vicc, amikor globál listán nyilvántart, de magyaron nem. És vica versa!
(Ilyenkor abban is elbizonytalanodok, hogy egyáltalán szándékos "törlés"-e?!)[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
Topikgazda
Megküzdöttem a TT-kkel - már csak 3 helyen kellett volna javítanom a listához!
Erre ránézek 3 nappal később, és a globál listákon a fele időeredmény eltűnt...Csak magyaron volt "normál visszacsúszás". Globálon jönnek a kétmilliomodik
helyek és társai. Szóval ha a játékot (még) nem is hagyom abba, innentől ez a
globál dolog NEM érdekel egyáltalán, mert szart sem ér: fogjuk rá, hogy bugos.
Vért izzadva (vagy MF-fel!) futsz egy jó időt. Eltűnik. Döntsd meg! Újra. És újra!Hát nem. (De legalább Countryside Adventure-ben csapattam egy jót. Tankkal.)
Már csak azért is bugos, mert pl. Overtakers pályán voltam 47. magyar, 20.870
idővel, erre most vagyok állítólag 30. ugyanezzel, miközben a listán nem mutat.
Mintha teljesen véletlenszerű lenne, hogy ki, hova, mikor, és meddig kerül fel...
Ugyanitt Freddy ideje simán globál Top10 lenne, de egyik listában sincs - taps!Még ha az lenne a cél, hogy eltűnjenek a csalók, így néha letörlik az egészet...
Oké (fogjuk rá), nade visszakerülni csak új PB-vel lehet. Hát így hatalmas FAIL![ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Mert egy fos a listák kezelése a játékban? Addig oké, hogy ha változott a
pálya, akkor "tabula rasa", mindenki menjen szépen újra, hogy felkerüljön.
Az viszont már itt sem oké, hogy csak akkor tesz fel a listá(k)ra, ha új PB!
Az meg végképp nem oké, hogy nem volt semmi frissítés, mégis "elfelejt".
Egy esetben tudnám tolerálni, ha kizárólag a csalókat dobálnák ki mindig.A kérdésedre a válasz: igen, látjuk az idődet. (És igen, kegyetlen jó idő.)
Sajna a magyar listán nincs fent. Meg kell döntened, hogy felkerülj. Pech!https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Franko49
tag
Azt észrevettétek, hogy a start is tök random? Van, amikor a hátsó kerék nem ér a földre, van hogy az első, de már olyat is tapasztaltam, hogy az egész jármű elemelkedik a földről és csak indulásnál esik le teljesen.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Franko49 #814 üzenetére
Ilyen lebegést én még nem láttam. A hátsó kerék nem ér a földre jelenséget igen.
De csak adott pályán, aminél a startnál nem egyenes a talaj. Sajnos valóban úgy
érezni, hogy random a rajtoltatás, nincs olyan technika, amivel MINDIG kijönne a
jó rajt (ami a többiekhez képest kiugró). Fél autóhosszok dőlnek el ilyenkor, azaz
legalább 1 tizedmásodperc a végelszámolásnál. Persze hosszú egy-egy pálya.Ritka az, hogy csak a rajton menjen el. De ha máshol kiadja, akkor bosszantó az
a tizedmásodperc is, hogy nem volt meg. Mindenesetre a Boost-on is múlik, meg
azon, hogy a rajt pillanatában taposod-e le a gázt, vagy már előtte is nyomod: van
technika, ami be szokott válni mondjuk a sportkocsinál, de másnál nem biztos.Szóval sportkocsinál érdemes felpörgetni tökig, csak 1-2 tizedmásodperccel a rajt
előtt elengedni, hogy visszaessen a zöldbe, de pontosan a startjelkor már nyomni.
Nekem ez be szokott válni.Ui: amúgy a Super Diesel hihetetlen jó "mindenes". Van ugye a két világ. A Sport
és a Monster: egyik pályán egyik nyerő (gyors/lapos), a másikon a másik (ugrós).
A Super Diesel meg mindkét esetben tud második lenni, és ez nagyon nagy szó!
Viszont első sajnos ritkán, így nincs különösebb jelentősége, hogy annál mutatja
a Boostot is és világosan látszik, hogy nem ugyanaz a felpörgetésből visszaejtett
Perfect start fordulatszám, mint a nulláról pörgetett (ugyanaddig), kisebb Boosttal.
Azért nincs jelentősége, mert a TT-ket jellemzően nem lehet vele megnyerni.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Freddycom #818 üzenetére
nerfelték
Hogy mit csináltak? Amúgy értem én, hogy változtatás = idők törlése.
De ha nem frissül a játék, akkor mégis hogyan / miért változtatnak? És ha
tényleg változtatnak, aljas módon, titokban, akkor miért csak egyik listáról
töröl... Vagy ha gyengébb lesz az autó, miért nem törli a PB-det a telódról?
Mert így kib.szás, hogy nem vagy rangsorolva. És folyton meg kell dönteni.
Nekem nagyjából ebből a "katyvaszból" lett elegem az elmúlt pár napban...https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
Topikgazda
Köszi mindenkinek! Ma is tanultam valamit. Napiban meg tegye
oda magát mindenki, mert megint csak magyar csúccsal nyerhető...https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
addikt
Nem tudom a korábbi verziókban is így volt-e, de ROM-oltam a mobilomat a délután folyamán, tisztán feltelepítettem újra a játékot, Play-en keresztüli szinkronizálást választottam a profilom visszaszinkronizálására és mindent vissza is szinkronizált, kivéve a járművek egyedi kinézetét, szóval most mindegyik festése teljesen default, kereket is beleértve.
Viszont a karakter kinézete meg megmaradt.Úgy tűnik a járművek kinézetein spórolni kell a felhős mentéseket illetően...
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Én is mentem már párszor így végig.
Viszont tegnap este egy elég furcsa dolog történt. A winter pálya második alagútjában, mikor a 3 hógolyó van piramisba rakva, ledöntöttem őket. Aztán volt amelyik be is került elém. Ugye ezek idővel felszívódnak. De valami csoda folytán a felszívódás után láthatatlan akadállyal szembesültem és nem is tudtam átjutni rajta.
Sajnos nem készült róla se kép, se videó, túl későn kaptam észbe.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
Advanture-ben kinek mennyi a Total Best távolsága?
Nekem: 47111m
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Woodslave
félisten
a cikkből egyértelművé vált amit amúgy gondoltam hogy szellemkocsik - azaz korábbi eredmények - ellen megy a verseny, de azt furcsállom, hogy bronz fokozatú tankkal jön meg mit keres magasabb kupákban. Tök mindegy csak kíváncsiság.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen